Wpisy 636 596 – 636 695
5 grudnia 2011 17:52 → 5 grudnia 2011 19:40, 100 wpisów
siemanko jak tam załoga
HARTGE....
Kathy...
Deki....
Kathy...
Deki....
dobra znikam bde tak po 20-tej
dzis tylko dwie liczby 53 i 12
słabo,na wieczór juz puszczone może coś będzie
słabo,na wieczór juz puszczone może coś będzie
znikam i powoooo.Kuźwa klocki wam z klawiatury podpieprzyli czu o co chodzi???
jandzia...no takco to jest kuźwa powoooo?Powódź, czy co? Świra idzie dostac.Tak ciężko napisać Powodzenia?
ostatnio się napiłam wódki dębowej a ja wódki nie pijam z reguły.Nawet całkiem całkiem
jandzia..nie wiesz co się robi z ochlaptusami? Pyk pyk i już są poza sklepem
Lila nie boje sie, bo mnie te łąchudry znają,ale wole usmiechem niz złoscią bo z nimi nic nie wiadomo
jandzia...ostatnio jak u mnie pod sklepem stali malolaci to opewnie myśleli że,powiem przepraszam ,czy mogą Panowie przepuścić mnie do sklepu? A ni chu chu.Liluchna wpieprzyła się w bandę i powiedziałam co to kuuurwa nie macie gdzie stac smrody jedne?Nawet się żaden nie odezwał
kurna jeszcze tego nie grali żebym ja się bała do sklepu wyjśćale kiedyś trafi kosa na kamień
kathy...jak wyszłam to mówili że fajny pies i go przypilnowali a czy pies icj jeb....to nie wiem,ale merdał ogonem
jandzia...u mnie jest taki bezdomny ale nie groźny.Ledwo chodzi,samym spojrzeniem bym go zabiłaale jak go widzę to zawsze mu dam zupy w słoiku albo kotlety i parę groszy,bo mi szkoda
jandzia...tym bardziej że nie pijący,nie wiem co tam się w domu stało i nie pytam,nie moja sprawa ale kiepsko skończył no
jandzia..mój pies się tak rzuca na inne że nie mam słów i siłynie raz glebę już zaliczyłam przez niego
ale jak ma się zabrać z suczką do Hmm......bunga bunga to nie wie jakPrzecież nie będę go uczyć na dworze
u mnie stoi taki jeden ciągle pod sklepem....kiedy nie idziesz to on jest...kiedyś ktoś z poza dzielnicy go ciągnął do ośrodka dla bezdomnych bo myślał, że domu nie ma
jandzia...Husky,nie jest aż taki duży tylko jak szarpnie to szok a jak zobaczy sukę to 2 szoki
jandzia..biega jak porąbany zawsze mu mało a jak trzeba do domu to wtedy ja się muszę nabiegać żeby go podpiąć do smyczy ,jak 2 kilo chudsza a on się cieszy
--------------------------
ja teraz chwilowo przebywam na takiej zapadłej wsi że nawet psy dupami nie chcą szczekać, szczekają same łańcuchy, ale pijanych jest cała wieś, jeszcze autami po pijaku jadą.
Lila.. .
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
bardzo bym chciała mieszkac na jakims zadupiu z dala od wszystkich
lila takiej średniowiecznej wsi to ty nie widziałaś, ja zobaczyłam teraz
kathy.....ja ze 20 lat temu jak pierwszy raz coś grzałam w mikrofalówce to wsadziłam tylko teraz nie pamiętam czy talerz czy kubek z takim złotym paskiemMyślałam że mikrofalówa wybuchnie,gromy w każdą stronę leciały.Ale człowiek był tempy
lila...a ten pijak wsadził pizze do podgrzania i ustawił zegar na godzine............
jandzia, tylko ci się tak wydaje, jesteś obca każdy cię ogląda. są zapadłe gdzie nie ma młodzieży i liczy się tylko to co powie ksiądz