Wpisy 647 789 – 647 888
13 grudnia 2011 11:08 → 13 grudnia 2011 11:56, 100 wpisów
muszę przez godzinę śledzić cferki i wtedy idzie mi najlepiej-ale jak tę godzinę znaleźć?
to w twpom drugim profilu to z prawa przyciągania z książki Sekret?
teraz mam mniej czasu, ale podstawy mam do wielu filozoficznych tez
no na pewno nic Cie to nie kosztuje ..a spróbować zawsze można..jak sie dobrze zacznie dzień to sie pozniej wszystko udaje
wizualizacja wygranej potrzebna jest tylko do wytworzenia pozytywnych emocji
tak wiem poczuć sie tak jak by sie już ta wygraną miało a wtedy to stanie sie realne
to jest ta najtrudniejsza rzecz-jeżeli się uda,to wewnętrzna siła wskaze drogę działania
ja przez rok nie grałem i porzuciłem szukanie sposobów typowania, jako sposób na wzbogacenie się, ale po 2 latach znowu to do mnie wróciło
ja to nazywam intuicją
czasem szwankuje intuicja a czasem działa dobrze
czasem szwankuje intuicja a czasem działa dobrze
stąd uznałem, że to tak przez przypadek nie mogło samo wrócić, stąd na nwo zacząłem szukac i musiałem zmienic podejście- ogólnie,że wszystkie liczby są szczęśliwe, a nie 10 czy 20 z 80.
zdażyło mi sie mieć deja vu ..ze wydawało mi sie ze coś juz było ale hmm jak to Cię ostrzega?
mnie zawsze jak śni sie kot to mnie ostrzega przed niebezpieczenstwem
delfiny hyba mają pzozytywne znaczenie ale nie wiem jak w snach
kondziu...deja vo? Kiedyś miałam sen.Śniło mi się że jadę do szkopów ale z niewiadomych przyczyn jadę przez jakieś małe mieśćiny i w jednym miasteczku jest taka wielka beczka z winem a koło niej siedzi babuleńka.Na drugi dzień wszystko się sprawdziło,aż mi ciarki przeszły a skierowali dziwnym trafem akurat moje auto na objazd a inne wzięły udział w karambolu.Pewnie gdybym jechała normalnie nie byłoby mnie na tym świecie
lila, tylko mi nie mów,że było to po filmie "oszukać przeznaczenie 10"
kondziuchno....nie widziałam jeszcze latających delfinówno ale u Ciebie wszystko możliwe
i ani oko nie widziało, ani ucho nie słyszało, co Pan przygotował w swej wspaniałości....
http://biblia.deon.pl/
http://biblia.apologetyka.com/search
faje strony z biblią
http://biblia.apologetyka.com/search
faje strony z biblią
wilk? nie wiem, ale w internetowe senniki nie ma co patrzec, chyba ze zinterpretujesz sobie odwrotne do tego co pisza--jestem w pracy i nie mma knigi o snach
kondziu....ooo to musisz nosić taką księgę ze sobą,bo to nie wiadomo co się komu przysni
WILK ze strony czary.pl
Dzika strona twojej natury przypomina ci o swoim istnieniu. Nie umniejszaj roli intuicji, nie wstydź się instynktownych zachowań. Dzięki temu będziesz lepiej przygotowany do odparcia niebezpieczeństw. Głaskać wilka - wygrasz z trudnym przeciwnikiem. Zabijać wilka - zła decyzja pozbawi cię siły.
Dzika strona twojej natury przypomina ci o swoim istnieniu. Nie umniejszaj roli intuicji, nie wstydź się instynktownych zachowań. Dzięki temu będziesz lepiej przygotowany do odparcia niebezpieczeństw. Głaskać wilka - wygrasz z trudnym przeciwnikiem. Zabijać wilka - zła decyzja pozbawi cię siły.
kondziu...głaskałam wilka czyli wygram z trudnym przeciwnikiemtylko z jakim?
wilk z sennik.biz:
w twoim wnętrzu rozgrywa się walka popędów
widzieć go: uważaj, aby pewien znajomy nie stał się twoim wrogiem, ponieważ w tej roli potrafi być szczególnie niebezpieczny
być obiektem jego napaści: ktoś z kręgu znajomych przysporzy ci trudności w ważnej dla ciebie sprawie.
w twoim wnętrzu rozgrywa się walka popędów
widzieć go: uważaj, aby pewien znajomy nie stał się twoim wrogiem, ponieważ w tej roli potrafi być szczególnie niebezpieczny
być obiektem jego napaści: ktoś z kręgu znajomych przysporzy ci trudności w ważnej dla ciebie sprawie.
nie mam raczej wrogów ale kto wie,kto wie,może mam a nie wiem że,mam
przy okazji zaćmienie Księżyca. No i pewnie oglądałaś "Zmierzch" i napatrzyłaś się na klate tego przystojnego wilkołaka....no i go "głaskałaś" wszystko się zgadza
kondziu...oglądałeś Woda dla słoni? Ja jeszcze wczoraj oglądałam Tursta,super filmik
kondziu...bo on jakoś tak się nazywa nie? Patison,kabaczek,czy arbuz heh.Sagę oglądałam ze 2 lata temu.
Witajcie na chwilke Lila,Andro,Kondi..i reszta Graczy oraz
Obserwaczy..
Obserwaczy..
ciekawy temat..tez tak miewam ze jestem gdzies..i okazuje sie..ze .."ja juz tu bylam..