Wpisy 626 753 – 626 852
30 listopada 2011 11:27 → 30 listopada 2011 12:07, 100 wpisów
lila....jak się ocknął to siedział całą noc w wannie w zimnej wodzie....a żona mu tylko...tak, tak...kiedyś ci całkiem odpadnie....
jakie typujecie multi multi na 14 00basia z lublina prosi podajcie liczby
Z jednej strony, to mi GO trochę szkoda...
ale, jak sobie o TEJ wannie i TYM tekście
ale, jak sobie o TEJ wannie i TYM tekście
Robalku...facet dzień w dzień chlał i sie łajdaczył.....jedna sesja maścią pomogła na całe życie
Takie maści, to powinny być zakazane.
Czy one w ogóle mają jakiś atest ?
Czy one w ogóle mają jakiś atest ?
Monet...na marginesie...wyobraź sobie w jakim musiał gość być stanie, że nie czuł tej maści
kathy....ja kiedyś miałam coś z korzonkami czy co to tam było i mama mnie nasmarowała maścią z jadem żmii ,też taka była.Uwierz mi,w życiu jeszcze nigdy tak szybko się nie kąpałam jak wtedy.Piekło jak cholera
Zaraz zaraz... to jak ona mu "to" posmarowała?
Tradycyjnie łapką czy w pułapkę zwabiła?
Tradycyjnie łapką czy w pułapkę zwabiła?
Monet...to musi rozgrzewaćmaść w kontakcie ze skórą rozgrzewa ją i tym samym wydziela właściwości lecznicze.
lila...jak mi kiedyś przewiało bark i ktoś łaskawy mnie tym nasmarował to siedziałam i suszarką z zimnym nawiewem
Przepraszam, że się wtrącam, ale chichram się czytając Was, więc chociaż się przywitam
Dzień dobry!
Wracam do pracy, ale zerkam...
P.S. maść tygrysią też pamiętam... ktoś wie, gdzie można kupić?
Dzień dobry!
Wracam do pracy, ale zerkam...
P.S. maść tygrysią też pamiętam... ktoś wie, gdzie można kupić?
Ja bym się na to nie odważyła,wolałabym wypieprzyć dziada z domu niż mu tam przy ptaszku majstrowaćNo chyba że.........
kathy....koszmar te maści były,człowiek się nie raz poparzył nimicały dół pleców miałam wtedy czerwony a mamunia dostała lekki oper
pozytywka
lila...zdesperowana kobiecina była i rady babci posłuchała
lila...zdesperowana kobiecina była i rady babci posłuchała
torsan...nie myśl tyle bo myśliwym zostaniesza strzelba nie naładowana
kathy kurcze a ta Pani jak tak zrobiła to co nie potrzebowała juz ?????/wcale a wcale ?wyschło jej zrodełko?
kathy..no własnie ale by były jaja jakby mu nasmarowała a po godzinie zapomniała i doszłoby do barara.Oboje wylądowaliby w wannie
kathy....
babcia przekazała Ci trochę takich "patentów" przydatnych?
babcia przekazała Ci trochę takich "patentów" przydatnych?
andro...to było pare ładnych lat temu...szczegółów nie znam
lila..on przychodził tak napruty do domu, że choćby nago przed nim paradowała to by nie zauważył
lila..on przychodził tak napruty do domu, że choćby nago przed nim paradowała to by nie zauważył
kathy....się z jednej strony nie dziwię,praktycznie nic nie miała z niego.Był bo był ale nie dla niej.Chyba też bym coś zrobiła ale nie tą maścią.
a zresztą dostał by kopa,won mi z domu.Mało to mężczyzn fajniusich po tej ziemi chodzi?
lila...teraz tak...a kiedyś inne czasy były ....grunt, że maść podziałała
andruśka...to była taka maść w takim małym metalowym pojemniczku z kotkiem.Była chyba szara albo przeźroczysta juz nie pamiętam i pachniała anyżkiem
ja jak pierwszy raz posmarowałam sie konską masćią to mi tak wypaliło skóre jak pokrzywka...ale po 2-3 razie sie skóra przyzwyczaiła i nie mam takich objawow
andruśka.....to dobrze,bo ból to nic przyjemnego chociaz ludzie mówią że jak człowieka coś nie boli to nie wie że, żyje
witajcie sloneczny dzien jakie typujecie liczby na 14 00 multi multi podajcie mi basia z lublina