Wpisy 647 689 – 647 788
13 grudnia 2011 06:38 → 13 grudnia 2011 11:07, 100 wpisów
Dziękuję ulala .Wczoraj poszło fenomenalnie .Wpadło prócz tego 6/10 z plusem.Tylko szkoda ze za podstawę ale dobre i to
Bardzo prawdopodobne wydaje mi się na dziś 29, ale do konca nie jestem pewny.Dlatego teraz już zmykam do pracy a co zagram podam w profilu za 3h.Pozdrawiam i miłego Dnia.
Witam wszystkich Dariusz przyznam że na 29 zwróciłem uwagę po Twoim wpisie, ja zagram na < 14,17 > mam na uwadze jeszcze 64. Pozdrawiam.
Witam a moze 44,14,67 co wy na to
Ok! możemy tu tworzyć różne kombinacje dopisując swoje typy, bo np. jest < 9 > która też jest na <wylocie>,ale może lepiej zagrać na trzy -cztery liczby powiększając stawkę x3,x5
Istnieje jednak także pogląd, że lepiej zagrać kilkoma różnymi zakładami
Pewnie, jak zwykle - może być różnie
- ktoś trafi - będzie
- ktoś umoczy- będzie
dobrego dnia
fantastycznych wygranych
Pewnie, jak zwykle - może być różnie
- ktoś trafi - będzie
- ktoś umoczy- będzie
dobrego dnia
fantastycznych wygranych
witam ALL
ja na razie nie gram i znikam panstwuuu
ja na razie nie gram i znikam panstwuuu
Robal...jak u ciebie wczoraj miałeś to
czy nic nie zostałeś
czy nic nie zostałeś
Robal... no ok
teraz juz ide tam
teraz juz ide tam
Ale, po takim od teesa - max to 2/10...
zawsze mam zobaczymy, czy się ta statystyka sprawdzi
zawsze mam zobaczymy, czy się ta statystyka sprawdzi
robal...no pieknie minusem 2/10 i powoo
Zagrałem niedawno < 6.12.2011 > systemem 5 liczb 10 zakładów gdzie skreślamy 3 liczby w zakładzie,ale pomyślałem o < 11 > jako pewniaku i do każdej trójki dopisałem tą 11-stkę,zagrałem z plusem. Finał był taki że trafiłem TYLKO właśnie tego plusa, może to też jest jakiś sposób na wygrywanie?
Darek....znowu spadła 7 razy 2/2 w profilu
ja chciałem wziąć parka 2/2 i kolejka 10 zakładów ok na sucho koszt to wysłania za 25 zł moze zostaje prawie 200 zł , jak od razu podreslić 3/3 nie jest łatwo
darek ...
i powoo
darek ...
i powoo
Dariusz, pisząc < skuteczny > masz pewnie na myśli trafnie wytypowane liczby, bo wiadomo że bez nich najlepszy system jest do kitu
darencjoo ja wczoraj pisałem wiadomosci i podałem tam liczy.No i wpadło z mojej propozycji 6/10 z plusem o 22:15 kto dostał czytał i puścił trafił.Dlatego mówię każdy sposób jest dobry byle skuteczny
No i super .Dobrze ja dziękuje umykam w teren .Miłego Dnia Wszystkim pasjonatom lotto.
w 81 w grudniu to chyba rodzice planowali dopiero ślub na ten rok
widzę że wszyscy ciężko pracują
w takim bądź razie i ja idę znaleźć sobie prace....
do 14tej ...jak sie wyrobie
w takim bądź razie i ja idę znaleźć sobie prace....
do 14tej ...jak sie wyrobie
kondi hm po 14stej się dowiem..ale ogólnie 13ty chyba jest dla mnie szczęsliwy
kondi no tak zatypowałam ja w grupie i mam na kuponie..ale zapewniam Cie ze to jest moja 40