Wpisy 633 983 – 634 082
4 grudnia 2011 11:44 → 4 grudnia 2011 12:08, 100 wpisów
krzysio..ja się nikogo nie boję Boga tylko,nawet diabeł może mi skiknąć
sama stronka jest owszem b.ciekawa ale wazni są tez ludzie, bez indywidualnosci stronka robi sie nieciekawa
Ja zbyt czesto nie pisze bo komp mi cos nawala ale wierz mi Lila ze swietnie sie tu bawie.Dzieki Tobie
dobra znikam...
jandzia....Cieszę się(brak wazeliny)chodziło mi o to i pewnie nie tylko mnie żeby tu było wesoło i spokojnie a wiecznie wojny,zaczepki i szukanie dziury w całym.Wiesz o czym piszę.
Mam już liczby, które muszą być w losowaniu
ulexxa...będziemy sauerkraut gotować z wurstami aż wszyscy z głodu pozdychają
Nie dość, że w mini 4 x 2/5, 32 znów spieprz....yło sprawę, to dziś w bankomacie zeżarło mia kartę
Liluś, akurat miałam to szczęście w nieszczęściu, że pojawiła się w międzyczasie Pracownica tego Banku, bo wyciągała kasę z konta i pokierowała co mam dalej robić chu.....j by to strzelił
A u mnie zero . Aż nie chce się z domu wychodzić
mala...no wystarczyło bo jestem na zwolnieniu i dosypiam popołudniami
No dziewczyny jakbym spała 5 godzinek to rano byłaby nieprzytomna Ja to muszę odespać jak niedźwiedź min 9 -10
anzu a co tu się wczoraj działo? Jak była Lilka na czacie to domyślam się
Tak do końca to nie wiem co się działo....jakieś wybory miss czy czy losowanie grup na Euro 2012 ale coś się działo ważnego
mala...jak jak była Lilka to się domyślasz.Lilka jest zawsze grzeczna i uśmiechnięta ale wczoraj nie wyrobiła
Mala jak Lila jest na czacie to dzieja sie tylko..dobre rzeczy..
tylko jak inni maca..to dzieje sie zle..
tylko jak inni maca..to dzieje sie zle..