Wpisy 629 279 – 629 378
1 grudnia 2011 21:18 → 1 grudnia 2011 21:36, 100 wpisów
lila a widzisz i śa pożądne dziewczyny lubiące smietane,,a nie to co ty jogurciki dupereczki
jaro...wykończysz mnie nerwowoa co Ty możesz wiedziec co ja lubię he?
lila nowłaśniemasz racje jak juz coś to jak się chwycisz to naprawde umisz dożyć do celu lila
lila...masz racje
uuuchch!!!!
lila....
mala557 z jakiej wioski pochodzisz i miszkaszpytam bo może ty miszkasz żutem bereta to na kawe bym wskoczył
darkmon72 tak sypię i dodaję czasami cukru żelującego wtedy łatwiej się ubija i lepiej smakuje
lila...lew ja ch****
jaro Ty sobie pij ta wodę ognista...ale wiesz na co ona szkodzi?...brak tęgostoju u chłopa...wiec się zastanów
8,14,27,33,69
idę swoje zwłoki złożyć do wody...będe jak wróce..wrócę jak będe
ulala nie rozumiem cie możesz to rozwinąć to jakoś monotomnie i dobrze zrozumile
andro....
klonek..pewniak wpisany.Masz inne hasło niż tu na stronie głównej? Napisz do Pasko to przypomni Tobie jakie masz hasło
andro...wracaj bardzo szybko
mala557 mówie poważnie szukam kobiety umiacej dać to i owo pracowitej i z gługimi nogami
lotto..2,7,21,33,38,40
ulala nie gadaj moim wypadku pije tylko w świeta i jak wypije to normalnie mam 21 a rośnie na 27 a nawet wiaderka wody moge nośić nawet dwa,,,i jak by mala557 prubowała ubić śmietane to i tak by nic z tego nie było,,,chyba ze pogłaszcze
jaro to nie zalezy od długości i grubości tylko os sprytu...A Ty po wodzie ognistej masz ruchy nieskoordynowane i dupa blada
mala557 no co zadużu jak się popieśći to i taki kaliber wejdzie po paluszku mala557