Wpisy 640 339 – 640 438
7 grudnia 2011 15:16 → 7 grudnia 2011 15:52, 100 wpisów
a jakie ma znaczenie kto losuje?
czy Franek czy Janek czy Gosia czy Zosia
I tak jest odtwarzane z nagranej wcześniej taśmy.
A wciska się ciemnotę że to na żywo!!
czy Franek czy Janek czy Gosia czy Zosia
I tak jest odtwarzane z nagranej wcześniej taśmy.
A wciska się ciemnotę że to na żywo!!
Majoreczka poważnie? kulki nie poszły? Nie oglądałam losowania, pewnie fajnie to wyglądało
dragon
mala557 no super, a rozkroczek jak zwykle maglował
mala557 ty mi nie gratuluj 2,00 zeta wygrane, 0,50 groszy zabral ts i jeszcze w innych kuponach *** wiec wielki -
Dragon wiesz niby nikt w to nie wierzy, ale jednak każdy ze zdenerwowaniem patrzy na losowanie i kto będzie tym razem po drugiej stronie ekranu. Coś w tym jednak jest
Majoreczka, dobra i taka wygrana. Gorzej jakby nic nie wpadło to by dopiero było
mala racja
poza tym jak stanie taki pampers w telewizji to tylko niebezpieczenstwo
poza tym jak stanie taki pampers w telewizji to tylko niebezpieczenstwo
mala no cudowna wygrana na 8 zakladow jedno 2/3 zacwaniakowac moge
a świstak siedzi i zawiją papierki,
czyli roluje kaskę totalizatorowi od wyrolowanych wcześniej graczy
czyli roluje kaskę totalizatorowi od wyrolowanych wcześniej graczy
wszyscy nabrali wodę w usta więc spadam i mimo wszystko powodzenia wszystkim a co
majorka-8 zakładów ja jak grałem na 3/3 kiedyś to dawałem po 1 zakładzie i kilka razy trafiłem
torsan gram za tyle ile chce
poza tym TS to nie cale moje zycie
malenka what happen
torsan spoko zmierzam do zmniejszenia liczby zakladow
3/3 czasem 9/9 i 10/10 czasem mala
3/3 czasem 9/9 i 10/10 czasem mala
malenka to dupa
malenka bedzie dobrze, byc musi
Mam radę:
Im wcześniej przestaniecie wysyłać różne dwójki, tróki czy też nawet piątki w MM tyn szybciej zostaniecie zwycięzcami czyli zaczniecie zarabiać na tej durnowatej grze
Im wcześniej przestaniecie wysyłać różne dwójki, tróki czy też nawet piątki w MM tyn szybciej zostaniecie zwycięzcami czyli zaczniecie zarabiać na tej durnowatej grze
dragon co tu jeszcze robisz w takim razie
dragon
>>dziś się zacięła taśma<<
Mam starać się pojąć, bo wiadomo, że nie zrozumiem, że - mają nagrane na t.a.ś.m.i.e około 14-20 milionów odcinków losowań ?
>>dziś się zacięła taśma<<
Mam starać się pojąć, bo wiadomo, że nie zrozumiem, że - mają nagrane na t.a.ś.m.i.e około 14-20 milionów odcinków losowań ?
malenka.... bedzie dobrze i nie ma dwoch zdan bo inaczej... i hiszpanska gnida
Robal
a po jaki c*** mają nagrywać 14 milionów, wystarczy kilka, a durnie i tak się nie połapią
wg mnie losowania idą na żywo bo raz jak była siatkówka chyba ME to w losowaniu o 14 mowiła z kim bedziemy grali w ten dzień a dzien wczesniej nie było jeszcze tego wiadomo
dragon nie nazywaj nas durniami, bo sam nim jestes, po cos jestes na multipasko.pl
mala a jak
mala a jak
dragon prowadzący są na żywo tylko Oni mają dwie kamery - przypatrz się
dziś na 99% bedzie kobita bo Moreno się nie powtórzy na łysy ostatnio był pare razy
Majoreczka i do tego Hiszpańska
Dragon każdy jest durniem kto gra wg Ciebie? Hmmm...
Dragon każdy jest durniem kto gra wg Ciebie? Hmmm...
mala557 gnida gnilna odmiana hiszpanska
dragon, jednak cos cie interesuje w tym "zlodziejskim" TS skoro masz tu konto...
każdy ma swoje życie i robi w nim co chce
Majoreczka chyba zmienię zdanie co do gnidy hiszpańskiej, ostatnio daje wygrać
639944. <matti> 2011-12-07 (13:30) WKN
na dzisiaj
3z10
5z10
10z10
4-19-25-32-43-47-49-53-74-80
no ladnie poszlo choc zawsze moglo byc lepiej
19-25-32-43-80
na dzisiaj
3z10
5z10
10z10
4-19-25-32-43-47-49-53-74-80
no ladnie poszlo choc zawsze moglo byc lepiej
19-25-32-43-80
mala557 tak? ja do rudej nie zmienie
Majoreczka, u mnie z Kobietkami nie jest źle najgorzej było z Wielebą i Moreno
Amatorka najgorzej jednak boli jak jest 3/8, 3/9, 3/10 - kiedy zawsze tej jednej brakuje choćby do wygranej 2 zł
mala, wieleba moreno
dragon
uzasadnij jakoś, choć w miarę racjonalnie swoje domniemanie...
W grze z prawdopodobieństwami, gdzie normalny człowiek gubi zera - nie muszą nic, w taki sposób, kombinować ... I pomijam stosunek opłacalności i wygrywalność
I zobacz - przy mniejszych prawdopodobieństwach - wskany tu nawet się pojawiały
uzasadnij jakoś, choć w miarę racjonalnie swoje domniemanie...
W grze z prawdopodobieństwami, gdzie normalny człowiek gubi zera - nie muszą nic, w taki sposób, kombinować ... I pomijam stosunek opłacalności i wygrywalność
I zobacz - przy mniejszych prawdopodobieństwach - wskany tu nawet się pojawiały
mala tak jak z morenem czyli kiepsko
Ludzie zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli...
------------------------------------------------------------------
Mała podoba mi się ta sentencja i myślę, że Ty żyjesz jednak inaczej niż w tym zaczerpniętym cytacie.......
może napiszesz czyje to motto???
------------------------------------------------------------------
Mała podoba mi się ta sentencja i myślę, że Ty żyjesz jednak inaczej niż w tym zaczerpniętym cytacie.......
może napiszesz czyje to motto???
Robal.....
jesteś duzy i silniejszy trafi pewniaki niz ona amatorka
jesteś duzy i silniejszy trafi pewniaki niz ona amatorka
dzięki jocia
Robal ja nigdy nie domniemam, a piszę to co wiem, a skąd to już nieważne
Robal ja nigdy nie domniemam, a piszę to co wiem, a skąd to już nieważne
Po części to prawda, ale większość ludzi nieświadomie żyje tak jak w tym cytacie
dzięki duża prawda, a jak żyjesz tego nie wiem, każdy człowiek inaczej przeżywa swoje życie i najlepiej sam wie co w życiu jest najważniejsze