Wpisy 627 305 – 627 404
30 listopada 2011 17:39 → 30 listopada 2011 18:51, 100 wpisów
witam
Ktoogląda Dlaczego ja teraz na polsacie?
Ktoogląda Dlaczego ja teraz na polsacie?
majwoj to ze ula zapomniała literki nie znaczy ze mozesz takie rzeczy pisać wyluzuj koleś
majwoj bo nawet nie zauwazyła co wypisujesz,na prawdę to co czasem piszesz jest nie smaczne
majwoj zoastosuj sie do swojej rady jak chcesz zeby Cie ludzie szanowali to szanuj innych bez odbioru
ulala niszcze nie dzisiaj puszczam to , to znaczy już wysłałem 27,66,72 x?
pozwidzałam ,tokio tower piekne ,jak wróci córka pokaze wam foty,ale cluby słuchajcie bajka dosłownie.Pozatym ich swiatynie przepiekne.
Tokio nie spi to podstawa,jak chcesz sie bawic to jest gdzie.Kultura Japonczyków niesamowita ,dosłownie nie dziwie sie córce ze chce tam mieszkac.
eeee , tam japonia nawiecej trzesienie w ziemie na cały świecie moze zawalic mieszkania
wiesz u nich taka kultura ,ze zona w domu a japonce cluby ,oni maja prawo sie bawic ,a kobiety w domu z dziecmi.
przezyłam 3 wieksze,dla mnie masakra ,ale oni przyzwyczajeni ,najbardziej boja sie tsunami po trzesieniu ,wicie jak sie budynki bujajaa w tokio fajnie ,ale uczucie masakra,strach niesamowity
andro0 ...dzien dobry pani
nikty gdzie
nikty gdzie
ania35 a nie liczyłam ale wchodziło czesto a teraz ze ją pilnuje to sie przyblokowała
andro....cicho...
ania dokladnie zycze Ci zebyś wygrała tak na powitanie w Polsce
ja mam tarota ,wieczorkiem po losowanku trzeba postwic z ciekawosci
nauczyłam sie kiedys wiesz ,i zakochana jestem w nim ,uwazam ze jest dobry naprawde.
tak tak rozumiem...ja nie miałam nigdy takiego prawdziwego tarota nawet w dłoni
kiedys ktos mnie nim zaraził ,mozna tak powiedziec i pojechałam ,kupiłam sb z wieloma ksiazkami i tak sb go mam pare lat ,a wierze w to ze musze go miec ,nie bede go palic jak innni.
mój maz uszył mi własnoręcznie woreczek czerwony na te karty ,zeby tylko dobre emocje mi dawały i chyba sie sprawdza.
tak słyszałam o tym ze tarot musi być we woreczku i ze tylko ta osoba co wrózy moze go dotykać