Wpisy 649 301 – 649 400
14 grudnia 2011 11:26 → 14 grudnia 2011 11:56, 100 wpisów
to przebije wszystkich mamn 3 siostry 9 siostrzenic i 2 chłopaków
kondi większe zawirowanie jest u mojego kuzynostwa ale tam było ich 2 kuzynki z czego jedna ma 3 chłopców i córkę a druga ma 5 córek....
i jest jeszcze 5 kuzynów z czego dwaj to kawalerowie urodzeni w tym samym dniu i miesiącu tylko różnica 19 lat a pozostali dzieciaci
i jest jeszcze 5 kuzynów z czego dwaj to kawalerowie urodzeni w tym samym dniu i miesiącu tylko różnica 19 lat a pozostali dzieciaci
zobaczymy o 14tej,czy faktycznie dobre liczby wysłałem
lilli babski raj ale na szczescie małe pociechy to juz chłopcy 6
Lilcia-na siedem skreśleń
ja mam dwoje, 1 dziecko dziewczynkę i męża też jako dziecko on wystarcza za 3 dzieci
a ja mam tylko jedną siostrzenicę bo mój brachol nie bierze się do robotya już ponad dwa lata po ślubie
krysienka, u mnie na 3 siostry i tylko 1 siostrzenica....ale czemu się dziwic, kiedy to ja z całej rodzinki najladniejszy
kondi ja po wczorajszej wywiadówce muszę narzekać jak zobaczyłam kartkę z ocenami to normalnie szok przeżyłam mimo iż byłam uprzedzana
Robal....heh tato ma tylko jedną siorę i 4 braci.Było ich 6 a zostało 4,takie życie
uciekam wysłać kupona i na wyspowiadać się z grzechów
krysienka, u mnie po wywiadówce nie było szoku tylko był pas na dupę
lila, no pewnie ze ja jestem najładniejszy, a siostry sa tylko do mnie pdobne w koncu byłem I w kolejce
ale u mojego męża jego bracia też sie chwalą ze najładniejsi bo ich siostra nie podobna do nich jakby od kominiarza była
a tak naprawde nie pchałem się na ten swiat. Czekalem do 13-go dnia miesiaca, bo ja szczęście dziecko przynoszące jestem
ja nie chciałam 13go się urodzić chyba dlatego jestem z 12go ok 23.40
lila, ty juz masz za dużo tego szczescia-wystarczy do gr B zerknąć
kondi to prawda lilka pakt z podpisała na koniec zeszłego miesiąca i widać efekty
krysienka-to lila zgarnęła mnie do grupy i stąd tak pruje na przestrzał
kondi dlaczego uważasz ze nie typuje?????przecież typuję w profilu i w grupie B
kondi1
Tworząc temat uwzględnij z założenia oboków - urodzonych 2,3,4,12,14,22,23 i 24
Tworząc temat uwzględnij z założenia oboków - urodzonych 2,3,4,12,14,22,23 i 24
a to ...chodziło mi jak utworzysz temat urodzonych 13tego a jestem z 12go
haha, może być odrębny wątek dla oboków, albo dla typerów urodzonych z danego dnia miesiąca, albo urodzonych np. 14-go czyli dzisiaj
Robal stosuję ale często nie w tą stronę a nie stać mnie na wysyłanie większej ilości kuponów
25 - to przesunięcie
a sześć numerologicznie, to obok od szczęśliwej siódemki
a sześć numerologicznie, to obok od szczęśliwej siódemki
Ba
krysieńka
żeby wiedzieć "w którą stronę", to już trzeba naprawdę mocarza
krysieńka
żeby wiedzieć "w którą stronę", to już trzeba naprawdę mocarza
zaś jeden, to obok od szczęśliwej - 11
tak jak szczęśliwe są - 22, 33, 44 itd
tak jak szczęśliwe są - 22, 33, 44 itd
u jutrzejszych bańkach pomyślę jutro
teraz energia kosmiczna skierowana jest na 14
teraz energia kosmiczna skierowana jest na 14
ja na razie zmykam bo to już południe a ja jeszcze nic nie zrobiłam małe zakupy i wysłać kuponik...a może coś na ch-t?????