Wpisy 650 325 – 650 424
14 grudnia 2011 19:59 → 14 grudnia 2011 20:42, 100 wpisów
Pani w szkole pyta ;
kto widzial czarne jaja??
na to dzieci :
że u kury gołęiba
ale jaś na to wstaje i muwi:
słuchajcie ale kura czy gołąb nie mam czarnych jaj
a pani
jasiu a ty widziałeś
jasio rzekł ;
tak ale powiem jak dostanę 5
pani na to;
no dobrze
a jasio na to;
u murzyna
pani: siadaj pała
jasio; pała też wisiała
kto widzial czarne jaja??
na to dzieci :
że u kury gołęiba
ale jaś na to wstaje i muwi:
słuchajcie ale kura czy gołąb nie mam czarnych jaj
a pani
jasiu a ty widziałeś
jasio rzekł ;
tak ale powiem jak dostanę 5
pani na to;
no dobrze
a jasio na to;
u murzyna
pani: siadaj pała
jasio; pała też wisiała
Robal36,takie liczby otrzymałem,bez interesownie:25,43,72 to są na 22,15 MM.Widzisz,są ludzie,na których można liczyć.Jest 20,00
"pewna"
czak
jaaaaaaaasne - może lepiej użyjmy słowa "prawdopodobniejsza", ok ?
w końcu - ilu znasz "typerów", którzy utrzymuję długo tron, albo trafiają dość systematycznie - w realu ?
czak
jaaaaaaaasne - może lepiej użyjmy słowa "prawdopodobniejsza", ok ?
w końcu - ilu znasz "typerów", którzy utrzymuję długo tron, albo trafiają dość systematycznie - w realu ?
Komunikat Wojenny !
Meldunek z doliny miłości! Na rozkaz marszałka mózgu generał członek dostał rozkaz przeprowadzić ofensywę na twierdzę w dolinie miłości znajdującej się w miejscowości uda obok wsi pępkowice. Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączką posłał na zwiady Kaprala Paluszka, który po powrocie powiedział :
-teren silnie zalesiony, miejscami podmokły.
Po pewnym czasie rozpoczął się atak. Dowództwo objął Gołogłowy który ruszył do ataku. Rozgorzała walka polała się krew z uderzenia armaty zginął porucznik Błonka walczył też sierżant śmietanka, który został schwytany do niewoli przez majora Macicę i został skazany na 9 miesięcy.
Meldunek z doliny miłości! Na rozkaz marszałka mózgu generał członek dostał rozkaz przeprowadzić ofensywę na twierdzę w dolinie miłości znajdującej się w miejscowości uda obok wsi pępkowice. Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączką posłał na zwiady Kaprala Paluszka, który po powrocie powiedział :
-teren silnie zalesiony, miejscami podmokły.
Po pewnym czasie rozpoczął się atak. Dowództwo objął Gołogłowy który ruszył do ataku. Rozgorzała walka polała się krew z uderzenia armaty zginął porucznik Błonka walczył też sierżant śmietanka, który został schwytany do niewoli przez majora Macicę i został skazany na 9 miesięcy.
kathy...
32,33,49,57,69
Robal36,nie ma takich typerów i nie będzie,bo wtedy nie było by TS-a
lila...profesorku
lila...działałam...ale opcja bankowa absolutnie mi nie podchodzi
lila...działałam...ale opcja bankowa absolutnie mi nie podchodzi
sam9 - to byś się pomylił.Bo nie chodzi o rozłgos ale spokojne
zgarnianie kasiorki.
zgarnianie kasiorki.
moze podziekujmy emerytowi za kawaly , ktorymi urozmaica nasz czat
czak,tylko nie pisz,że zgarniasz kasiorke,bo Ci nie uwierzę
był tu taki dwa lata temu,który miał wyczucie i wiedzę już go nie ujrzymy na tej stronce,bo faktycznie kase ,zgarnia
był tu taki dwa lata temu,który miał wyczucie i wiedzę już go nie ujrzymy na tej stronce,bo faktycznie kase ,zgarnia
Jezioro Sromowieckie
sam9- nie piszę o sobie ale o tych co wiem,że ją zgarniają
Są osoby wyjatkowe ale i utworzne grupy.
Są osoby wyjatkowe ale i utworzne grupy.
lilka jest takie na necie
pijemy czy nie...
czak,co do grup,różnie to bywa(jedna lub dwie osoby się, wyłamią
i pozamiatane)
i pozamiatane)
lila....wyobrażasz sobie siebie? w jeziorze łabędzim?? ja już spadłam
sluchajcie zrobmy moze 1 zlot multipaskowiczow gdzies w polsce na poczatek proponuje odwiedzic rzeszow miasto naszego pracodawcy janusza
sam9-tak ale do grup dobierane są takie osoby,które spełniają konkretne wymogi-czas,kasa i znają sie.To jest podstawa.
lila....
kathy...
czak,przecież,znasz życie(kasa,znajomości,zazdrość)pewni ludzie nie prześwietlisz,takiego co ma żle pod czachą
jackwar...
2,33,49
jackwar...
jackwar...
jackwar...jak ktoś z kimś piszę to oznacza że co? Że musi zaraz do kogoś chcieć?
licze na to ,ze trafie 8/8 dzieki wam wszystkim i zaprosze was na moj koszt do warszawy.
profesorze , widziałeś ten pociąg co do Paryża od Ruskich ma lecieć i naszą lokomotywę EU44 ?
multuś...nie wiem czy jakby 300 ludzi wsiadło w pociąg to starczyło by Tobie kasiory
jackwar..nie widziałem bo ostatnio praca mi nie pozwale nawet do kutna jechać
jackwar....EU44 super elektrowóz
Profesorze te lokomotywy już u nas śmigają troche , mają już ich z 10 sztuk .
jacwar...fajny jaset też ES64F4 superfajne ma RP1