Wpisy 63 659 – 63 758
15 września 2009 09:10 → 15 września 2009 22:06, 100 wpisów
potrzebna mi obliczenia do ML , tzn dokladnie jak sie liczy te prawdopodobienestwa bo jest pewien myk tak mi sie wydaje :)
przepraszam za brzydkie niedokonczone wpisy ale no kot mi naskoczyl na klawisze :)
czy faktycznie wyliczanie coś daje? nawet jeśli teoretycznie zakładając wyliczysz 100% pewniaki to nie jesteś pewien,czy one nie wpadną np. w losowaniu próbnym, które jest poza anteną. podejrzewam,iz trzeba by wiedziewć ile jest tych próbnych losowań i jakie w nich padły liczby.
nie nie nie ... teorie mnie nie interesuja ani spiski ... chce czysto matematycznie cos wyliczyc na przykladzie ML ... o niech mi ktos pokaze jak sie liczy recznie te prawdopodobienstwo trafienia 9 z 10 w ML.Nie mam jak tego rozpisac nawet bo dlugopisy 2 mi padly a nikogo w domu nie ma ... z reszta chyba zaraz do sklepu sie wybiore
no nie do konca albo cos ze mna dzis nie tak
... przykladowo szansa trafienia 4 na 10 liczb w ML wynosi wg kartki 1 do 7 czyli ~ 0.142857142
licze na kalkulatorze wg wzoru (20 4)*(60 6) / (80 10) i nie wychodzi ... b wyszlo ~0.147318897 .... olac ta dokladnosc ?
... przykladowo szansa trafienia 4 na 10 liczb w ML wynosi wg kartki 1 do 7 czyli ~ 0.142857142
licze na kalkulatorze wg wzoru (20 4)*(60 6) / (80 10) i nie wychodzi ... b wyszlo ~0.147318897 .... olac ta dokladnosc ?
Asia 1974> nikt Cię nie olewa ,to wszystko dla Twojego dobra.Nikt nie chce abyś stała się jednym z nas czyli sfrustrowanym przegranym graczem, którego wszyscy opuścili włącznie z ukochanym psem.Chwile euforii mijają szybko po wygranej,prawie tak szybko jak kac po wtopie.Pozdrowionka i zobaczymy jak długo tu wytrzymasz.
gigo2 strasznie cieniutkie jest u mnie :( a na dodatek jest tak przeziębiona , że ledwo na oczy widzę ....na dzisiaj na 14 jakie masz propozycje ...wczorajsze twoje liczby nie były złe z 10 liczb wyszły 4 , jakby inaczej pokombinować to cos tam by było
boguś2 > Wiem jak smakuje przegrana , a co gorsza wiem jaki straszny jest kac. Ale musisz przyznać że nie tylko sie przegrywa są też wygrane .Jak długo wytrzymam ? Tę stronkę dodałam do ulubionych kilka lat temu , i choć nie nalężę do osób które szybko nawiązują kontakty to napisałam o swoich spostrzeżeniach - ot tak.
Mam fajny system na 10 liczb : 17 zakładów po 5 skresleń ...wystarczy ja padanie 5z10 to mamy zwrot kosztów - oczywiście grając w TS - więc wystarczy 10 szczęśliwych liczb i mamy radochę
witam do OPA takie małe skorygowanie twoich typów wg mnie może się mylę 5,15 moim zdaniem padnie 10tka coś mi tu nie pasuje w zamian proponuję dodać 51 do 5 i 15 w grupie síła więc może to jest to? pozdrawiam paskowców
Pare dni temu mowilem zegram na 5 i nei zaluje. Drugi raz pod rzad dwa razy 3/5 i przynajmniej na zerze nie jestem, i do tego gram jedna dziesiatke i czasem trójke.
Cześć Asia i Rustu.Ja trzymam się swoich,nie gwarantuję,że wejdą...obserwujemy co z tego wyniknie.
Mysia pysia
jak wytypuję 10 trafionych liczb to
poco mi jakikolwiek system.
Pozdrawiam
jak wytypuję 10 trafionych liczb to
poco mi jakikolwiek system.
Pozdrawiam
Mysia i Zelus również witajcie,u nas na Mazurach wsch.pogoda fajniutka...
żeby trafić wszystkie 10 to raczej trudna sprawa ....
Zelus a na 14 jaką masz piatkę ?
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
Piątki na 14:00
03,04,15,21,34
16,32,50,62,74
11,17,25,41,66
29,43,62,74,77
02,15,32,56,62
03,04,15,21,34
16,32,50,62,74
11,17,25,41,66
29,43,62,74,77
02,15,32,56,62
Jaki protest ja wysyłam na max losowań .Smiech do czego ta namowa nie chcesz to nie graj .Ilu graczy pociągniesz i co to da .A może to będzie TWOJ dzień
Mysia, podalem przedtem nawet 10.
ale piątki dwieto by były takie:
1, 28,38,41,63
1, 28,38,43,64
ale piątki dwieto by były takie:
1, 28,38,41,63
1, 28,38,43,64
Ale na 14 wogole na realu niegram tylko sie tu bawie...na 22 duze lepiej i to idzie. jak pewnie wiekszosci z nas.
...ciekawe grajek jak zrobia zaklad po 10pln to czy tez wtedy bedziesz sie tak madrzyl...
17 nie idzie juz chyba 28 gier teraz dopiero moznaby zaryzykowac progresje na te liczbe
ja te liczbe puszcze dzisiaj wieczorem ale w duzym lotku bo lotto lubi robic kawaly graczom
...dobrze napisales ze "zaryzykowac" bo zdazalo sie ze liczba nie wupadla nawet prze 50 losowan :D
Witam! W całości poparcie dla ICEMARIO powinien być bojkot na frajerów zTS panowie prezesikowie kradną ile sie jeszcze da. Inne zdanie mogą mieć PAZERNIAKI którzy mają kasy jak lodu ale z tej pazerności jeszcze grają w LOTTO tacy jak by mogli to nas.......li by do gara i zjedli z tej pazerności aby na jedzenie nie wydać ani grosza.
To nie tak chodzi o to ,że jak 10 do 40 ludzi z tego forum namówisz to to kropelka w oceanie ,a zagram 10 razy po 2 zety z szansą no małe co nico a z jakim skutkiem nooo TEGO NIE WIEM !!!pozdrawiam
O 12.19 - rustu2009 poprawił w typowaniach OPĘ , i o 14 byłaby trójeczka....
a teraz swiruja z liczba 8 w multi ciagle pada jak szalona nikt nie jest w stanie przewidziec dlaczego
i mój nos nie zawiódł 5,15,51 zagrane za 2zeta stówka wpadła:-)opa ta liczba 5 to ostatnio często wpada do tego dziś jest 15 i lustrzane jej odbicie to 51 tak to sobie wymyśliłem fart to fakt ale sie udalo i wcale nie mówię że byłem w 100%pewny bo nie byłem ale coś mi tak po głowie chodziło a w punkcie jakiś chochlik mi podpowiadał zostaw tą 51 i zagraj zamiast niej 1kę ale się nie skusiłem:-)
Ja dzisiaj jade maxa. Trzeba odbić strate z wczoraj i dzisiaj czyli 5 zeta. Typuje:
16-18-19-22
1-2-3-6
Nie ma bola żeby nie weszło hue hue hue.
Numerek na chybił dał mi 11 zeta z groszami ale to inna działka.
16-18-19-22
1-2-3-6
Nie ma bola żeby nie weszło hue hue hue.
Numerek na chybił dał mi 11 zeta z groszami ale to inna działka.
Duży lotek; te liczby dzisiaj nie będą wylosowane: 01, 03, 07, 14, 17, 18, 20, 21, 24, 29, 31, 33, 34 i 39.
A propo 17, był przypadek, że liczba, nie pamiętam już jaka, nie padła przez stokilkadziesiąt losowań.
witam
mysle ze padnie 28,73-na wieczorne losowanie....ale to tylko przeczucie...zadna analiza :)
mysle ze padnie 28,73-na wieczorne losowanie....ale to tylko przeczucie...zadna analiza :)
Ja dzisiaj gram na 8, bo padła w pięciu ostatnich losowaniach pod rząd. Mam nadzieję, że wpadnie i dzisiaj. ;)
ja nie spotkalem sie aby liczba padla powyzej 40 losowania ale najczescjej pada pokolo30 losowania
Witam,czy prowadzi ktoś statystyki dotyczące liczb powtarzających się z poprzedniego losowania?
gumofilc:
grasz na te 4-ki w Totomix ?
mysle ze 16,18,22 i 2 i 3 jest o 22.00 mozliwe. Pozdrawiam serdecznie.
grasz na te 4-ki w Totomix ?
mysle ze 16,18,22 i 2 i 3 jest o 22.00 mozliwe. Pozdrawiam serdecznie.
...grajek ja namowie 10...ty namowisz 10 i kazde z tych moich namowi 10 i kazde z twoich 10 namowi kolejne 10...o to chodzi a z kropli zrobi sie ocean i TS dostanie po dupie jak mu 4mln kolo nosa przejda;)
na 14 zrobiłam test; wytypowałam taką oto dzisiatkę złożoną z podanych typów i trochę swoich czyli 1,5,6,15,17,18,21,33,34,51 wyszło 4z10 5,15,33,51 czyli wydając na swoj system 42,5 pln wygrałabym 20 zł czyli 22,5 na stracie ....
za pazere TS na bank nie zagram dopóki pula nie przekroczy 30 MLN pln'ów
Nie będę 3 pln tracił i się spuszczał myśleniem, bo zazwyczaj puszczam z 6-8 zakładów wymyślonych samemu i przeważnie jakąś 3-kę mam ale zapłacić 16 pln i wygrać 16 pln to wielki ch.u.j bo czas się traci a czasem i paliwo na dojazd.
Teraz inwestując 24 pln można najmniej wygrać( stracić ) -3pln więc taki buissnes to mam głęboko w d.u.p.a.c.z.u
JAk będzie po 3 pln za zakład to:
- 60 groszy na sport pójdzie
- 1,32 na wygrane
- a 1.18 idzie na s.q.r.w.y.s.y.n.ó.w z TS z czego jakieś jałmużny dla kolektorów płacą
Kiedyś pamiętam były kolektury lotto a teraz nie idzie już z tego wyżyć i totalizator nie daje nikomu koncesji jak nie sprzedaje innych rzeczy
Ktoś pracuje w kolekturze chyba OPA, kolego ile TS płaci kolekturze za zakład?
Nie będę 3 pln tracił i się spuszczał myśleniem, bo zazwyczaj puszczam z 6-8 zakładów wymyślonych samemu i przeważnie jakąś 3-kę mam ale zapłacić 16 pln i wygrać 16 pln to wielki ch.u.j bo czas się traci a czasem i paliwo na dojazd.
Teraz inwestując 24 pln można najmniej wygrać( stracić ) -3pln więc taki buissnes to mam głęboko w d.u.p.a.c.z.u
JAk będzie po 3 pln za zakład to:
- 60 groszy na sport pójdzie
- 1,32 na wygrane
- a 1.18 idzie na s.q.r.w.y.s.y.n.ó.w z TS z czego jakieś jałmużny dla kolektorów płacą
Kiedyś pamiętam były kolektury lotto a teraz nie idzie już z tego wyżyć i totalizator nie daje nikomu koncesji jak nie sprzedaje innych rzeczy
Ktoś pracuje w kolekturze chyba OPA, kolego ile TS płaci kolekturze za zakład?
opa 11gr brutto to nieźle kolektorów kroją na wieczór powtórzyłem 5,15,51 i 67,68,77,78 tak sobie skleciłem czwóreczkę z moich ulubionych a w dużego puściłem taką trójeczkę 23,25,27 zobaczymy czy szczęście częściej niż 1raz:-)powodzenia i tobie oraz wszystkim tu zmagającym się z kuleczkami
Dla ciekawskich , jutro tematem pytania na sniadanie bedzie jak trafic ,,6,, w lotka ciekawe co beda gadac , program rusza chyba o 8 45
dzisiaj nie gralem miedzy innymi na te liczby 3,4,5,13,14,15,23,24,25,33,34,35,43,44,45,53,54,55,63,64,65,73,74,75 nie wiem kto wieczorem poprowadzi losowanie ale mam prosbe do ts by odpuscil sobie te liczby
trzeba grac w duzego lotka bo niedlugo podwyzka mnie dzisiaj skusili
u buchmakow polecam grac systemem na opcje 2z3 i tak grac na kilka trojek
czyli po podwyżce TS będzie miał 1.07 pln na jednym zakładzie co przy ilości plus/minus 5 mln zakładów na losowanie daje 5 MILIONÓW trzy razy w tygodniu średnio ( w ostanich losowaniach wg. Pasko było 18 mln, 13 mln, 10 mln,6mln)
Teraz należy zadać sobie pytanie czy ma to sens nabijanie tym ZŁODZIEJĄ kiesy!
Skoro za 6 bez kumulacji oni dostać mają 5 milionów a gracz który trafi 6/6 tylko 2 miliony i to nie jest pewne bo ja przestaję w to grać podobnie jak większość normalnych ludzi.
Wnioski niech każdy sam wyciągnie bo bycie wirtualnym milionerem mnie nie urządza, zwłaszcza gdy patrzy się na to co oferuje rynek a o czym można tylko pomażyć
Teraz należy zadać sobie pytanie czy ma to sens nabijanie tym ZŁODZIEJĄ kiesy!
Skoro za 6 bez kumulacji oni dostać mają 5 milionów a gracz który trafi 6/6 tylko 2 miliony i to nie jest pewne bo ja przestaję w to grać podobnie jak większość normalnych ludzi.
Wnioski niech każdy sam wyciągnie bo bycie wirtualnym milionerem mnie nie urządza, zwłaszcza gdy patrzy się na to co oferuje rynek a o czym można tylko pomażyć
To nie bedziesz gral proste ...
poczekasz az kumulacja walnie 30 mln to polecisz raz dwa mimo ze nazywasz ich zlodziejami ...
poczekasz az kumulacja walnie 30 mln to polecisz raz dwa mimo ze nazywasz ich zlodziejami ...
kolego jak ty pierd..isz
piszę że ślę max 8 zakładów i to na kumulacje kiedy min 4 razy nie padnie 6/6 więc o co Ci chodzi?
Ja nie latam do lotka z byle czym jak nie mam przeczucia to mnie lotto całe losowanie.
piszę że ślę max 8 zakładów i to na kumulacje kiedy min 4 razy nie padnie 6/6 więc o co Ci chodzi?
Ja nie latam do lotka z byle czym jak nie mam przeczucia to mnie lotto całe losowanie.
powinna wejść jedna liczba lub dwie z każdej pary: 2-3 , 15-58 , 32-45 , 67-71
hipopotan,przykro mi bardzo,liczby:15,63,64,74
zarezerwowałem o 15-tej
Pozdrawiam.
zarezerwowałem o 15-tej
Pozdrawiam.
Uwaga; zbliża się moment zmian kul do losowania liczb w mm. Nastąpi to o najbliższym czasie.. .
hmmm dziś mi na myśl przychodzą takie parki 2-9 , 17-20, 39-42, 77-79,
Czymś takim dziś zawalczę o kaskę!
Ewentualnie 69-75
Czymś takim dziś zawalczę o kaskę!
Ewentualnie 69-75
a ja dalej czasami sie zastanawiam czy sa w stanie manipulowac przy losowaniach....
ja dziś:4-78;48-68;28-31
ja dziś:4-78;48-68;28-31
ludzie robią przekręty przy mniejszej kasie a co dopiero taki zysk jak ma totalizator z losowania! No ja sobie nie wyobrażam jak byłbym na ich miejscu żeby mnie ktoś skubnoł na 25 milionów ( 10/10 z plus stawka x10 )
Jeszcze nawet nie padło 10/10 z plusem.
Wydaje mi się że idzie trafić jedynie mała sumy pieniędzy, chyba że czasem jest tak że muszą dać komuś jakąś kasę większą ale dając np. jednemu wygrać 10/10 chronią się przed zapłacenia innym 10/10 z większą stawką bądź z plusem.
Dla mnie to jest oczywiste że jak najwięcej wyciągnąć a jak najmniej dać wygrać czyli "prawo minimum"
Ale są tacy co to mnie zjadą tu zaraz bo przecież lotto nie oszukuje, a miliony które zarabia na nas to wielki buissnes i na pewno nie ma w Polsce takiego o takich dochodach.
Jeszcze nawet nie padło 10/10 z plusem.
Wydaje mi się że idzie trafić jedynie mała sumy pieniędzy, chyba że czasem jest tak że muszą dać komuś jakąś kasę większą ale dając np. jednemu wygrać 10/10 chronią się przed zapłacenia innym 10/10 z większą stawką bądź z plusem.
Dla mnie to jest oczywiste że jak najwięcej wyciągnąć a jak najmniej dać wygrać czyli "prawo minimum"
Ale są tacy co to mnie zjadą tu zaraz bo przecież lotto nie oszukuje, a miliony które zarabia na nas to wielki buissnes i na pewno nie ma w Polsce takiego o takich dochodach.
Wędrowca netowy,miałeś rację,że w tym tygodniu wejdą liczby z 3.09.2009.
Ja je wysłalem wczoraj i one nie padły
wysłałem dzisiaj i weszły dwie parki
o 14-tej jest dobrze,czekam na wieczorne losowanie.Dzięki.Pozdrawiam.
ps.Mam do ciebie pytanie i proszę o szczerą odpowiedż:w jakim jesteś
przedziale wieku?
Ja je wysłalem wczoraj i one nie padły
wysłałem dzisiaj i weszły dwie parki
o 14-tej jest dobrze,czekam na wieczorne losowanie.Dzięki.Pozdrawiam.
ps.Mam do ciebie pytanie i proszę o szczerą odpowiedż:w jakim jesteś
przedziale wieku?
Sam- źle mnie zrozumiałeś. Ja miałem na myśli to , że od 3 września do dziś jest używany do losowania liczb w mm ten sam zestaw kul.
Witam, bardzo prosze o szybka odpowiedz :
co sie dzieje ze strona totolotek.pl ?
chodzi bardzo wolno, wyslalem juz dwie trojki za 3zł, zostami mi jeszcze jedna, z tym ze nie dolicza mi bonusu 3 kulek, i zamiast 151,30 wygrana jest 89,30, prosze o szybka pomoc, z gory dzieki
co sie dzieje ze strona totolotek.pl ?
chodzi bardzo wolno, wyslalem juz dwie trojki za 3zł, zostami mi jeszcze jedna, z tym ze nie dolicza mi bonusu 3 kulek, i zamiast 151,30 wygrana jest 89,30, prosze o szybka pomoc, z gory dzieki
piszac o liczbach ktore nie dalem zrobilem lekki blad przez pomylke bo sprawdzilem na kuponach i mam postawione 63 tak ze mam taka jedna liczbe jak postawiles sam9 jeszcze raz gratuluje ci ostatniej wygranej i zycze nastepnych
No nie wiem, jak wchodze w "Totokeno" to sie nic nie wyswietla, nie dolicza bonusu za 3 kulki, cos jest nie tak ...
Ja wpisuje nr zdarzenia bo nie ma z lewej strony totokeno i tototrojki
Skończyła się gra w numerki.
Ja juz nic nie czuję;(
Kontrolowane chybił trafił.
32,54,61,43,19,40.
47,6,77,72.
Totomix.