Wpisy 636 696 – 636 795
5 grudnia 2011 19:41 → 5 grudnia 2011 20:12, 100 wpisów
kathy.....ja pieprzePrywatnie nie używam mikrofalówki już,jest szkodliwa
jandzia..ja kiedys chcialam tak z psem ale lekarz weterynasz powiedział że kawałek jechac to ok ale 8 km to juz przegięcie bo pies się może wykończyć
toja ...ale wiem co masz na myśli,życie na wsi kończy się o 18 zimą a potem tylko parki spacerują po niej od początku do końca a ogólnie nuda
pączki są nawet dobre i swojskie zapachy jak obornik wywożą na pole. po co ja starego słuchałam żeby się tu budować
jandzia...normalnie są ale mój nigdy takich dystansów nie mykał więc wolę nie ryzykować bo jakby mu się coś stało to musiałabym wybić pół miasta
toja....
636701. toja 2011-12-05 (19:43) z-cie
mam przywiozłam ze sobą ale ale internet załatwiałem 6 km z dalej
--------------
636701. toja 2011-12-05 (19:43) z-cie
mam przywiozłam ze sobą ale ale internet załatwiałem 6 km z dalej
--------------
jandzia....tak.Lepiej nie ryzykować,jeśli chodzi o to że,ja na rowerze a on biegnie za mną bo jak idę ze 4 km na spacer to idzie ze mną i nie ma problemu
tam mieszkałam i na razie jeszcze tam teoretycznie mieszkam, ale już niedługo zmienię adres. narazie mamy tutaj wynajęte mieszkanie
mi się osobiście na wsi podoba.Latem pachnie świeżością ,świeże powietrze,ptaszki ćwierkają ,mmm super
toja przyzwyczaisz sie a po za tym musisz ich polubic i bedzie dobrze
Lila krajobrazy wiejskie i klimaty są ok ale ich mentalnosc małomiasteczkowa to porazka
tfuu kurna na emeryturę jak przejdę to chyba na Sybir wyjadę i tam chatkę wybuduję
jandzia..juz nie ma takiej chamówy na wsiach jak była kiedyś że byli odcięci do świata a jedyne co widzieli to wnętrze swojej oboryTeraz wiara ze wsi ciągnie do miast,poza granice kraju,studiują nie ma takiej popeliny jak była kiedyś.
lila jak ja będę emerytką to ci załatwię na tej wsi działkę tanie są i obie emerytki będziemy
kathy...tam będę miała przynajmniej spokój.Jak wejdę w tajgę to z tydzień mnie nie będzie a jak się mnie stary zapyta gdzie byłam to powiem że,na grzybkach
Lila gdybys na wsi nie poszła w niedziele do koscioła to marne widoki na integracje
toja....ok już jedną chatę na wsi mam pod Wrocławiem a dokładnie 50km od .Drugą tez mogę miećIle tam u was kosztuje ziemia?
jandzia...janjeździłam do babci na wieś i nie chodziłam do kościoła a jak ktos pitolił za moimi plecami to szłam do tego kogos i mówiłam że jak ma coś do mnie to niech przyjdzie i ze mną porozmawia a nie ślini się do mojej babci i mordy im się pozamykały
Siemanko witam ponownie...
lila...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lila...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mala557...
kathy....
kathy....
toja...
lila...ja zdrówko super pewnie
Profesorze i jak tam wczoraj długo trzymałeś się na nogach po wieczornej libacji?
albo po pewnym ciasteczku
mala557...no troszeczke jeszcze trzymałem się
profesorze...lepiejnawet w sklepie byłam sama i dekusiowi głowę zawracałam
lila,,,super wraca zdrówko to dobrze
dekuś...Ty tez jadłeś OREO że dzisiaj w autkarze ptaszysko wpadło przez okno?
mała557....jakie wafle grzeski
mala...jak to jak nici,oreo się skończyło lizanka nie będzie,teraz się przerzuciłam na lizaczki
deki...jęzor jak jęzor ale jakiś c*** mnie w klukę u***olił centralnie w sam środeczek
lila...jak możesz lizać i moczyć to super
Lilka może to jednooki bandyta tzw. Paua widocznie źle lizałaś i Cię jeb...ł
lila...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mala....lizałam dobrze,dawałam z siebie wszystko to profesor komara na mnie napuścił