Wpisy 63 012 – 63 116
9 września 2009 22:30 → 10 września 2009 16:49, 100 wpisów
Socratis Kokkalis? No jak ja bym miał na imię Sokrates to też bym nie musiał grać w totka, zająłbym sie filozofią. A na poważnie, parzystych nie trafiłem ale weszło mi aż 6 cyfr, które typowałem, że nie padną. Cholera, jak skasują w Totomixie granie na kulki to już nie wiem co zrobię. Chyba poszukam tutaj dobrej ekipy i będziemy obrabiać banki.
EX :
1885 10.06.2006 11,20,22,33,40
z tych liczb-trójeczka dziś w numerku
1885 10.06.2006 11,20,22,33,40
z tych liczb-trójeczka dziś w numerku
Dlaczego właśnie te losowanie z 10.06.2006 ? Bo moje ulubione,podobają mi się liczby,pełne dziesiątki i wielokrotności jedenastek...a nawet numerek dziś był wielokrotnością jedenastek.
No i oczywiście zawarty w liczbach z tamtego dnia...pozdrawiam,już mi przeszło po tym poniedziałkowym numerku...28tys na dwóch,dobre i to,ale cierpliwość jest bardzo ważna...
Kolejna kumulacje w Numerku:
Wygrane:
I stopień 0 0.00
II stopień 2 14632.90
III stopień 9 3251.80
IV stopień 319 114.70
V stopień 342 107.00
VI stopień 2942 18.70
VII stopień 7174 9.70
Wygrane:
I stopień 0 0.00
II stopień 2 14632.90
III stopień 9 3251.80
IV stopień 319 114.70
V stopień 342 107.00
VI stopień 2942 18.70
VII stopień 7174 9.70
podobalo mi sie dzisiaj ze losowanie bylo we wlasciwym czasie polacy tradycyjnie przegrali mecz chociaz trenerowi placa niezly szmal
taki trener ma swietnie kasa leci a on nie musi sie o nic starac
Kurde dzis zwrocilem uwage na jakas czerwona kropke na maszynie losujacej MM. Nigdy na ta maszyne nie zwracalem uwagi,(bo bardzo rzadko gram w MM) a dzisiaj wypatrzylem to w necie. Moze ktos z was wie co to za "patent"...?
Dzieki edi8. tak, przy okazji., jutro chce siedziec nad jednym z twoich systemow: 15 z 95 po 5 skreslen. Interesuja mnie gwarancje (minimalne i srenie) przy trafieniu 5z15, 4z15 i 3z15. POZDRAWIAM
zwieno>>> witam Cię.Przypomnij mi wątek , w którym ten rozpis podałem...
zwieno>> już pamiętam , to było tu na czacie: wpis 62746.
System na 9 liczb po 5 skreśleń z podaną Ci wtedy gwarancją "4" przy trafieniu 5z9 liczb.
Pzdr.
System na 9 liczb po 5 skreśleń z podaną Ci wtedy gwarancją "4" przy trafieniu 5z9 liczb.
Pzdr.
edi8 podalem ci adres na twoj watek, sprawdz bo to nie ten syst. o ktorym pisales na czacie. Dzieki. Pzdr
zwieno, gdzie można znaleść te systemy ediego o których tutaj piszesz?
Tygrysku myslenie nie boli. Kurde zawsze uwazalem sie za czlowieka leniwego, ale u niektorych to osiaga szczyt. Kliknij forum i poszukaj za przeproszeniem je*ie po oczach temat postu o systemach ktore zaprezentowal edi.
ph2008 kultura tak samo nie boli, nie można komuś zwyczajnie odpowiedzieć bez głupiego sarkazmu???
Sorrki, że pytam, wogóle zapytać cokolwiek tutaj, to wiąże się z wielką łaską i obrazą majestatu i głupimi komentarzami do tego...
Sorrki, że pytam, wogóle zapytać cokolwiek tutaj, to wiąże się z wielką łaską i obrazą majestatu i głupimi komentarzami do tego...
jeden drugi trzeci GIENIUś co wszystkie rozumy zjadł takie ma mniemanie o sobie , a po ludzku i prosto nie potrafi odpowiedzieć , no nie każdy gra i gra od wieków , są ludzie którzy się uczą komputera ....KULTURY
Wstalem lewa noga :P
Niestety tobie sie oberwalo. Denerwuje mnie to ze ktos nie wlozy choc odrobiny wysilku w znalezieniu czegos a pyta od razu gdzie to jest.
Niestety tobie sie oberwalo. Denerwuje mnie to ze ktos nie wlozy choc odrobiny wysilku w znalezieniu czegos a pyta od razu gdzie to jest.
ciekawe czy będą dalej ciągnąć kumulacje w DL do soboty? czy dziś padnie szóstka?
Wiesz, zauważ jedno, że edi8 bardzo dużo się udziela i daje wiele wartościowych wskazówek, więc chciałem uzyskać informację o konkretnej kwestii, którą tutaj poruszono na łamach chatu. A sama strona Forum ma 46 podstron z tematami a edi8 jest praktycznie wszczędzie z ciekawymi wpisami :-) Powoli zastanawia, się czy jak otworzę lodówkę to będzie tam edi8???;-P /żarcik/.
Więc dlatego zapytałem. Spoko, każdy ma swoje trudniejsze dni. Pozdrawiam
Więc dlatego zapytałem. Spoko, każdy ma swoje trudniejsze dni. Pozdrawiam
Tygrysie sory ze nie odpisalem odrazu, nie mialem takiej mozliwosci... Na watku edjego podalem adres... wysokich wygranych!
Tygrysku>>> zajrzyj na forum do wątku założonego przez zena "Edi8 rozpisy , metody , systemy".
Pzdr.
Pzdr.
Fajnie by bylo gdyby Edi poza systemami zamiescil tez jakis ciekawy sposob doboru liczb. Bo zaden system nie jest dobry gdy nie trafisz odpowiedniej ilosci liczb. Moze takowy posiadasz ??
Wiem wiem Edi8, już dotarłem tam... Poza tym czytałem też twoją reflekcję związaną z PLUSami... Bardzo ciekawe. Zobaczymy czy dziś padnie 9tka :-)
zwieno , Tygrysek >>> na forum zamieściłem właśnie nową wersję gry na "4" przy 5z15 w DL w Totomixie....
Ma ktoś jakiegoś pewniaka wyśnionego na DUZEGO a nie np. numer kołnierzyka
Wędrowiec....jak co to kupowałem telefon komórkowy a nie znam kwoty a może TY a POZDRAWIAM
27.
B52 typuje na dziś w DL 32.
DZIEKI WIELKIE obstawie a czy ... jak co to kiedyś .......Wędrowiec POZDRAWIM
Właśnie dostałem telefon od kolegi,który dostał informację z "góry" że od 1 pażdziernika nigdzie w Polsce nie będzie można zagrać w liczby totolotka(oprócz TS)
Oznacza to że ostatni bukmacher jaki został na rynku (TOTOMIX) traci z dniem 1 pażdziernika prawo do przyjmowania zakładów na MM i DL.
No to mamy demokrację.
Oznacza to że ostatni bukmacher jaki został na rynku (TOTOMIX) traci z dniem 1 pażdziernika prawo do przyjmowania zakładów na MM i DL.
No to mamy demokrację.
tomcio:
jestes pewien??? naprawde?? to po co wprowadzalby totolotek e-promocje zebysmy mogli typowac przez neta, pewnie duzo ludzi gra przez internet w totomix i ma karte Ligi Mix'u, po co by bylo to wszystko jak w MM i DL mozna niby bedzie grac juz tylko w TS.
jestes pewien??? naprawde?? to po co wprowadzalby totolotek e-promocje zebysmy mogli typowac przez neta, pewnie duzo ludzi gra przez internet w totomix i ma karte Ligi Mix'u, po co by bylo to wszystko jak w MM i DL mozna niby bedzie grac juz tylko w TS.
i to w sumie lada momemnt, bo wrzesien szybko zleci i zaraz bedzie październik.
Malina>>> ta liczba może wystąpić/ lub nie/ dzisiaj w mm lub dużym lotku. Pozdrawiam.
Asiulka>>> ta e-promocja już była dawno wprowadzona.
Nie jest ona od tygodnia czy dwóch.
Przeczytaj to i spójrz na datę publikacji:
http://www.e-biznes.pl/inf/2008/24869,TOTOLOTEK_pierwszym_polskim_bukmacherem_online.php
MF dopięło swego.
Nie będzie żadnej konkurencji na rynku.
Pozostanie MM za 2.50zł z gównianymi wygranymi(niższych stopni) i Lotto za 3zł z kumulacjami ciągnącymi się przez tygodnie.
Nie jest ona od tygodnia czy dwóch.
Przeczytaj to i spójrz na datę publikacji:
http://www.e-biznes.pl/inf/2008/24869,TOTOLOTEK_pierwszym_polskim_bukmacherem_online.php
MF dopięło swego.
Nie będzie żadnej konkurencji na rynku.
Pozostanie MM za 2.50zł z gównianymi wygranymi(niższych stopni) i Lotto za 3zł z kumulacjami ciągnącymi się przez tygodnie.
tomcio, już wczoraj na forum chyba ktoś o tym pisał ale nie pamiętam w jakim temacie.
Ustawa o grach losowych i zakładach wzajemnych jasno mówi o monopolu Państwa na organizowanie gier losowych a Totalizator Sportowy to jednoosobowa spółka Skarbu Państwa....
tomcio:
jesli tak sie stanie to masz racje ....za 2,50 z gów.... wygranymi, to bedzie zenada. Powiem ci ze od nie dawna wiem ze mozna grac w MM u buchmachera, jak dowiedzialam sie jakie sa roznice w wygranych i ze pojedyncza stawka to 2zł to odrazu TS wydal mi sie bardzo mizerny i beznadziejny, odechce sie grac i czerpac z tego jakas przyjemnosc i radosc...masakra......
jesli tak sie stanie to masz racje ....za 2,50 z gów.... wygranymi, to bedzie zenada. Powiem ci ze od nie dawna wiem ze mozna grac w MM u buchmachera, jak dowiedzialam sie jakie sa roznice w wygranych i ze pojedyncza stawka to 2zł to odrazu TS wydal mi sie bardzo mizerny i beznadziejny, odechce sie grac i czerpac z tego jakas przyjemnosc i radosc...masakra......
Dawno nic tu niepsialem...tak siedze i mysle nad jakimis sensownymi sposobami...teraz chodzi mi po glowie grac na 5-tki. Miec dwa pewniaki a pozostale trzy liczby dobierac jakos. I na 4 zaklady. 4 podobne kombinacje...
Na najbliższe losowanie: 06,13,20,27,42,80,69,68,55,54
Coś zle wpisałem bo w rankingu pod -11- puste miejsce a dopisać jak wiadomo nie da rady.
Podałem tutaj bo teraz to te liczby mogą się okazac dobre.
Na forum moj login Tygrysek normalnie śmiga a na chacie piszę niewłaściwe hasło i miszę logować się jako TygrysekTypuś... Sorrki jeżeli wprowadzam kogoś w tym przypadku w błąd i pozdrawiam Tygrysek
ps: edi8 zaraz to zobaczę.
ps: edi8 zaraz to zobaczę.
pasko czy jest prawdą, że fałszujesz bilans typowań? dokładnie chodzi mi o te 8ki trafione, które zostały do bilansu dopisane po losowaniu. Proszzę o odpowiedż a nie usuwanie posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Tygrysek, widzę że masz ten sam problem tylko w odwrotną stronę. Ja nie mogę się noralnie zalogować na forum.
pytający: nie jest oszustwem. Zresztą możesz przed każdym losowaniem zapisać sobie wszystkie typowania, aby się przekonać, że nigdy nic nie zostaje dopisane, bo nie ma takiej potrzeby. Pozdrawiam
Ponadto w każdym bilansie typowań zobaczysz godzinę oddania typu przez danego typującego. Ten serwis nie miałby sensu, gdyby było cokolwiek zmieniane. Pozdrawiam
Jeszcze dalej rozważając. To na każde losowanie jest podawane ponad 200 dziesiątek, czyli ponad 6000/miesięcznie. Na tyle dziesiątek zawsze któraś w końcu powinna wpaść w ilości 8/10, bo szansa na to wynosi jakieś 1 do 7300. Serwis multipasko nie pokazuje więc żadnych cudów, a może bardziej wskazuje osoby, którym dopisuje szczęście. Rachunek prawdopodobieństwa mówi, że ktoś trafi średnio raz na miesiąc 8/10, ale że to akurat np. udało się eli, to już co najmniej wskazanie, że ela ma szczęście :D Pozdrawiam
witam:) czytam sobie wasze wpisy i doczytalam sie ze od pazdziernika bedzie zniesiona gra MM i dl W TOTOMIX zaniepokoilam sie troche tym bo od niedawna bawie sie w totomixie, zadzwonilam do TOTOLOTEK S.A.
ul. Taneczna 18b
02-829 Warszawa
telefon: +48 22 321 03 00 i mi powiedziano ze normalnie bedzie mozna grac jak do tej pory ze nic sie nie zmienia i nie zmieni. KTO MA RACJE ??
dlaczego tu na czacie chodza takie pogloski ?? jeny komu wierzyc ?? pozdrawiam
ul. Taneczna 18b
02-829 Warszawa
telefon: +48 22 321 03 00 i mi powiedziano ze normalnie bedzie mozna grac jak do tej pory ze nic sie nie zmienia i nie zmieni. KTO MA RACJE ??
dlaczego tu na czacie chodza takie pogloski ?? jeny komu wierzyc ?? pozdrawiam
dzisiaj wysłałam sobie na ch/t kuponik DL godz. nadania 13;13;13 czyżby potrójny pech??? a w dodatku trzy liczby powtórzone z ostatniego losowania DL
4,7,11,29,35,49
4,7,11,29,35,49
polkinia:
właśnie komu wierzyc, mysle ze jesli mialoby to byc od pazdziernika to by bylo wczesniej wiadomo i jesli dzownilas do Totolotka i powiedziano ci ze bedzie po staremu i nic sie nie zmienia to mysle ze tak bedzie. tez sie bardzo zaniepokoilma bo tez od bardzo niedawna bawie sie w totomix a do Ts narazie przestalam chodzic.
właśnie komu wierzyc, mysle ze jesli mialoby to byc od pazdziernika to by bylo wczesniej wiadomo i jesli dzownilas do Totolotka i powiedziano ci ze bedzie po staremu i nic sie nie zmienia to mysle ze tak bedzie. tez sie bardzo zaniepokoilma bo tez od bardzo niedawna bawie sie w totomix a do Ts narazie przestalam chodzic.
Tygrysek, widzę że masz ten sam problem tylko w odwrotną stronę. Ja nie mogę się noralnie zalogować na forum.
Edi9 TY SZAMANIE JEDEN!!! Tak 9 nie osiem hehe wypadła 9tka... to co teraz "15"tka??? hehe ;-)
Masakra z tym MUlti,obserwuję i tak nic nie wchodzi...:
1,3,27,38,44,70 na 22 może puszczę...
1,3,27,38,44,70 na 22 może puszczę...
witam, po ostatnim losowaniu skłaniam się do zagrania na wytypowanie 10 liczb, które NIE PADNĄ. Czy jest taki zakład w Totomixie? Jeżeli tak to jaka jest wygrana przy stawce 2 PLN.
PASKO jak to jest z tymi loginami?... Bo nie chcemy tu wprowadzać nikogo w błąd... Tygrysek
Wygrana w takim przypadku na 10 nietrafionych w TOTOMIXIE jest 13,30zł
za dużo zachodu z tym... Pozdrawiam
za dużo zachodu z tym... Pozdrawiam
Witam,
Obecnie forum.multipasko.pl jest oddzielną sprawą i faktycznie nie współdzieli kont użytkowników z samej strony multipasko.pl
Pozdrawiam
Obecnie forum.multipasko.pl jest oddzielną sprawą i faktycznie nie współdzieli kont użytkowników z samej strony multipasko.pl
Pozdrawiam
Pasko tia mam ,ostatnio nawet zezowate heh:)pozdrawiam
To troche kiepsko... bo wprowadza to kogoś w błąd... A czy jak "Tygrysek" nie jest tutaj używany (mam na myśli, że jak może jest martwym nickiem), to czy można by go jakoś przypisać pod moją skromą osobę? PLEASE :-)
dzisiaj moim zdaniem w duzym lotku nie pojdzie siodemka bo ciagle ja daja
OPA ja też mam 10/10 nietrafionych ale ;-)
Sam z czystej ciekawości sprawdziłem jak to by było z tą 10tką w TOTOMIXie. Pozdrawiam
kiero, widzę że masz ten sam problem tylko w odwrotną stronę. Ja nie mogę się noralnie zalogować na forum.
tez dzwonilam do totolotka i nic na temat likwidacji multi w totomixie nie wiedza
Do rewelacji o Totomixie, to wydaje mi się, że tak jak to było "z dnia na dzień" w STS, Fortunie i Milenium, nic nikt wcześniej nie ogłosi, bo by na tym stracili - grający uciekaliby np. z zaczętych progresji...
Ktoś pytał gdzie padło 10/10?
Obstawiam centralną Polskę,a konkretnie oddział w Łodzi,no chyba,że tym razem wymyślą inną bajeczkę w rodzaju Opowieści z mchu i paproci.
Obstawiam centralną Polskę,a konkretnie oddział w Łodzi,no chyba,że tym razem wymyślą inną bajeczkę w rodzaju Opowieści z mchu i paproci.
grajac z komputerem w szachy na wysokim poziomie nie moge go ograc bo on bazuje na kazdym bledzie jak chociaz raz wygram uznam ze moje myslenie jest na tyle dobre ze bede mial szanse wytypowac liczby w multi
na razie jestem beznadziejny bo nic nie trafiam ani u buchmakow ani w kolekturze nie moge przerwac zlej passy
dziwne jest to ze jak dopadly mnie fizyczne dolegliwosci to pech przeniosl sie takze na gre
Zapraszam wszystkich chgetnych do wspolnej gry. Razem bedzie laatwiej. podaje swoje gg 58547 28 czekam na oferty i propozycje pozdrawiam Marek