Wpisy 63 912 – 64 014
16 września 2009 14:31 → 16 września 2009 17:28, 100 wpisów
tak teraz już przegięcie na maxa jaja jak berety nikt nic nie wie a lotto losowanie o 14tej sobie wylosuje co im bedzie pasowac i tyle coś tam mają nieźle pietra jak losowania nie pokazali pewnie im wylosowalo w próbnym ciąg liczb od 1 do 20 i się spietrali hahaha
zero informacji ,teraz nic niewiadomo ,czy kupon przechodzi na 22.00 ,to co lotto wyprawia woła o pomstę do nieba ,normalnie taka chała tylko w Polsce jest możliwa,jeszcze stawki wyższe im w głowie normalnie zarty sobie robią
na zwrot kasy nie liczę ole te byrasy to ładnie zarobili, by i chydy byk na rogi wzioł
jezeli losowanie odbylo sie o 1400 bez wizji to juz dawno powinny byc podane wyniki szachraja oszustwo totalne
NO PATRZCIE SZACHRAJSTWO SIĘGNĘŁO ZENITU WARTO JUZ ZASTANOWIC ABY NIE ZASILAĆ TAKIEGO KANTU
Pioter ty spójrz lepiej na datę :)
Jeśli chcecie aby wygrane multi multi były jeszcze większe to dodajcie ten wpis jeśli otrzymamy 90%wpisów to wygrane będą większe.
Mam pytanko czy ktoś się orientuje dlaczego nie ma wyników losowania z 14?
plus 39 i nast.:
02,03,04,07,08,10,15,16,22,29,32,39,46,48,50,53,67,70,76,80 na 100%
02,03,04,07,08,10,15,16,22,29,32,39,46,48,50,53,67,70,76,80 na 100%
Nie było losowania bo dopiero robią nagranie. Te co mieli były dla nich niekorzystne
Do biur TS-sa:CBŚ,CBA,prokurator z czystymi rękami.Zrobić czystkę.
Przetrzepać im skórę,aby inni
mieli nauczkę-nie kradnij bo nunu.
Pozdrawiam.
Pisałem,że szykują sobie pętlę na szyję.
Przetrzepać im skórę,aby inni
mieli nauczkę-nie kradnij bo nunu.
Pozdrawiam.
Pisałem,że szykują sobie pętlę na szyję.
A mi się wydaje, że ktoś obstawił 10/10 z plusem i ze stawką x10 i.... by wygrał stąd ten popłoch :/
ciekawi mnie czy jak podadza jakies liczby to czy buchmakerzy uznaja losowanie jezeliby ktos trafil wieksza wygrana bo losowanie o 1400 nie bylo
Opa skąd masz te wyniki?tu juz sa 3 wersje wynikow-czy ktos ma prawdziwe wyniki lotto?Pasko jakie sa wyniki dzisiejszego losowania?Na lotto ich nie ma--Opa skąd masz te wyniki?
Na moje wypadna liczby, 4/7/8/19/22/29/47/55/56/57
ludzie są pazerni na kasę , gdyby naraz wszyscy grający systematycznie zrezygnowali z wysyłania kuponów to w końcu TS miał by nauczkę , za nich już dawno powinni się wziąśc
...hehe ale bajzel tam maja...mysle ze trzeba podniesc stawke MM do 4pln wtedy zarobki im wzrosna dwukrotnie i beda spokojniejsi i wtedy moze nam laskawie puszcza losowanie??? :D
pzdr.nara:)
OPA -to nie sa dzisiejsze wyniki?
numery dajcie,numery dajcie, numery dajcie, numery dajcie, numery dajcie
No to mamy pierwszy przypadek zaginięcia taśmy z nagraniem losowania.
a moze tak manipulowali przy maszynie ze cos z wydmuchem im siadlo ze nie kontroluja kulek
Niezła jazda. Miliony ludzi wysłało kupony i zakłady u buków.
teraz powinni się wszyscy zebrać i zacząć rzucać pomidorami w ten bajzer.
teraz powinni się wszyscy zebrać i zacząć rzucać pomidorami w ten bajzer.
02,03,04,07,08,10,15,16,22,29,32,39,46,48,50,53,67,70,76,80
z wyciagu z kolektury
z wyciagu z kolektury
Totalne dziadostwo jak to w całej Polsce!!!Kurwa gdzie są liczby!!!
A te cyfry PASKO to skąd?
02,03,04,07,08,10,15,16,22,29,32,39,46,48,50,53,67,70,76,80
Ludzie,czy wy KUR....A czytacie wpisy.
Co chwila ktoś pyta,a nie czyta;/
Lestek,
za dobrze by było.
16 się powtórzyła a 17 dalej sobie stoii :D
za dobrze by było.
16 się powtórzyła a 17 dalej sobie stoii :D
według gry na pozycję, to losowanie DRASTYCZNIE odbiega od pozostałych
patrzylem na strone ts tam nie ma wynikow podobnie jak na innej stronie czy liczby podane przez pasko to skad
Witam! na 22 puszcze cos takiego 17,21,34,41,62 zobaczymy czy coś z tego będzie pozdrawiam
I tak miało byc.Dziś przewaga parzystych po kilku dniach dominacji nieparz.
Coś mi się wydaje,że TS wywoła rozróby
na skalę ogólnokrajową.Pozdrawiam.
na skalę ogólnokrajową.Pozdrawiam.
...TYLKO BOJKOT COS ZMIENI!!!KIEDY TO DO WAS DOTRZE??? :D
Napiszcie lepiehj jak wam podpasowaly te liczby ;] bo u mnie lipa jak ch...
Ani przeprosin na ich oficjalnej stronie ani nic... jakby nigdy nic sie nie stało...
Dzięki za takie oszustwo!
Dzięki za takie oszustwo!
A mi wpadły 4/5 !
I jestem wk.....ny !
bo ostatnia wypadła 70
a ja miałem 71 !!!!!!! :/
I jestem wk.....ny !
bo ostatnia wypadła 70
a ja miałem 71 !!!!!!! :/
ladny przekret liczba 16 jeden obok17 te liczby to mogli sobie napisac bez maszyny losujacej
HIPO
Liczba 16 jest obok 17 w matematyce;/
a nie w losowaniu.Tak samo od 16 jest blisko do 80 jak i do 17. MYŚL:(
W Bułgarii wrze w światku graczy , ponieważ w 2 kolejnych losowaniach tamtejszego lotka 6z42 powtórzyły się wszystkie te same liczby!
liczba 17 dla wielu jest pewniakiem ostro ja obstawiaja u buchmakow z innymi liczbami graja na nia duzo osob w multi i dlatego musiala pasc 16 zeby mieli wiecej kasy
Te znaki (liczbowe zbiegi okolicznosci) to poczatek armagiedonu :P Jak to pewna babka raczyla mowic :P
...HAHA ARMAGIEDON JUZ IDZIE...MM PO 4PLN...DL PO 6,00...EX PO 5,00...I GIT :D
szkoda tylko ze zrobili cyrk o 1400 mnie wystarczal balagan w wieczornych losowaniach
wieczorem nie gram nawet jezeli wypuszcza 17 bo jest mecz i nie wiadomo o ktorej godzinie bedzie transmisja a jezeli o 2300 to tak zmanipuluja ze i tak nic nie trafie
Podałem tę informację w chwilę po usłyszeniu jej w serwisi wiadomości radiowej "Trójki" , więc zapewne będą ją jeszcze wielokrotnie powtarzać lub też będzie na ich stronie w necie.
Podawano też informację , że gracze od dawna uważali , że coś się dzieje z losowaniami odkąd zmieniono maszynę losującą oraz wprowadzono kulki z chipami...
Podawano też informację , że gracze od dawna uważali , że coś się dzieje z losowaniami odkąd zmieniono maszynę losującą oraz wprowadzono kulki z chipami...
c.d.
Podano też informację , że prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jakie miało miejsce jest jak 1 do ponad 4 mln - ale organizatorzy bułgarskiego lotka wykluczają jakąkolwiek manipulację wynikami :)
Podano też informację , że prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jakie miało miejsce jest jak 1 do ponad 4 mln - ale organizatorzy bułgarskiego lotka wykluczają jakąkolwiek manipulację wynikami :)
O Bułgarskim lotku piszą na onecie.
http://wiadomosci.onet.pl/2044085,12,item.html
http://wiadomosci.onet.pl/2044085,12,item.html
u nas tez powinien sie zajac prokurator TS za te przekrety,ktore robi tak jak dzisiaj ze nie bylo losowania skad mozna byc pewnym ze to nie sa numery wziete z sufitu.Losowanie powinno byc powtorzone
o dzisiejszym braku losowania napisałem do onetu ciekawe czy ich to zainteresuje na wieczór gram 8,9,15
Do Gała:
Nie chciało mi się dziś myśleć i sobie zagrałam Twoją piątkę, bo tak mi się jakoś spodobała:) Pozdrawiam:)
Nie chciało mi się dziś myśleć i sobie zagrałam Twoją piątkę, bo tak mi się jakoś spodobała:) Pozdrawiam:)
Zaskakująca zbieżność wyników w totolotku
http://wiadomosci.onet.pl/2044085,12,1,1,item.html
http://wiadomosci.onet.pl/2044085,12,1,1,item.html
Przecież nie oszukujmy się każdemu TS na świecie zależy na zysku, czemu nie ma publiczności w studio lotto, czemu są pojebane maszyny za które lotto płaci miliony, czemu zasrany rzecznik TS nie odpowiada na maile z takimi pytaniami?
Wyobraźcie sobie że przez tydzień w lotto gra tyle osób że mają zaledwie 100 000 pln zysku. Przecież by się zesrali z takim wynikiem. A wiecie ile byłoby wygranych? Prawie ZERO
Wyobraźcie sobie że przez tydzień w lotto gra tyle osób że mają zaledwie 100 000 pln zysku. Przecież by się zesrali z takim wynikiem. A wiecie ile byłoby wygranych? Prawie ZERO
Czy w polskich kulkach też sa zainstalowane chipy?
A jeśli są to w jakim celu?
Moja teoria jest taka, że to jest dobry sposób na skubanie Polaków z kasy.
To są dochody dla rządu i dla syjonistów (Gtech i Polsat). Więc nie sądzę, żeby Państwo coś zrobiło, a ta akcja dzisiaj to były wymierzona przeciwko konkurencji czyli bukmacherom.
A jeśli są to w jakim celu?
Moja teoria jest taka, że to jest dobry sposób na skubanie Polaków z kasy.
To są dochody dla rządu i dla syjonistów (Gtech i Polsat). Więc nie sądzę, żeby Państwo coś zrobiło, a ta akcja dzisiaj to były wymierzona przeciwko konkurencji czyli bukmacherom.
Policzmy obecnie multi-multi
Zakład kosztuje 2,5 pln z tego:
- 25% idzie na Sport ,Stadiony itp. czyli 63 gr
- 5,5% idzie do kolektora ( tu strzelam na podstawie dużego lotka 2zł i 11 gr dla kolektora ) czyli 14 gr
- Lotto podaje że co najmniej 50% idzie na wygrane ale jak średnio jest półtora miliona zakładów z czego 600 tyś. jest wygranych to wychodzi z wypłatami łącznymi średnio 600 tyś.
Czyli na losowaniach multi-multi TS ma ok 900 tyś PLN dziennie a graczom wypłaca 600 tyś PLN
Znacie drugą w Polsce tak dobrze prosperującą firmę?
Teraz wiecie dlaczego nie można trafić 10/10 z plus a tym badziej z większą stawką od 1
Zakład kosztuje 2,5 pln z tego:
- 25% idzie na Sport ,Stadiony itp. czyli 63 gr
- 5,5% idzie do kolektora ( tu strzelam na podstawie dużego lotka 2zł i 11 gr dla kolektora ) czyli 14 gr
- Lotto podaje że co najmniej 50% idzie na wygrane ale jak średnio jest półtora miliona zakładów z czego 600 tyś. jest wygranych to wychodzi z wypłatami łącznymi średnio 600 tyś.
Czyli na losowaniach multi-multi TS ma ok 900 tyś PLN dziennie a graczom wypłaca 600 tyś PLN
Znacie drugą w Polsce tak dobrze prosperującą firmę?
Teraz wiecie dlaczego nie można trafić 10/10 z plus a tym badziej z większą stawką od 1
http://gwarantowanypewniak.pl.tl/