Wpisy 644 271 – 644 370
10 grudnia 2011 12:16 → 10 grudnia 2011 14:03, 100 wpisów
lila
lila Nie 64 to kamień
obserwuje ktoś jak rośnie kumulacja w jokerze tzn kiedy z 1600 000 zmieniła się na 1700 000 którego dnia?
aniqa..Ty się nie śmiej bo kac nadal trwaa może trzyma Cię jeszcze od wczoraj co?
aniqa...będę dzisiaj co chwilę do Ciebie dzwonić żebyś nie zdążyła wziąć drinka do ust
jarq...a co jest w niej takie atrakcyjne? Mi nie odpowiada i nie gram,to proste
Lila ja jak pije to daje tel. mezowi wylaczony bo mam jazde dzwonic do kogos jak jestem sztachnieta
ja myśle jeszcze powtórka 59 , 64 same menty
aniqa...aha,jeszcze jedno.Weź pociągnij normalny internet bo jak będziesz dodawała wpisy z taką częstotliwością to nas noc zastanie
za każdym razem udaje mi się przechytrzyć totalizator bo nie udaje im się wylosować moich numerów
lila....64 jak tak pitol mówie na wieczór
lila....
aniqa...w domu masz neta?normalnego a nie tego w telefonie mam na mysli
lila....telefon mozna połączy w laptopie albo duzy PC neta , kiedyś robiłem za drogo płaci
Lila tyle ze ja jeszcze pracuje i nie zawsze mam czas ... Nio wiesz kumulacja itd...
aniqa....ja wole duzy PC niz laptopa jak dziadostwo , sprzedałem brata i spoko
aniqa...aha , jak nie masz co robić w pracy ty łobuzka ogląda filmy same zboczuchu
lila...miałem sprzedałem
lila....tak znam ...nic nie moge powiedzieć
lila...
dawno wszyscy całego świata mają zboczuch , jak ty jesteś nowa pierwszy raz zyjesz
dobra dobra juz ide tam...
krzysio..ja nie żyję na tym świecie od 10 lat tylko od ponad 30 i wiem co się wyprawiaTy zboczuszku
łał..racja losowanko juz za chwilke....oj jeszcze obiadek sie zbliża.(za pomocą żonki)
lila mult. 5 min
Witam wszystkich
No zaraz się zacznie
Heya, moja ulubiona prowadzaca
ale dzisiaj sie jak stara babka ubrala
ale dzisiaj sie jak stara babka ubrala
Powodzenia
lila 64