Wpisy 636 059 – 636 158
5 grudnia 2011 11:58 → 5 grudnia 2011 12:58, 100 wpisów
KAT...nie patrz na liczby z 22 tylko kreśl te które wydają się Tobie najbardziej prawdopodobne do wypadnięcia
Problem w tym ,że wypadły wczoraj te które miały wg mnie wejść o 14
Ale nic to , zagram a co będzie to tylko TS wie pozdrawiam i wysokich muszę umykać
lila- byłem na małym spacerku z psem, jak zawsze typujesz nietypowo, zwróciłem uwagę na 33. Ta liczba często wypada z 44.
darencjoo...dlaczego nietypowo? No 33 lubi wskoczyć ale nie wiem czy z 44
kathy 2011-12-05 (11:44)
kol. Monet....Mikołaj zmienił zdanie
Tiaa
Ile?
Korupcja zeżre ten kraj.
kol. Monet....Mikołaj zmienił zdanie
Tiaa
Ile?
Korupcja zeżre ten kraj.
Jutro Mikołaj.Rózgę już dzisiaj elegancką wypasioną dla siebie widziałam
liluś.....słodycze wystarczą...... nazw nie powiem bo znów się będzie co kojarzyć
lila - pisząc nietypowo miałem na myśli że nie typujesz długo oczekiwanych liczb
kathy...nazw lepiej nie pisz bo tu się nawet lizaki z jednym kojarzą
Ty -subiektywnie.
Ja obiektywnie grzeczny. I mam nadzieję że zostanie to docenione..
Ja obiektywnie grzeczny. I mam nadzieję że zostanie to docenione..
darencjooo...aaaa bo wiesz,te długo oczekiwane wcale nie muszą dzisiaj wskoczyć tylko mogą za 10 losowań.
i wynagrodzone odpowiednio.
Bo jak nie to od 7 grudnia z wcielam się w
Bo jak nie to od 7 grudnia z wcielam się w
darencjoo...a obstawiać te same liczby na 10 losowań i nic nie wygrać to bezsensu .Wolę inne liczby a nie te najdłużej oczekiwane.
wszystkim na 14 :
34,39,40,43,75,78
05,07,12,34,43,56,59,60,75,78
11,19,27,34,40,43,59,60,62,75
34,39,40,43,75,78
05,07,12,34,43,56,59,60,75,78
11,19,27,34,40,43,59,60,62,75
kathy....żadnych bananów,biszkoptów,lizaków jajek,OREO,kabanosów ,rur,i innych czarów
aniqa...gdzie byłas jak Cię nie było? Dużo się działo ostatnimi czasyTylko mi nie pisz że,tak Cię praca pochłonęła
kathy....o śmietanie,budyniach,kisielu i mleku tez nie wolno tu pisać
Lila raczej szkola... Kuzwa mam tyle nauki ze czuje jak mi czacha dymi
darencjo.....facet lubi rurkę z kremem?rurka z kremem to rurka z kremem.Ptyś jest okrągły jak bułka z kremem w środku
aniqa....ile Ty masz jeszcze tej nauki co? Coś ty 5 lat siedziała czy co?
aniqa...nieeeeee,nie pisz główka bo mi się zaraz kojarzy z czymś innym
aniqa..jeszcze 5 lat? Co Ty kurna medycynę studiujesz czy jaki czort?
aniqa..no to co tu liluchnę w bambus robisz że jeszcze 5 latw sumie 5 lat a został jeszcze rok
aniqa...mi zawsze odwala,nawet jak Ciebie nie mawystarczy że,spojrzę w lusterko i mam ubaw jak c***bo mnie w czubek(bez skojarzeń) nosa coś upitoliłoWyglądam jak Hogusia ze smerfów
Ci mieli fart jeden za 12 zeta drugi za 9 i trafili "6" każda warta prawie 7 mln ;p
Co wam powiem to wam powiem ale czuje ze dzisiaj o 14 w multi padna takie liczby: 6,8,14,17,23,25,29,32,36,37,40,45,58,61,62,68,71,75,76,79,
aniqa..Ty się nie śmiej bo jak mnie kiedyś w Szkoplandii pająk upieprzył to mi noga tak spuchła że na bosaka do Polski jechałam
lila...gdzieś Ty łaziła, że Cię w grudniu coś uwaliło? za dużo krzaczorów
kathy....w domu na szpiku mnie coś jebłonie wiem co to było.Jakis robak pewnie
aniqa..jeszcze nie napęczniała i chyba juz nic z tegogłówka napęcznieje ale nie mi,jeszcze trochę tylko
robak powiadasz.....a ten nasz własnie znikł...czyżby mu zaszkodziło
lila aniqa bastek8809 trisetum kathy
kogo pominęłam również witam i śledzących chat
życzę dobrego tygodnia zwłaszcza dużo wygranych i z okazji jutrzejszych Mikołajek dla wszystkich grzecznych
a nie grzecznych
kogo pominęłam również witam i śledzących chat
życzę dobrego tygodnia zwłaszcza dużo wygranych i z okazji jutrzejszych Mikołajek dla wszystkich grzecznych
a nie grzecznych
ej wy laski to tylko o jednym-dlaczego moja zona choć w połowie nie myśli o tym co wy