Wpisy 627 205 – 627 304
30 listopada 2011 15:49 → 30 listopada 2011 17:38, 100 wpisów
to dla wszystkich 50/50........13,17....21,29........32,38........42,48.....51,59......63,67.......73,77........ i powo
http://biznes.onet.pl/totalizator-gotowy-do-swiadczenia-uslug-w-internec,18572,4938090,1,news-detal
Dobry wieczór.. .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ulala.. . Witaj.. .
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Ulala.. .
----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Witaj Wędrowco wczoraj z twoich 16 liczb wybrałam 10 i miałam 5/10 a ty trafiłes 6/16 dobrze wybrałam liczby.
ulala Kiedy ostatnio wygralas grubsza sumke w multi?Moj rekord to 2300 zl...
p.dereŃ gratulacje
Ja takiej kwoty nie wygrałam .5/6 7/10 to mój rekord
Ja takiej kwoty nie wygrałam .5/6 7/10 to mój rekord
ulala/Ale to bylo ponad pol roku temu gralem na 3 liczby stawka 43
w lotto zawsze tylko na jedna liczbę można liczyć a resztę trzeba ........
Dokładnie rok temu na trafiłam trójke z plusem w pewnym konkursie i plusem była liczba 16 a może dziś pędzie powtorka Darek?
Wtedy mialem przeczucie i gralem za wczesniejsze wygrane.Ale jakie to mile uczucie jak sie zbiera utarg z koletury...
trzeba tak dobierać liczby żeby się pokrywały z wcześniejszym losowaniem
majwoj-zaczynam rozumieć twoj system tylko nie wiem czy to o to chodzi co mam na myśli
1. chce zagrac
2. zagrac i wygrac
3. do tego potrzebuje 3 rozne zestawy 12-liczbowe z min. 4 trafionymi w kazdym zestawie.
4. Wy jako doswiadczeni gracze, moze macie cos na gre w takiej skutecznosci??
5. pomozecie ???
2. zagrac i wygrac
3. do tego potrzebuje 3 rozne zestawy 12-liczbowe z min. 4 trafionymi w kazdym zestawie.
4. Wy jako doswiadczeni gracze, moze macie cos na gre w takiej skutecznosci??
5. pomozecie ???
majwoi23 o co Ci chodzi? nad czym mam popracowac?
krzysiek027 jak sobie dobrze rozpiszesz to potem tylko 10 min...
to jest oczywiste tyle ze mam tak ze, jest wena i sa wyniki tzn 7/9 pare razy, raz 8/9 ale na sucho to niestety bylo i to niecale 2 tyg temu. a teraz przypadl; czas na brak weny.
albo moze macie cos na napływ weny??
albo moze macie cos na napływ weny??
no to chyba zanurze nos w magiczny zeszyt, moze cos mi do glowy przyjdzie. dzieki