Wpisy 640 417 – 640 516
7 grudnia 2011 15:40 → 7 grudnia 2011 16:24, 100 wpisów
mala tak jak z morenem czyli kiepsko
Ludzie zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli...
------------------------------------------------------------------
Mała podoba mi się ta sentencja i myślę, że Ty żyjesz jednak inaczej niż w tym zaczerpniętym cytacie.......
może napiszesz czyje to motto???
------------------------------------------------------------------
Mała podoba mi się ta sentencja i myślę, że Ty żyjesz jednak inaczej niż w tym zaczerpniętym cytacie.......
może napiszesz czyje to motto???
Robal.....
jesteś duzy i silniejszy trafi pewniaki niz ona amatorka
jesteś duzy i silniejszy trafi pewniaki niz ona amatorka
dzięki jocia
Robal ja nigdy nie domniemam, a piszę to co wiem, a skąd to już nieważne
Robal ja nigdy nie domniemam, a piszę to co wiem, a skąd to już nieważne
Po części to prawda, ale większość ludzi nieświadomie żyje tak jak w tym cytacie
dzięki duża prawda, a jak żyjesz tego nie wiem, każdy człowiek inaczej przeżywa swoje życie i najlepiej sam wie co w życiu jest najważniejsze
"każdy człowiek inaczej przeżywa swoje życie i najlepiej sam wie co w życiu jest najważniejsze" dragon no wlasnie
oto inaczej praca nie równo płaca za robota , człowiek który łatwo zyć albo nie łatwo
mala nie gram nie chce mi sie isc do budy, wroce do domku moj ma zrobic kolacje i winko nie chce mi sie
mala557...
Majoreczka, ale masz dobrze z tym swoim Panem kolacyjka i winko hmmm
mala557 a akurat dzis ma wolne to nie bedzie proznowal czy dobrze... moze i dobrze jest
ja juz nie gram w realu , trzeba odpoczywać zdrowo
Każdy jest kowalem swego losu i właściwie to od niego samego wiele zależy czy ten los będzie doby czy zły....
Na pewno wiele też zależy od tego gdzie i kiedy się urodził
a już na pewno wiele zależy czy nad nim jest szczęśliwa gwiazda i ma dobrego Anioła Stróża.
Reszta jest już tylko dodatkiem do życia
Na pewno wiele też zależy od tego gdzie i kiedy się urodził
a już na pewno wiele zależy czy nad nim jest szczęśliwa gwiazda i ma dobrego Anioła Stróża.
Reszta jest już tylko dodatkiem do życia
pora zwijac sie jeszcze troche i dod omu dzis do 18, jutro do 15
malenka baju
malenka baju
malenka jak tam sie losy oreosy sprzedaja
mala557 yes we can
mala.....teraz juz nic nie umiem wygrać na cały rok
kiedyś 3 lata temu , miałem parka i 10 kolejka razem 3/3 , zostałem troche wygrana nie duzemiałem troche nerwowy
kiedyś 3 lata temu , miałem parka i 10 kolejka razem 3/3 , zostałem troche wygrana nie duzemiałem troche nerwowy
Majoreczka u mnie lottomat cały czas nieczynny dziś byłam w pracy tylko do 12stej Podejrzewam, że Losy Or...sy rozchodzą się jak ciepłe bułeczki
malenka nie mam, rok temu mialam 2, rodzinka dala mi kilka tez i nic
Majoreczka lipa te Losy Oreosy też w tamtym roku nic nie wygrałam
mala wielka lipa i nie gram i koniec
losy oreosy
losy oreosy
"Gracz punktu LOTTO przy ul. Kolbego samodzielnie wytypował osiem zakładów na trzy losowania płacąc 72 złote. Już pierwsze losowanie okazało się szczęśliwe. " jak oni zawsze podkreslaja te ceny... doslownie, ze to niby osoba co 1 zaklad pusci to niech idzie won
mala557....w profilu miałem trzeci miejsce 3/3 ranking kiedy było w lipcu , jak jeden hipciooo dał mi gratulacje w gosc
mala557, tzn. roznie, raz szefowa nadzoruje w aptece a raz ja... takze roznie to jest raz od rana do 18 raz do 15stej
Majoreczka miło było Cię poznać na multipasko piszę to dziś bo jutro może już odjadę z tego świata, po wizycie u lekarza Boję się
mala557 przestan!!! jesli moge spytac do jakiego neurologa idziesz, jakie nazwisko?
nie wywyoluj mi tu wilka z lasu malutka!
mala nie pisz tak
Damianku dziękuję za wygranych nie widać, tylko drobniaki 4/9 i to jeszcze u Moreny
dragon
może Cię zaskoczę, ale nawet jeśli nie byłoby na żywo, byłoby "z puszki", to - dopóki nie byłoby w jakikolwiek "nieczysty sposób" skorelowane z zawartymi zakładami - owszem, to może byłoby jakoś nieetyczne, ale - nie byłoby w tym jeszcze niczego nadzwyczaj złego
majoreczka
podkreślali też niskie kwoty
może Cię zaskoczę, ale nawet jeśli nie byłoby na żywo, byłoby "z puszki", to - dopóki nie byłoby w jakikolwiek "nieczysty sposób" skorelowane z zawartymi zakładami - owszem, to może byłoby jakoś nieetyczne, ale - nie byłoby w tym jeszcze niczego nadzwyczaj złego
majoreczka
podkreślali też niskie kwoty
mala
w WLKP lekarze są bedzie good i w ogole z Toba jest good
w WLKP lekarze są bedzie good i w ogole z Toba jest good
mala557 dzieki za odp, a to nie znam
Damianku ale to nie jest pierwsza wizyta dziś odebrałam wyniki badań
spadam juz teraz na 100 pro
do wieczora
mala bez glipot
do wieczora
mala bez glipot