Wpisy 630 179 – 630 278
2 grudnia 2011 12:39 → 2 grudnia 2011 13:06, 100 wpisów
kathy ...dziękuję....płacę tylko za wizytę u mojej pani doktor ,bo mąż sie uparł ze woli zapłacić niż mam chodzić na kasę chorych
amatorka w pewnym sensie tak...przynajmniej nie muszę dźwigać zakupów i porobią za mnie niektóre czynności
Polacy lubią tradycje: znowu będzie zatem 1.mecz o wszystko, mecz ostatniej szansy i 3.mecz o honor
jestem
krysiula...niech robią.Ty będziesz miała wystarczająco duzo pracy jak się dzidziuś urodzi
tak to jest Krysieńka. Ty męczysz się 9 miesięcy, potem mąż biega koło ciebie jak elektron przez 3 ostatnie m-ce, a potem w szoku poporodowym o wszystkim się zapomina
krysieńka....mojej koleżance wymyślali co rusz usg i inne....za które musiała płacić.......
Za to po prostu moją żonę uwielbiam - że wytrzymuje z córeczką cały dzień
co tam dziś za liczby macie
lila...
każdy m tak mówi...teraz mam odpoczywać a później ...no cóż mam nadzieję ,że będzie maleństwo grzeczniejsze jak mój pierworodny
lila....3,40
lila...20,80
kathy...moja pani doktor jest zawsze daje mi badania na kasę aby nie płacić...a mieć zrobione
liluś szczerze nie pamiętam ile masz lat ale chyba tak...mam w profilu
kondi...to nie zapominaj nioale jak wyzdrowieję,jak się puszczę to.....
lila...no może nie tak zle ale 80 tak na 30% wpadnie
kondi...żadnych maczug,no chyba że,Pan od pizzy będzie jakąś posiadał
ale 20 dziś nie będzie
profesorze.....jak dzisiaj nie siądzie 80 to koniec z puszczaniem się
lila..
kondi1...o 14:00 chyba 20 nie wpadnie
lila...
Jak dzisiaj będzie losował łysy to będę miała jeszcze na tyle siły żeby wypieprzyć kompa przez okno
ja na razie was opuszczę ale troszkę źle się czuję i muszę chwilkę poleżeć...wczoraj chyba troszke przecholowałam z moja dodatkową pracą
lila...wyrzucisz kompa a kto będzię z mną pisal na czcie
Dziś losowanie poprowadzi platynowa agata
lila...dobrze
lila..tak Agata jasińska
profesorze...nigdy nie włączam głosu bo za dużo pieprzą przed losowaniem o głupotach i stąd nie znam ich po imieniu
dziś losowanie poprowadzi........Głos......inni prowadzący leczą sie na depresje
lila...ja tez czasami nie wlanczam głosu
losowanko z godzine
profesorze...jak słucham tych głupot to mi się nóż w kieszeni otwiera
lila...racja
Jeszcze jak pani prowadząca mowi ze za chwile będziesz milionerem to k*** az mie nerwy biorą
profesorze....nie denerwuj się bo zawału dostaniesz i kogo ja będę lofuniać?
lila...spoko biovital wypije i będzie zajebiscie
profesor-jak mowi to pani z ładnym głosem to czego szlak ma trafiać
lila...