Wpisy 640 373 – 640 472
7 grudnia 2011 15:25 → 7 grudnia 2011 16:09, 100 wpisów
malenka to dupa
malenka bedzie dobrze, byc musi
Mam radę:
Im wcześniej przestaniecie wysyłać różne dwójki, tróki czy też nawet piątki w MM tyn szybciej zostaniecie zwycięzcami czyli zaczniecie zarabiać na tej durnowatej grze
Im wcześniej przestaniecie wysyłać różne dwójki, tróki czy też nawet piątki w MM tyn szybciej zostaniecie zwycięzcami czyli zaczniecie zarabiać na tej durnowatej grze
dragon co tu jeszcze robisz w takim razie
dragon
>>dziś się zacięła taśma<<
Mam starać się pojąć, bo wiadomo, że nie zrozumiem, że - mają nagrane na t.a.ś.m.i.e około 14-20 milionów odcinków losowań ?
>>dziś się zacięła taśma<<
Mam starać się pojąć, bo wiadomo, że nie zrozumiem, że - mają nagrane na t.a.ś.m.i.e około 14-20 milionów odcinków losowań ?
malenka.... bedzie dobrze i nie ma dwoch zdan bo inaczej... i hiszpanska gnida
Robal
a po jaki c*** mają nagrywać 14 milionów, wystarczy kilka, a durnie i tak się nie połapią
wg mnie losowania idą na żywo bo raz jak była siatkówka chyba ME to w losowaniu o 14 mowiła z kim bedziemy grali w ten dzień a dzien wczesniej nie było jeszcze tego wiadomo
dragon nie nazywaj nas durniami, bo sam nim jestes, po cos jestes na multipasko.pl
mala a jak
mala a jak
dragon prowadzący są na żywo tylko Oni mają dwie kamery - przypatrz się
dziś na 99% bedzie kobita bo Moreno się nie powtórzy na łysy ostatnio był pare razy
Majoreczka i do tego Hiszpańska
Dragon każdy jest durniem kto gra wg Ciebie? Hmmm...
Dragon każdy jest durniem kto gra wg Ciebie? Hmmm...
mala557 gnida gnilna odmiana hiszpanska
dragon, jednak cos cie interesuje w tym "zlodziejskim" TS skoro masz tu konto...
każdy ma swoje życie i robi w nim co chce
Majoreczka chyba zmienię zdanie co do gnidy hiszpańskiej, ostatnio daje wygrać
639944. <matti> 2011-12-07 (13:30) WKN
na dzisiaj
3z10
5z10
10z10
4-19-25-32-43-47-49-53-74-80
no ladnie poszlo choc zawsze moglo byc lepiej
19-25-32-43-80
na dzisiaj
3z10
5z10
10z10
4-19-25-32-43-47-49-53-74-80
no ladnie poszlo choc zawsze moglo byc lepiej
19-25-32-43-80
mala557 tak? ja do rudej nie zmienie
Majoreczka, u mnie z Kobietkami nie jest źle najgorzej było z Wielebą i Moreno
Amatorka najgorzej jednak boli jak jest 3/8, 3/9, 3/10 - kiedy zawsze tej jednej brakuje choćby do wygranej 2 zł
mala, wieleba moreno
dragon
uzasadnij jakoś, choć w miarę racjonalnie swoje domniemanie...
W grze z prawdopodobieństwami, gdzie normalny człowiek gubi zera - nie muszą nic, w taki sposób, kombinować ... I pomijam stosunek opłacalności i wygrywalność
I zobacz - przy mniejszych prawdopodobieństwach - wskany tu nawet się pojawiały
uzasadnij jakoś, choć w miarę racjonalnie swoje domniemanie...
W grze z prawdopodobieństwami, gdzie normalny człowiek gubi zera - nie muszą nic, w taki sposób, kombinować ... I pomijam stosunek opłacalności i wygrywalność
I zobacz - przy mniejszych prawdopodobieństwach - wskany tu nawet się pojawiały
mala tak jak z morenem czyli kiepsko
Ludzie zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli...
------------------------------------------------------------------
Mała podoba mi się ta sentencja i myślę, że Ty żyjesz jednak inaczej niż w tym zaczerpniętym cytacie.......
może napiszesz czyje to motto???
------------------------------------------------------------------
Mała podoba mi się ta sentencja i myślę, że Ty żyjesz jednak inaczej niż w tym zaczerpniętym cytacie.......
może napiszesz czyje to motto???
Robal.....
jesteś duzy i silniejszy trafi pewniaki niz ona amatorka
jesteś duzy i silniejszy trafi pewniaki niz ona amatorka
dzięki jocia
Robal ja nigdy nie domniemam, a piszę to co wiem, a skąd to już nieważne
Robal ja nigdy nie domniemam, a piszę to co wiem, a skąd to już nieważne
Po części to prawda, ale większość ludzi nieświadomie żyje tak jak w tym cytacie
dzięki duża prawda, a jak żyjesz tego nie wiem, każdy człowiek inaczej przeżywa swoje życie i najlepiej sam wie co w życiu jest najważniejsze
"każdy człowiek inaczej przeżywa swoje życie i najlepiej sam wie co w życiu jest najważniejsze" dragon no wlasnie
oto inaczej praca nie równo płaca za robota , człowiek który łatwo zyć albo nie łatwo
mala nie gram nie chce mi sie isc do budy, wroce do domku moj ma zrobic kolacje i winko nie chce mi sie
mala557...
Majoreczka, ale masz dobrze z tym swoim Panem kolacyjka i winko hmmm
mala557 a akurat dzis ma wolne to nie bedzie proznowal czy dobrze... moze i dobrze jest
ja juz nie gram w realu , trzeba odpoczywać zdrowo
Każdy jest kowalem swego losu i właściwie to od niego samego wiele zależy czy ten los będzie doby czy zły....
Na pewno wiele też zależy od tego gdzie i kiedy się urodził
a już na pewno wiele zależy czy nad nim jest szczęśliwa gwiazda i ma dobrego Anioła Stróża.
Reszta jest już tylko dodatkiem do życia
Na pewno wiele też zależy od tego gdzie i kiedy się urodził
a już na pewno wiele zależy czy nad nim jest szczęśliwa gwiazda i ma dobrego Anioła Stróża.
Reszta jest już tylko dodatkiem do życia
pora zwijac sie jeszcze troche i dod omu dzis do 18, jutro do 15
malenka baju
malenka baju
malenka jak tam sie losy oreosy sprzedaja
mala557 yes we can
mala.....teraz juz nic nie umiem wygrać na cały rok
kiedyś 3 lata temu , miałem parka i 10 kolejka razem 3/3 , zostałem troche wygrana nie duzemiałem troche nerwowy
kiedyś 3 lata temu , miałem parka i 10 kolejka razem 3/3 , zostałem troche wygrana nie duzemiałem troche nerwowy
Majoreczka u mnie lottomat cały czas nieczynny dziś byłam w pracy tylko do 12stej Podejrzewam, że Losy Or...sy rozchodzą się jak ciepłe bułeczki
malenka nie mam, rok temu mialam 2, rodzinka dala mi kilka tez i nic