Wpisy 652 307 – 652 406
15 grudnia 2011 21:20 → 15 grudnia 2011 21:50, 100 wpisów
Rozmawiają dwie przyjaciółki:
- Wyglądasz na zmęczoną.
- Mój mąż jest chory i muszę go pilnować w dzień i w nocy...
- Coś takiego! A pielęgniarka nie przychodzi?
- Właśnie przychodzi...
- Wyglądasz na zmęczoną.
- Mój mąż jest chory i muszę go pilnować w dzień i w nocy...
- Coś takiego! A pielęgniarka nie przychodzi?
- Właśnie przychodzi...
dobra emeryt wystarczy tych kawalow dawaj jakies pewniaki na dzisiaj
3,8,14,21
- Dlaczego kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzn?
- Żeby stała bliżej zlewu.
- Żeby stała bliżej zlewu.
>>>multuś 80- wogóle mnie nie obchodzą multiliczby 1 z 10, 2 z 8 co to jest ???? wolę bawić się tym
FC Copenhagen St. Liege 0 - 1
Hannover Vorskla 3 - 1
H. Tel Aviv Legia Warszawa 2 - 0
PAOK Kazan 1 - 1
PSV Rapid Bucharest 2 - 1
Shamrock Tottenham 0 - 4
FC Copenhagen St. Liege 0 - 1
Hannover Vorskla 3 - 1
H. Tel Aviv Legia Warszawa 2 - 0
PAOK Kazan 1 - 1
PSV Rapid Bucharest 2 - 1
Shamrock Tottenham 0 - 4
>>>multuś 80- co Ci po liczbach na dziś o 21.26 ?????
gdzie oddasz ? w jakiej kolekturze ??? może pracujesz w kolekturze ????
gdzie oddasz ? w jakiej kolekturze ??? może pracujesz w kolekturze ????
jak powiedziałam ze 13sty jest dla mnie sczescliwy tak od tej pory zaczeło sie dziać
a co mnie obchodza jakies mecze podane przez ciebie i legia widze znowu przegrala z czego mam sie cieszyc
andro...mi sie szafka popsuła i naprawiłam a teraz niedawno zanim siadła do kompa to zrobiłam sobie półeczkę na moją kolekcję słoni
własnie lila bo ja sobie nie za pisałam i nie pamieam a TObie sie tez zbliza? bo mi tez jakoś po TObie
lila, wtracaj do końca tygodnia do swoich 3-jek 33 lub 55 lub 48 to może ustrzelisz 4-kę oki?
andromeda-liczę na tzw. przesilenie u Ciebie, a potem to juz będzie lepiej
>>>multuś właśnie masz się cieszyć, że legia przegrała
bo tak typowałem
a co mnie twoje typowanie o 21.32 obchodzić ma ???
bo tak typowałem
a co mnie twoje typowanie o 21.32 obchodzić ma ???
kondi ten suwak ta blaszka sie wygieła i niechce sie najść i szafka tzn szuflada spada z tych kułeczek po jednej stronie i sie nie da zasunać
bo jak ***yknę z półobrotu, to.....szafka andromedy sama się naprawi
emeryt to nie jest czat dla bukmacherow tylko dla grajacych w gry liczbowe sorryzapytaj lile czy sare czy torsana czy ich obchodzi to ze tottenham wygral z shamrock 4-0
aby to zrobić, musisz wykręcić tę drugą aby się jej dobrze przyjrzeć,a potem to już na pewno zepsujesz dwie i całaszafka bbędzie do wymiany
no włąsnie jak mam ją wyjaąć jak szuflada sie trzyma i nie wyjdzie do konca na hama wydrzeć?
No to jak pijemy
ale najpierw złap po bokach i spróbuj "pochybotać" może coś tam wlazło
lila..
kondi nic nie wlazło to szzuflada z bardzo starannie posegregowanymi dokumenami i ważnymi sprawami nie ma szans --zresztą widać to wygięcie z boku
andruśka...może tam jakiś papier pod szufladę wszedłciągnij na chama
andromeda, czyli (jak moja żona) przeciążyłas chyba tę biedną szuflade
lila hehe ja nic nie bee ciągnąć
bo ja dziś jestem chodząca Chandra i bym mogła faktycznie te szzuflade rozwalić
bo ja dziś jestem chodząca Chandra i bym mogła faktycznie te szzuflade rozwalić
andro...jeśli masz te szuflady na takie badziewie co ja miałam to mozliwe że tam ci jedno kółeczko włazło i jak pociągniesz to wyskoczy
andromeda, też mamy komodę i na samym dole są wszelkie wazne dokumenty. Jest tym samym najcięższa i najbadziej narażona na przeciążenia. A jak mała chce jeszcze cos z komody dostac i włazi na uchwyt to twoja sytuacja gwarantowana
wszystkim oto moja 20 liczb
8,10,14,15,18,19,28,29,30,37,40,54,60,64,66,66,72,75,76,80
8,10,14,15,18,19,28,29,30,37,40,54,60,64,66,66,72,75,76,80
>>>multuś- jestem URODZONYM REALISTĄ i w bajki o typowaniu o godz. 21.3o nie wierzę, a o tej godzinie można typować liczby PALCEM PO WODZIE
widocznie jesteś tu niedawno
widocznie jesteś tu niedawno
Przecież do cholery jakoś ta prowadnica musiała się wygiąć! Myszy czy karaluchy takie ciężkie nie są do stu piorunów
kobitki, przecież andromeda pisze o szufladzie, a to też rodzaj żeński,wiec adios od facetów
kondi ta szuflada jest na gorze...........smiesz twierdzić ze ja na nią włąziłam-lepiej sobie pujde bo Ci jeszcze krzywde zrobie
z drugiej strony wina i kobiet nigdy dość
tylko maltretowany uchwyt i biedne kółeczko, które nie może się toczyć jest facecikiem