Wpisy 636 159 – 636 258
5 grudnia 2011 12:58 → 5 grudnia 2011 13:23, 100 wpisów
już muszę zmykać
lila
kondi....a co do tego żebyś mógł sam typować w grupie to musisz na forum gdziekolwiek oddać kilka wpisów bo na forum chyba nie masz ani jednego
lila kurde nie mam czasu za kilka dni wyjeżdżam i mam nadzieję że styczeń będzie łaskawszy i uda mi się naklikać kilka worów
aniqa...ja też nie wiem jak można nie lubić.Może partner się znudził i pora na lepszy model
kondi...ale jest jeszcze kupa innych tematów.Pewniaki,Typowanie trójek.Oddaj tam kilka wpisów a potem będziesz mógł się sam dopisywać w grupie.
a potem można się "docierać". I własnie o to chodzi. Gdzie to docieranie się
kondi..przez to docieranie można się pozabijać,wiem co piszęlepiej dotrzeć się przed ślubem
kondi1... u nas to jakoś tak, że jak podpisany cyrograf to jakoś wszyscy mają zlewkę.....temu lepiej bez cyrografu
lila tylko na 10 dni ale wracam tuz przed Świętami więc muszę teraz dużo zrobić a kiedyś Ci napiszę gdzie to tak jeżdżę i co robę....hehehe jak będziesz chciała
a teraz juz muszę wszystkim
lila, no zwsze moge pościgać pozostałych członków grupy ( i tylko nie czepiaj się słowa "człownków", bo strach cokolwiek pisac)
kathy...dla księdza to wszystko grzech a sam się pieprzy ze swoją gosposią szmaciarz jeden i z 45 dzieci ma na utrzymaniu.To nie jest grzech to co on robi?
kathy...kościół powinien być czysty jak łza a tam sama rozpusta tfuuu psia mać ich była,i dlatego nie chodzę do kościoła.Narobią obrazków świętych z drewna a z tego samego tylko innego kawałka robią latrynę
a może Ty jesteś moim bratem o którym nic nie wiem?Kij wie co tam tatuś od***alał za młodego
z twarzy dla konkretu, bo tu już niektórzy 3 dno widzą - dalej nie schodźcie, bo tam jest już tylko PZPN
kondi...ja nie wiem,andruśka miała kiedyś swoje ale przyszła taka jednamałpai wmawiała andruśce że ona to nie onai andruśka się wkurzyła i usunęła foto.
no to miała cholerną siłę przekonuywania-żeby wmówić komuś,że to nie on!
aniqa...no ja Tobie swojego nie damIdź do wypożyczalni kostiumów sylwestrowych tam powinni jakies mieć
hej kto mnie tu obgaduje zdiecie usunełam bo mi sie żabka bardziej pdoobała nikt mi nic nie moze rozkazać
kondi...z tego co wiem jestem jedynaczką ale coś mi się zdaje że,muszę przycisnąć tatusia do muru
andruśka...nie denerwuj sięNapisałąm że kiedys było Twoje foto ale pewna małpa wmawiała Tobie że to nie ty i usunęłaś je
lila a tamto..a nie to to wtedy trzymałam swoje foto długo dopiero pozniej usunełam jak żabke znalazłam