Wpisy 640 517 – 640 616
7 grudnia 2011 16:24 → 7 grudnia 2011 17:21, 100 wpisów
no dobra znikam....i ide tam
mala557....
mala557....
Damianku kazał zrobić badania i czekać na wyniki. Ma podejrzenia, chore nerki Wyniki to potwierdziły
Sylwia nerki? a ubierałaś się ciepło? może Cię zawiało albo kąpałaś się w zimnej wodzie
HARTGE....nie
oto wina zimna praca moze zachoruje nerki
oto wina zimna praca moze zachoruje nerki
mala557...aha ok
mala557
http://www.abczdrowia.com.pl/index.php/nerki-ukad-moczowy-prostata
http://www.abczdrowia.com.pl/index.php/nerki-ukad-moczowy-prostata
Sylwia tak podejrzewałem to rzeczywiście nie dobry znak od dłuższego czasu miewasz te bóle czy sporadycznie i czy nasilają się ?
Damian wcześniej sporadycznie, ale ostatnio to często, z łóżka nie mogę wstać czasami tak boli cholerstwo
Sylwia chodź do lekarza niech ma wszystko pod kontrolą i trzymaj się nie dawaj
wejdź na ta stronę i zerknij na preparat o nazwie himalaya cystone
Ładne święta się zapowiadają Mikołaju nie o taki prezent mi chodziło
Robalu wiem, żartowałam z tą prostatą bo tak było w nazwie linka dziękuję za stronkę z preparatem
Damianku od pracy to nie, mam pracę siedzącą i nie męczącą także to nie ten problem
Witam wszystkich.
malutka557
witaj w "naszym świecie" mnie zawał rozwalił serce i oczywiście nerki, czekam na transplantacje pompki niestety nerek nie.
Jednak by doszło do przeszczepu serca pozostałe organy muszą być zdrowe, płuca, wątroba nerki, jaką masz kreatyninę?
malutka557
witaj w "naszym świecie" mnie zawał rozwalił serce i oczywiście nerki, czekam na transplantacje pompki niestety nerek nie.
Jednak by doszło do przeszczepu serca pozostałe organy muszą być zdrowe, płuca, wątroba nerki, jaką masz kreatyninę?
to czego "beczysz" pod tym względem jest wszystko OK. nerk powinny pracować normalnie, a o co chodzi?
mała557. być może Pamiętasz sierpień? jechałem do Zabrza kardiologia również się bałem i uważam że jest okej i mam zamiar żyć jeszcze 100 lat a tak serio do samego zejścia.
Głowa do góry mała
Głowa do góry mała
nil też mam taki zamiar żyć długo, długo jeszcze ale dziś mam taki dzień, że załamka
malenka
bialko w moczu masz? cholercia...
bialko w moczu masz? cholercia...
mała557. zdrowy na pewno tego nie zrozumie, Wiesz o tym, ja doskonale i podziwiam Cię tu na forum
Majoreczka jesteś jednak
Białko to cholerstwo źle wróży... Dobrze, że ta kreatynina w miarę normalna, ale też niezaciekawa... Nil dzięki za otuchę
Białko to cholerstwo źle wróży... Dobrze, że ta kreatynina w miarę normalna, ale też niezaciekawa... Nil dzięki za otuchę
mala a jestem, luz mam to co tam... necik
mala, ma byc dobrze, moze to byc tylko jakis stan zapalny albo coś nic zlego na pewno
a co do serducha, to jest to sprawa przykra... jesli ma sie cos genetycznie, moj tato po swoim tacie odziedziczyl przykre cholerstwo i mlody chlop i juz cuda są
mala, ma byc dobrze, moze to byc tylko jakis stan zapalny albo coś nic zlego na pewno
a co do serducha, to jest to sprawa przykra... jesli ma sie cos genetycznie, moj tato po swoim tacie odziedziczyl przykre cholerstwo i mlody chlop i juz cuda są
Nil tylko 60 tyś, co to jest jak wygram to wstawię sobie nowe nerki
powie "Pani Sylwio... nie przejmuj się... to hiszpanska gnida troszke zamieszala... sytuacja opanowana"
mała557. to tyle żądają za przeszczep poza kolejnością - serca.
A nerki ?
A nerki ?
mala... no... mozliwe i o to tyle halasu
Nil nie wiem ile za nerki, muszę się chyba zainteresować tym tematem mam nadzieję, że nie będzie to konieczne
mala strasznie tu doluja, prosze glowa do gory... rozkrok niczym.... i hejo, jutrzejszy dzien to normalny dzien
mala557....jak ty wygrasz , ja nie sprzedam moja nerka
mala i to w takim jakiego wala ma Polska cala
MALA, on miesza, az za bardzo, myli sie chlopina przed tym losowaniem to tam pewnie kakaozuja go
Majoreczka Moreno fajnie ręce składa zauważyłaś a przy tym z nogi na nogę...
mala na takie obiekty wole nei parzec, zachowuje dystans przed monitorem generalnie