Wpisy 66 736 – 66 835
1 października 2009 12:19 → 1 października 2009 20:49, 100 wpisów
JA UWAŻAM ŻE DZIŚ W LOSOWANIU DL Z PRZEDZIAŁU 40-49 WYPADNĄ DWIE KULKI
Czorito, czym się kierujesz twierdząc, że dzisiaj może paść 21 i 77. Czy tylko tym, że dawno nie padły, czy może masz jakiś inny system analizy. Ja bym obstawiał tak na 65%, że o 14.00 jeszcze nie padną.
witam na 14tą 1,10,21
13,21,31
3,13,23
3,6,9 w totomixie puszczone stawka 5zeta na zakład i 1 za 50zeta
13,21,31
3,13,23
3,6,9 w totomixie puszczone stawka 5zeta na zakład i 1 za 50zeta
Coś trąbią w tv, że to Chlebowski i Drzewiecki lobbowali za ustawą hazardową.
Ciekawe jak się sprawa rozwinie ale opozycja nie odpuści takiego kąska w walce politycznej.
Witam na 14
9,31,74,62,45,14
8,33,73,63,46,13
8,31,73,62,46,13
9,33,74,63,45,14
50,62,69
59,17,10,66,69,71
9,31,74,62,45,14
8,33,73,63,46,13
8,31,73,62,46,13
9,33,74,63,45,14
50,62,69
59,17,10,66,69,71
kiero!Stawiam: 77,71,16,36i20.Do Totomix już nie zdążę,wyśle
w kolekturze.Nara.
w kolekturze.Nara.
Ach,ta Platforma Obywatelska taka uczciwa partia,a oni śmią ich oskarżac.To pewnie wszystko przez Kaczyńskiego;/
"By żyło się lepiej" Rśkowi ,Zdziśkowi itd.
20,8,19,74,62. ///Totomix
Trójka totomix na 14:00 : 26,54,55 i dwie czwórki również na 14:00 : 33,42,55,80 i 19,27,45,63 a na koniec 10:
7,11,19,21,38,41,46,68,74,78
7,11,19,21,38,41,46,68,74,78
Spróbujemy tak na 14 w MM
5z7
4,5,9,18,27,31,33
5z7
4,5,9,18,27,31,33
Slavo, nie pisz głupot.
Chcą podnieść podatki /rzekomo czasowo - nie wierz w to / od zakładów wzajemnych.
10, procent od zawartego zakładu to już i tak nie jest podatek, tylko gigantyczna kradzież. Bo już w tej chwili cały szereg meczy odpada z uwagi na nieopłacalne kursy. Da się nadrobić hazardem, dając więcej meczy do iloczynu i zwiększając ryzyko.
Chodzi im o to aby nas oskubać. Socjaliści zawsze kombinują jak okraść biedaków. Tym razem zauważ kto wspiera podniesienie /skandaliczne!/ tych podatków. No pomyśl. Bo przepuszczają kasę państwową na głupoty, to potem brak kasy, no to siup - okraść grających u buków.
Nie ma żadnej afery korupcyjnej. Jest afera polegająca na tym, że ktoś chciał skreślić złodziejski zapis wymierzony w nas grających a KTOŚ WAŻNY /sam wiesz kto/ trąbi socjalistyczne banały o tym, że starci Skarb Państwa.
Ludzie, nie dajcie się tak skubać SOCJALISTYCZNYM złodziejom podnoszącym Wasze podatki.
Chcą podnieść podatki /rzekomo czasowo - nie wierz w to / od zakładów wzajemnych.
10, procent od zawartego zakładu to już i tak nie jest podatek, tylko gigantyczna kradzież. Bo już w tej chwili cały szereg meczy odpada z uwagi na nieopłacalne kursy. Da się nadrobić hazardem, dając więcej meczy do iloczynu i zwiększając ryzyko.
Chodzi im o to aby nas oskubać. Socjaliści zawsze kombinują jak okraść biedaków. Tym razem zauważ kto wspiera podniesienie /skandaliczne!/ tych podatków. No pomyśl. Bo przepuszczają kasę państwową na głupoty, to potem brak kasy, no to siup - okraść grających u buków.
Nie ma żadnej afery korupcyjnej. Jest afera polegająca na tym, że ktoś chciał skreślić złodziejski zapis wymierzony w nas grających a KTOŚ WAŻNY /sam wiesz kto/ trąbi socjalistyczne banały o tym, że starci Skarb Państwa.
Ludzie, nie dajcie się tak skubać SOCJALISTYCZNYM złodziejom podnoszącym Wasze podatki.
Tajemniczy Don Pedro -po co się Ty chłopie produkujesz?
Myślisz,że ktoś rozumie co ty piszesz ? Raczej chyba nie,nie wiele osób przejawia zainteresowanie chociażby twoim wpisem -dopóki większość nie przejrzy to tak to właśnie będzie. Będą skubać ile wejdzie - dając iluzję dobrobytu
pozd
Myślisz,że ktoś rozumie co ty piszesz ? Raczej chyba nie,nie wiele osób przejawia zainteresowanie chociażby twoim wpisem -dopóki większość nie przejrzy to tak to właśnie będzie. Będą skubać ile wejdzie - dając iluzję dobrobytu
pozd
Warzne że serial pt "afera hazardowa" się zaczęła i będzie trwać z tydzień".
Bo ciemny naród wszystko kupi, to do tej afery i każdej innej wymyslanej przez partie jarosława. A co do tych losowan tam mam załamkę, co dzień to gorzej.
Losowanie niestety dla mnie nie udane. Na wieczór proponuję, nie padną 10,50,54,78. Pewniaki 41 lub 53.
Gość nie wie, nie pamięta, nie zna się. Jak bym oglądał film Bareji.
POZDRAWIAM ZIOMALI PO KUPONIE
....HAHAHA w porannej grze u buka trafiłem 10/15 za 50 gr. wygrałem 125 zeta a w ML O ZGROZO 0/10 i 1/10 bomba no nie POWODZONKA
....HAHAHA w porannej grze u buka trafiłem 10/15 za 50 gr. wygrałem 125 zeta a w ML O ZGROZO 0/10 i 1/10 bomba no nie POWODZONKA
.... aha zapomniałem dodać ,że grałem w bingo keno u internetowca
Hallo! co jest czemu nic nie piszecie?????? A wogóle to ktoś jest:)????
????????????????????????????????????????
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
kasakasakasAKASA
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
kasakasakasAKASA
.........noc się zbliża gwiazda świeci więC kuponY skrślać
czas gwiazdka w oczy niech zaświeci i nadejdzie dyszek czas powodzenia
czas gwiazdka w oczy niech zaświeci i nadejdzie dyszek czas powodzenia
Mamy spektakl madialny pod tytułem: jak by tu podnieść podatki żeby nikt się nie zorientował, że jest to kradzież.
Najlepszy jest sposób "na złodzieja", tzn. złodziej kradnie a potem z wrzaskiem oddala się od miejsca przestępstwa biegnie i woła wniebogłosy "łapaj złodzieja!!".
Chcą podnieść podatki, bo przepuścili mnóstwo kasy budżetowej i cokolwiek z tym przesadzili. No i teraz trzeba kogoś oskubać. To może grających u bukmachera. Może samych bukmacherów? Za okradzenie bukmacherów zapłacicie Wy - grający u bukmacherów. TO JEST OCZYWISTE.
NO TO KOGO BY TU JESZCZE OKRAŚĆ ???
PODAWAJCIE POMYSŁY, KOGO BY TU W POLSCE OKRAŚĆ ABY ZASPOKOIĆ PRAGNIENIE SKARBU TEGO PAŃSTWA.
Właśnie dokładnie z tego powodu wchodzi do gry LOTTO ze stawką 3 złote za zakład. Jest to podwyżka nominalnych podatków...
Wszelkie idee i pomysły są bardzo pożądane w sytuacji wyższej konieczności w jakiej znalazło się to państwo. Bo niestety dług publiczny jest taki, że kilkanaście najbliższych pokoleń nienarodzonych jeszcze ludzi jest już zadłużona u lichwiarzy.
Najlepszy jest sposób "na złodzieja", tzn. złodziej kradnie a potem z wrzaskiem oddala się od miejsca przestępstwa biegnie i woła wniebogłosy "łapaj złodzieja!!".
Chcą podnieść podatki, bo przepuścili mnóstwo kasy budżetowej i cokolwiek z tym przesadzili. No i teraz trzeba kogoś oskubać. To może grających u bukmachera. Może samych bukmacherów? Za okradzenie bukmacherów zapłacicie Wy - grający u bukmacherów. TO JEST OCZYWISTE.
NO TO KOGO BY TU JESZCZE OKRAŚĆ ???
PODAWAJCIE POMYSŁY, KOGO BY TU W POLSCE OKRAŚĆ ABY ZASPOKOIĆ PRAGNIENIE SKARBU TEGO PAŃSTWA.
Właśnie dokładnie z tego powodu wchodzi do gry LOTTO ze stawką 3 złote za zakład. Jest to podwyżka nominalnych podatków...
Wszelkie idee i pomysły są bardzo pożądane w sytuacji wyższej konieczności w jakiej znalazło się to państwo. Bo niestety dług publiczny jest taki, że kilkanaście najbliższych pokoleń nienarodzonych jeszcze ludzi jest już zadłużona u lichwiarzy.
Errata: "jest zadłużonych" winno być.
internautów,bezrobotnych,
nowobogackich nauczycieli śmieciarzy złomiarzy etc
pozdro
nowobogackich nauczycieli śmieciarzy złomiarzy etc
pozdro
21,58,43
21,58,79
21,76,43
21,76,79
73,58,43
73,58,79
73,76,43
73,76,79
21,58,79
21,76,43
21,76,79
73,58,43
73,58,79
73,76,43
73,76,79
......ZABRAĆ KASĘ wszystkim rządzącym posłom osłom itp. a podzielć między<
SIE NIE DOPISAŁO ,,podzielić miedzy wszystkich poniżej 700 zeta dochodu ,a ich wsadzic do bloku dać im po 700 i niech se żyją
KACZOR001 -a dlaczego aż 700zł próg dochodu na jedną osobę jest o wiele niższy
moje typy na wieczór express 1,2,10,11,12,21,41 mm 1,11,12
1,2,12
1,10,12
1,12,21
1,2,12
1,10,12
1,12,21
Znam u nas rodziny 5-osobowe gdzie musi im starczyć 1200zł a gmina się jeszcze czepia,że czynszu nie płaca
TAK TYLKO ZA TRZYDZIEŚCI LAT PRZY TAKIEJ polityce będzie więcej staruszków niz młodych bo kogo stać na dzieci
mój wnusio ma 3latka a jak by zliczyc to kosztował już ok 20 000 to dobrze że mają dzieci młodych dziadków bo jak by liczyli tylko na siebie KONIEC ŚWIATA a ONI tylko się kłocą wymyślają cuda a o naród nie dbają KONIEC ŚWIATA PANI POPIOŁKOWA KONIEC ŚWIATA
mój wnusio ma 3latka a jak by zliczyc to kosztował już ok 20 000 to dobrze że mają dzieci młodych dziadków bo jak by liczyli tylko na siebie KONIEC ŚWIATA a ONI tylko się kłocą wymyślają cuda a o naród nie dbają KONIEC ŚWIATA PANI POPIOŁKOWA KONIEC ŚWIATA
A TY TO TYLKO obserwator?bo nie widzę abyś typowała - uczysz się
taka trójeczka:
50 64 73
wczoraj było 2/3. dziś będzie lepiej :)
50 64 73
wczoraj było 2/3. dziś będzie lepiej :)
Ryszard ty tylko na forum się udzielasz walcz także w typowaniach PZDR.
AHA ale skoro cos tam podrzucasz spróbowac wart aby choc przez chwilę znalezc swoje imie na liscie przodowników .Ale przeglądając listy wielu jest takich nie wiedząć czemu.
dużo tutaj typujecie.
a co z metodą na chybił trafił.
raz miałem 6/7 w mm a WY
a co z metodą na chybił trafił.
raz miałem 6/7 w mm a WY
hej!!!!!
Dzisiaj na 22 nie gram za duzo roboty
Pozdro!!!!!!!!
Dzisiaj na 22 nie gram za duzo roboty
Pozdro!!!!!!!!
TDP>>> "NO TO KOGO BY TU JESZCZE OKRAŚĆ ???"
Nie tak dawno nasz Rząd "puścił w maliny" pewnego tajemniczego inwestora z Kataru na jakieś 8 mln euro. Bodajże inwestor wpłacił jakieś wadium za stocznię ...
Może to jest metoda. Oferować do sprzedaży co się tylko da i żądać wpłacenia kaucji... Dopiero później informować, że jest tam jeszcze załoga, związki zawodowe itp. Po co okradać swoich ... jak można sięgnąć do kieszeni obcych!
Pozdrawiam
PS. Z tym Katarem to jest też jednak drugie dno. Podobno kupiliśmy też "coś" od nich i to po niezłej dla nich cenie.
Nie tak dawno nasz Rząd "puścił w maliny" pewnego tajemniczego inwestora z Kataru na jakieś 8 mln euro. Bodajże inwestor wpłacił jakieś wadium za stocznię ...
Może to jest metoda. Oferować do sprzedaży co się tylko da i żądać wpłacenia kaucji... Dopiero później informować, że jest tam jeszcze załoga, związki zawodowe itp. Po co okradać swoich ... jak można sięgnąć do kieszeni obcych!
Pozdrawiam
PS. Z tym Katarem to jest też jednak drugie dno. Podobno kupiliśmy też "coś" od nich i to po niezłej dla nich cenie.
sollos -to teraz wiadomo-dlaczego nasz rząd w tej sprawie był taki "tajemniczy "
Witam Serdecznie wszyskich grających w MM i DL.Od paru miesięcy obserwuje Wasze wpisy na czacie. Postanowiłem się zalogować i podzielić się swoim doświadczeniem w tych grach. Gram w DL chyba już od 1980r Później jak wprowadzili MM to DL wysyłam sporadycznie. Dziwi mnie to że tylu pesymistów tu dyskutuje i narzeka że może TS oszukuje.Ja myśle że tak nie jest. Mój kolega z pracy trafił szóstke w DL 13-maja 2006r.Była wtedy kumulacja przeszło 12 baniek wypadły dwa główne trafienia czyli po ponad 6 milionów. Co najciekawsze sam osobiście mu sprawdzałem ten kupon bo nie dowierzał,mówie Wam fajne uczucie.Ja gram w MM na stałe numery od początku tej gry.Ktoś mi kiedys powiedział że czym więcej nie wpadają moje liczby tym bliżej jestem wygranej i coś wtym jest bo zdażają mi się coraz to większe trafienia. Narazie tyle na dzisiaj Pozdrawiam!!! P.S Kolega nadal pracuje w swoim zawodzie.Odezwię sie jutro.
To ten twój kolega to bardzo " ufny " człowiek,że pokazuje kupon z wygraną -szkoda,że takiego nikt na necie nie chce pokazać -hehe
miroslaw20 >>> Gratulacje dla kolegi! . Mając takie argumenty "w ręku" to ci się nie dziwię, że ty się dziwisz.
pozdrawiam
pozdrawiam
Czy ktoś wie gdzie wpadły ostatnio szóstki w DL?
Jakoś przespałam tę informację.
Jakoś przespałam tę informację.
a co w tym ćfnego?
Koleś jest albo z Siemianowic, albo Sędziszowa Małopolskiego.
Trochę nie dziwi, że już mu się kaska skończyła i musi pracować w swoim zawodzie, ale jak ktoś dobrze zabaluje to i 6 baniek w 3 lata przebalanguje....
Pzdr.
Koleś jest albo z Siemianowic, albo Sędziszowa Małopolskiego.
Trochę nie dziwi, że już mu się kaska skończyła i musi pracować w swoim zawodzie, ale jak ktoś dobrze zabaluje to i 6 baniek w 3 lata przebalanguje....
Pzdr.
ja gram na chybił w MM na 5 skreśleń i jakoś w miarę idzie miałem w tym miesiącu raz 5/5 i 3 razy 4/5 i nie wiem może z 5 razy 3/5
Kasy nie przepuścił wtedy zostało mu do emerytury pięć lat więc myśle że zrobił dobrze. Kolega jest z Katowic a pracuje w Piekarach Śląskich wracając z pracy wysłał zakład w Michałkowicach czyli w dzielnicy Siemianowic Śląskich.
miroslaw20-powiedz koledze aby się tak nie chwalił,bo tutaj na forum pisał już ktoś,że nagle z znikąd mogą pojawić się Panowie z czarnego BMW i zrobić mu kuku
madzia77 BMW wysiada gorzej by było z czarna wąłga o ile wiesz co to była czarna wołga.
Witaj miroslaw20>>> trochę Cię pamięć zawodzi , bo 13.05.2006 nie było losowania DL.... a zatem i wygranej Twojego starszego kolegi tego podanego dnia też nie.
Sądzę , że miałeś na myśli to z 14.05.2006 , a te szczęśliwe liczby to:1-14-22-24-28-44.
Pzdr.
edi8
Sądzę , że miałeś na myśli to z 14.05.2006 , a te szczęśliwe liczby to:1-14-22-24-28-44.
Pzdr.
edi8
edi8 -pomyliło się pewnie biedakowi,ale dobrze,że mamy Ciebie
pozd
pozd
PASKO>>> wysłałem Ci prośbę o korektę w dziale BUKMACHERKA , bo w systemie 12. zaginął nagłówek....
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
ja dzis taki kuponik wysłałem 28,38,48,58,60,64,66,68,74,78
iiii 8,9,17,23,24,36,40,42,63,79....i tak będzie lipa ..ostatni raz dziś gram od soboty ex koniec z dl i ml
iiii 8,9,17,23,24,36,40,42,63,79....i tak będzie lipa ..ostatni raz dziś gram od soboty ex koniec z dl i ml
edi8 mylisz się sprawdz sobie na wygranych www.lotto.pl to była sobota a kupon był wysłany w piatek.Więc nie siej fermentu Pozdro.
madzia77 OK! ale ten portal służy tak naprawde na wymiane doświadczeń związanych z typowaniem liczb aby wygrać wreście jakieś poważne pięniądze.Jak wygramy to się będziemy martwić.
miroslaw20>>> masz rację , bo ja datę 13.06.2006 sprawdzałem i podałem wyniki z najbliższego dnia , czyli 14.06 a to było 13.05.2006 i wylosowano wtedy:17-18-22-27-40-46.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
o jakim typowaniu wy mowicie ludzie ?!!!!?
zmażcie sobie te cyferki z kulek i typujcie - wyjdzie na to samo...
zmażcie sobie te cyferki z kulek i typujcie - wyjdzie na to samo...
miroslaw20 -więc życzę Ci powodzenia i radę odnośnie gier TS "Wiara czyni cuda "
pozd
pozd
edi8 OK! nic się nie stało.Ja narazie nie podaje swoich stałych numerów ale sa to numery z przedziału od 21 do 49.
madzia77 to że wiara czyni cuda to wiem już od dawna najważniejsze jest jeszcze to aby być konsekwentny czyli wysyłać stałe numerki co nie przeszkadza typować innych liczb.
miroslaw20>>> a może dołączysz do zabawy w typowanie w dziale TYPOWANIA? Są opcje typowania albo na godz.14 albo na godz.22 , lub na cały dzień te same liczby...