Wpisy 632 850 – 632 949
3 grudnia 2011 21:26 → 3 grudnia 2011 21:50, 100 wpisów
I c.h.u.j ci w dupę.Oooo przepraszam za dobrze by cio było.Na przyjemność trzeba sobie zasłużyć.
Jaro55 zaraz będzie przed losowaniem
a teraz może mnie Pasko zbanowac jeżeli dojdzie do wniosku że zaistniała taka potrzeba
lila...
lila..spoko kupe omijaj z daleka
lila...spoko tylko nie wejdz w gówno uważaj
lilka
Już szykuję skromne prezenty pod choinkę,dla bałwana kilo marchewek a dla bociana,0,5 kilo żab:
lila...
hipcio > no jedną tu mamy ... tylko grać nie potrafi ..
lila > honorowo to Ci mogę napisać jak ktoś kiedyś ... marionetka jesteś i tyle .... i jedyne na co Cię stać to hoooj Ci w dupę,mendo,jebana świnio,***o itp. itd. ...
lila > honorowo to Ci mogę napisać jak ktoś kiedyś ... marionetka jesteś i tyle .... i jedyne na co Cię stać to hoooj Ci w dupę,mendo,jebana świnio,***o itp. itd. ...
nie no ku*** szok co ta k*** je **** wyprawia
i przynajmniej na to mnie stać i mam harakter czego tobie ewidentnie brakuje.No jakie masz niki,wyskakuj z nich.Zastanawiam się tylko czy ci czasu do północy wystarczy wypisując je wszystkie
Ja oitole gdzie admin jest
jestem jaka jestem,przeklnę wypiję poświruję ale nie szukam wojny zawsze kiedy się pojawię na czacie tak jak to robisz Ty.
zastanów się dlaczego Monet vel pieknaja,kathy,robal nie używają tych zwrotów w stosunku do mnie ... ????? bo mają Ciebie od tego ....
Pasko... to już przerasta wszystko
wszystkich albo nikogo... więc póki co chyba nikogo. Mam nadzieję, że się coś wyklaruje
atmosferę psuje zawsze 1 osoba
Dzień dobry....
Pasko...pomyśl
bo od tego vel....już mi niedobrze się robi
Pasko...pomyśl
bo od tego vel....już mi niedobrze się robi
Oczywiscie zawsze zwady szuka
pasko....
no dali zablokuj ...ja chce spoko
no dali zablokuj ...ja chce spoko
Pasko....zrób coś z tą Panią madzią bo wszyscy mają jej na prawdę dosyć
Pasko, nie wiem, jest tu osoba, która gdy wchodzi to zawsze gryzie wszystkich i szuka zaczepek
Ja rozumiem, ze niektorzy nie maja co robic, ale rozwalaja wszystko/wszystkich i ciagle tylko szukają "ALE"
no ale ja do nikogo nie piszę s.z.m.a.t.o itp. itd ...
kto tylko cos nie tak napisze pod moim adresem ..
kto tylko cos nie tak napisze pod moim adresem ..
bo tak patrze na wpis nr 632876 i już myślałem, że mam pewniaka, ale okazało się że to był cytat wpisu dokonanego przez inną osobę
ja musiałbym widzieć to wszystkich... bo ja widzę 5 osób które ostro walczą z Panią M., ale to żadna nowość.
admin powinien dokonywać porządku na stronie
ja nie walczę z panią M a powiem szczerze, że obserwuję to ona do każdego znajdzie łatę i haki...
jeśli mamy prawo do dobrej zabawy na czacie, bez wzajemnych wyzwisk to niewielką
Widzę zarzuty. Proszę wskazać wpis w którym osoba zaczęła zadymę i zobaczę co da się zrobić tzn. będzie blokada.
żadne zarzuty to luźne opinie
pięć osbób które ostro walczą z z Panią M?
Admin - ockinj się
sprawdż jak tutaj było kiedy ta Pani sobie odpuściła. Były jakieś nieporozumienia,awantury?
Ponadto ile mam znosić insynuacje że ja Monet jestem pięknaja?
Admin - ockinj się
sprawdż jak tutaj było kiedy ta Pani sobie odpuściła. Były jakieś nieporozumienia,awantury?
Ponadto ile mam znosić insynuacje że ja Monet jestem pięknaja?
Pasko czytam tu cały czas i wiem ze to osoba o nicku madzia77 zaczela sie czepiac kazdego
Ja wiem, że Wy nie chcecie tej osoby... ale kilka milionów Polaków nie chciało Tuska, a Tusk nadal jest. No musi być demokracja. Każdy ma prawo tu być... chyba że faktycznie ewidentnie zaczyna awantury
to tak jak obrażał mnie jaro55 i dostał blokadę, za chwilę blokada została zdjęta... a zostałam wyzywana od s...mat, wiec przepraszam bardzo kto czuwa, ten czuwa
ale to nie my tutaj stroną rządzimy, więc admin ma swoje zdanie...
Monet... równie dobrze mogę zablokować Ciebie i 5 innych osób i pewnie też już nie będzie awantur
jedna osoba czepia sie wszystkich a jak zaczyna sie obrona to po bananku
Ja jak jaro55 zaczął wyzywać admina w swojej kisiędze gości to co blokada została zdjęta
Monet ... nie było awantur gdy jest nie było, a gdy wróciła to są... ale kto te awantury rozpoczyna?
no i ucichła jak admin wchodzi
profesor, dokładnie
profesor, dokładnie
właśnie
>>i 5 innych osób<<
pa hewka dobrosław zauroczona paskuda bluszcz
i wszystkie trolle i klony
>>i 5 innych osób<<
pa hewka dobrosław zauroczona paskuda bluszcz
i wszystkie trolle i klony
eee kiedyś jeszcze bedzie od 1 stycznia , jak bedzie drozeje wszystko np paliwo , jedzenia itp...
kathy > a kto się Ciebie czepia,zobacz przez ostatnie min nie oddałam żadnego wpisu za to 5 innych nicków owszem ..
robal >masz dowody znudziły mi się już Twoje insynuacje ... policz sobie ..
robal >masz dowody znudziły mi się już Twoje insynuacje ... policz sobie ..
nil
nil
wywołać burzę, podokuczać, poawanturować się, wyjść
moge sama sie zbanowac psia mać......ile razy pokazywałam, że się mnie czepia....zapomniałeś?????
Dodam ze jaro55 zaczął wyzywać lile
no i przez pewne osoby jest tu jak jest, niemiło...