Wpisy 630 007 – 630 106
2 grudnia 2011 11:53 → 2 grudnia 2011 12:20, 100 wpisów
a co do moich wygranych nie było losowania pustego ,zbyt wysoko obstawiałem 10/10
Siemanko witam wszystkich typerów
lila...
majwoj23
"systemem", tak ? to wróćmy do pytania- te dwadzieścia cztery liczby są na tak, czy nie ?
"systemem", tak ? to wróćmy do pytania- te dwadzieścia cztery liczby są na tak, czy nie ?
lila...
mam nadzieje,ze 77 dzis wlezie, bo jak nie, to uznam ze wczorajszy traf był szczęściem początkujacego (w grupie)
kathy...
lila...to
a w grupie zafajdane 77 nie wpadło. Nie dziwne, jak łysy 7-ką ma sobie glacę przypolerować-same kanty
lila..MM dziś wysłałaś
Będe za 10 min musze isc do sklepu
profesorze...kuriera wysłałam bo sama jakbym się wybrała to musiałabym ze sobą obiad wziąć .Nie wiem kiedy bym wróciła albo i w ogóle bym nie dotaśtała się do domu
ja lila na twoim miejscu sanki do psa zaprzagł i niech targa-w koncu za cos karme dostaje
kondi...jak sanki jak śniegu nie maco mam sobie kółka dospawać czy co?Piesek dostaje karmę za to że żyje i że jest z Liluchną a nie za ciągnięcie
kondi...przestań z tym Greenem bo jak piję herbatę to przypominasz mi się TY i nie mogę w spokoju jej wypić
kondi.....w dzień ślubu dostałeś wpiernicz za pół ceny czy gratisowo>?
tez pijesz zieloną? Najlepsza, choć po walce muszę ją krócej parzyć
po weselu bylo niezle,ale po dziecku to juz tylko moge podania skladac
lila i powiedz słonko co ja mam z tym łysym począć?
dał wczoraj pewniaka i parę trafić resztę obokami mnie potraktował
nie mam zdrowia do typa!
dał wczoraj pewniaka i parę trafić resztę obokami mnie potraktował
nie mam zdrowia do typa!
kondi...podania ,najlepiej ze zdjęciem i miesiąc wcześniej,do rozpatrzenia
Monet...aniołku,przecież podjęliśmy decyzję o jego zwolnieniu więc nie wiem na co Ty jeszcze czekaszZwolnij go!
kathy...jak ja ją zaczaruję to ona tydzień pod rząd małpa będzie siadać