Wpisy 632 750 – 632 849
3 grudnia 2011 21:00 → 3 grudnia 2011 21:26, 100 wpisów
lila....
kosmaty...co się dzieje z dekim?to nienormalne żeby go tu nie było o tej porze
lila.....
HARTGE chyba raczej tylko pyta taka porządna by stykła by przestało sapać i dymić na czacie a może faktycznie wystarczy
HARTGE....dziękija Tobie dobrze radzę nie zadawaj się z tą wariatkąM
lila...zjemy wszystko co się da
LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!! nie zadawajcie się z PANIA M bo źle skończycie
lilka widze wlasnie
majoreczka....Ty też się z nią nie zadawaj bo wylądujesz na oddziale
HARTGE > a bo to wiesz jak nie wiesz .. ale braki sa z pewnością ...
lilka, no omijam z daleka
ja cio zasapie już niedługo....do ucha.Nawet nie będziesz wiedziała kiedy
HARTGE...do ręki to ci weźmie pani m co ma zajebiste braki i używa tylko tego na baterie ale przy niej juz nawet baterie wysiadają
lila...
Zapraszam do kolektur,może kumbulacja jeszcze wzrośnie i urośnie:
a "głupiemu" radocha ...
ja używam??? może i używam .... kto może ten może .... i ma
ja używam??? może i używam .... kto może ten może .... i ma
lila...a ty bardzo dobrze sapiesz do ucha mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
HARTGE > przy pracach ręcznych z pewnością ...
kathy a co zainteresowana ... też niedopchnięcia
kathy a co zainteresowana ... też niedopchnięcia
lila..oj wiem
<ziew> , bo znowu będzie
- moderatora prosić o skasowanie niewygodnych , albo
- mąż wstąpi, albo babcia do kompa z boku przysiądzie i
cnotka znowu będzie i nonstop telefony do admina
powodzenia p.r.a.w.i.e wszystkim
- moderatora prosić o skasowanie niewygodnych , albo
- mąż wstąpi, albo babcia do kompa z boku przysiądzie i
cnotka znowu będzie i nonstop telefony do admina
powodzenia p.r.a.w.i.e wszystkim
lila...
aaaa i jeszcze jedno Jarek sobie nie życzy żebyś pieprzyła jakies głupoty że spotykałaś się z nim na jakiś śmiesznych grillach i że był dla ciebie przyjacielem...Tfffuuuu
bo nigdy z tobą na żadnym grillu nie był,nie zna cię i nigdy na oczy cię nie widział
Monet,......wspólczuję seriojak mendy nie było to spokój a jak się pojawiła to znowu rozpiździaj
przypomnij sobie o jakim Jarku kłamczucho.Ludziom opowiadałaś że to twój niby przyjaciel i na grilla się spotykaliście.Weż albo odstaw te psychotropy albo zażyj konkretną dawkę bez powrotu do tego świata i daj nam wszystkim spokojnie żyć.Mam na myśli mnie,Moneta,piękną,kathy i jeszcze kilka innych ników.ODJEB się
Ja tylko się zastanawiam co za cholera w tej babie siedzi że tak zadymy lubi?
%%%%%%%%%%%%%%%%%%% to ty łykasz non stop a potem pijana wydzwaniasz po nocach do luszi
lila...spoko nie denerwuj się
lila...
właśnie lila> temu czortowi tylko o to chodzi. żeby komuś ciśnienie podnieść.
Adolf pozdrawia
i grillu ? jakieś fałszywe info ...
sama się odjeb czy bujaj się ...
przypomnij sobie jak innych użytkowników tutaj nastawiałaś na siebie ... zapominasz,że tutaj może pisać każdy - tu nie masz wyłączności ... kobieto i spokój
sama się odjeb czy bujaj się ...
przypomnij sobie jak innych użytkowników tutaj nastawiałaś na siebie ... zapominasz,że tutaj może pisać każdy - tu nie masz wyłączności ... kobieto i spokój
hipciooo ,,, nie w kosciele , lepiej modlisz w domu
Monet....jak chce to niech sobie podniesie.Juz dosyć zamęty na tym czacie przez jedną marna istotke której się nudzi.Jak jej się nudzi to niech się za robotę weżmie.Do pracy won karwwa
napisz ile masz ników.Ja przyznałam się do wszystkich jakie muiałam i Jarek miała.No,czekam.Bądź honorowa
lila...jedz równo po całej bandzie
robal i przyjdą inni moi znajomi pasjonaci gier ... tylko tak ... żebyś potem nie marudził i nie dośpiewywał ... sobie co wygodne .. nie muszę pracować ... mam od tego innych ... i nudzi mi się ... nie twój interes lilu ... i nie strasz,bo się zesrasz i dopiero smród będzie ...
gdybyś czytała co piszę to byś wiedziała ile,po za tym nie twój interes ile ...
gdybyś czytała co piszę to byś wiedziała ile,po za tym nie twój interes ile ...
JA OFICJALNIE MIAŁAM 3 NIKI-----LILA<ROXANA I KOMBO,z tego kombo to był nik Jarka....Roxana uzywałam chyba ze 3 razy jak mnie Pasko zbanował jako lila a tak jadę na lila
madzia...no jeden osoba amerykanska kobita ma 28 lat aktorka, zarobiła 100.000 zł na miesiąc , dlatego do konca zycia nie musić wezme do roboty
a co mnie to lila obchodzi ile miałaś ,masz czy będziesz miała ... ja nie robak ...