Wpisy 630 079 – 630 178
2 grudnia 2011 12:12 → 2 grudnia 2011 12:39, 100 wpisów
kondi.....w dzień ślubu dostałeś wpiernicz za pół ceny czy gratisowo>?
tez pijesz zieloną? Najlepsza, choć po walce muszę ją krócej parzyć
po weselu bylo niezle,ale po dziecku to juz tylko moge podania skladac
lila i powiedz słonko co ja mam z tym łysym począć?
dał wczoraj pewniaka i parę trafić resztę obokami mnie potraktował
nie mam zdrowia do typa!
dał wczoraj pewniaka i parę trafić resztę obokami mnie potraktował
nie mam zdrowia do typa!
kondi...podania ,najlepiej ze zdjęciem i miesiąc wcześniej,do rozpatrzenia
Monet...aniołku,przecież podjęliśmy decyzję o jego zwolnieniu więc nie wiem na co Ty jeszcze czekaszZwolnij go!
kathy...jak ja ją zaczaruję to ona tydzień pod rząd małpa będzie siadać
liluś po wszystkich badaniach okazało sie ze dzidziuś rozwija się prawidłowo nawet mózg i te inne skomplikowane sprawy ...dużo nie rozumiałam ale co sie napatrzałam na maleństwo to moje
kurna człowiek jak się nie może ruszyć i jest uzależniony od osób trzecich to jest wszystko do hooja nie podobne
ja też tak uważam kolejne badania dopiero 3 stycznia tak więc w tym roku mam już spokój z lekarzami
krysieńka....a dawaj co sobie będziesz żałować
Monet dla Ciebie był
Monet dla Ciebie był
to od Mikołaja na pewno dostaniesz laskę, albo pampersy, jak do tego casu nie wydobrzejesz
andruśka....pomogłabym ale nie nadaję się do lepienia bo to nudna robota
kondi....muszę wyzdrowieć,mam wyjazd po MikołajuNakupowałam tyle końskiej maści że,całą stadninę mogłabym wyleczyćJeszcze dziwnie chodzę po niej,jak Kasztanka Piłsudzkiego ale już niedługo
jak we Włoszech lepiłem pierogi (rawioli), to szlo jak burza. Są ku temu maszynki.
nie lepiej było kota przejechać, skórkę zedrzeć i pasek n aplecy zrobić?
kondi...nie mogłąbym zwierzęciu zrobić krzywdyszybciej człowiekowi bym zrobiła
kathy to były badania prenatalne i tam lekarz sprawdza jak rozwija się dziecko poprzez USG ale takie bardziej rozszerzone ..pierwszy raz miałam takie badanie
andruś a mi ostatnio smakują tylko pierogi z kapusta i grzybkami jem je praktycznie już od 2 miesięcy
kondi jeszcze nie wiadomo....ale ja czuję ze to będzie chłopiec
mam 3 młodsze siostry....żonę...córkę...sukę....mam ciągnąć dalej?
nad siostrami się nie litowałem ,ale żony nie tknę, bo potem szukałbym zębów, jak niejaki Green
wczoraj się z mężem śmialiśmy bo wcześniej oglądaliśmy Prosto w serce i tam Konstancja z Cezarym się sprzeczali co się urodzi ...było zabawnie tylko że u nas ja mówiłam że będzie chłopieć a mąż że córka a w filmie odwrotnie
i zmuś tu kobiete na jeszcze 1 numerek!! Przecież to ja więcej ryzykuję co nie??
a ja otoczona jestem samymi osobnikami płci męskiej dobrze ,że mam jeszcze mamę
krysieńka...powodzenia....ale nie daj sie zbytnio naciągać na koszty.......
jest duza szansa na chłopaka, ale najpierw któreś podanie musi przejsc