Wpisy 629 379 – 629 478
1 grudnia 2011 21:36 → 1 grudnia 2011 22:02, 100 wpisów
mala557 zdradze ci coś rano mam to sam ,,4 /5 rano przeeejjeebbanny żywod bo niema co zykać teraz
torsan o jakich kut.... czemu tak brzydko piszesz na swoje przyrodzenie
dobra koniec bzykania podniecenia niewiastek jaro idzie się napić wody ide po trzecie wiadereczko
Jaro55 a o lali dmuchanej myślałeś będziesz miał co bzykać ewentualnie jakieś domowe sposoby
Torsan a coś Ty taki święty się zrobił? o ile pamiętam to Tobie ciągle 69 w głowie
MM...4,21,26,33,40
Lotto...2,7,21,33,38,40
Mini l.....5,21,33,40,41
Lotto...2,7,21,33,38,40
Mini l.....5,21,33,40,41
mala557 no to właśnie macam macam żadnych jaj nie wyczówam,,,jame słodkośćiamale557 małe ale jak cieszy
hipciooo....ja juz nie wole 80
http://www.youtube.com/watch?v=jci4VtBK07o Lila utworek dla Ciebie....a z tym forum bede podawał liczby Tobie. ty wpisuj za mnie na jutro 22 na 14
mala557 masz kawalera jestes żonata ile masz przejechane i kiedy był robiony jakiś przeglądpytam bo jestem kawalerm i szukam malej557
polewam...
hipcio
przecież kiedyś musi wpaść, a i tak zostaje Ci 19-ście - nie wyda ?
przecież kiedyś musi wpaść, a i tak zostaje Ci 19-ście - nie wyda ?
maly wszedzie parkuje nim wszedzie wjeżdza,,,po prostu niezawodny jest mala557 jaki masz samochod umiesz jezdzić
torsan.....nikt cię nie wyjebał tylko sam odszedłeś.Sam od 2 dni pytasz o Bossawięc przestan pieprzyć że cię wypieprzyli z grupy
lila-słuchaj ja napisałem robie strajk ty napisałaś ze znajdzie sie kto inny na moja miejsce ja nie napisałem że się usuwam tylko ty to stwierdziłaś wiec podwazyłem twoja decyzje bo ty rządzisz grupą dlatego szukałem bossa zeby mnie usunał z grupy
No to za 19 min losowanie
Oj Jaro, Jaro Ty Kobietę swoją to byś zamęczył tym swoim seksistowskim podeściem
Cześć wszystkim. . 1xbimberek i czas na kąpciu. Może zdążę przed losowaniem. Lila, dzisiaj gruba B rules!!
Do usłyszenia przed losowaniem
Do usłyszenia przed losowaniem
torsan...ja zapytałam czy olałeś grupę.Odpisałeś że tak.Napisałam że się znajdzie kogoś na Twoje miejsce i nikt nie jest nie zastąpiony,napisałeś że dobrze bo i tak się zwijasz za miesiąc.Dzisiaj się Ciebie pytałam czy zostajesz z nami,odpowiedziałeś że NIE więc przestań pitolić że cię wyjebali z grupy ok?
lila-bo wyje*** ale wnet i tak bym sam się zwinął no ale szkoda że w takiej atmosferze to poszło
mala557 bo rzeczywistośći prawdziwy facet co piec mysli o sexie i ma ochote na bzzyyykkuu
pisałem wczoraj jeszcze przed 14 że jak 69 nie wjedzie to na wieczor nie oddaje typu
oczywiśćie chodzi o 5 sekund,,,a co pieć minut ma ochote na seźxxx
Jaro, a czy choć jedną minutkę w ciągu dnia nie myślisz o bzykanku
torsan...ja tego nie widziałam.Dla mnie wszystko było jasne.Zapytałam czy olewasz grupę? Odpisałeś że tak a tak się nie robi
Cześć lila.