Wpisy 626 653 – 626 752
30 listopada 2011 10:23 → 30 listopada 2011 11:27, 100 wpisów
U mnie wczoraj w mini wpadło 3/5 a było tak blisko 4/5TA 14-stka s***....ła sprawę
mala...wczoraj wieczorem 2/3 lipa na całego ale w czym innym 100 do przodu
wogóle to wszystkim Andrzejom, Wszystkiego Najlepszego
lejemy dzisiaj wosk ?
lejemy dzisiaj wosk ?
kathy.....ja już go chyba nie polubię.Monet miał go zwolnić i właśnie nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobił
Kathy...faktycznie dzisiaj Andrzeja,oj będą zalewać formy woskiem,oj będą
Wszystkim Andrzejom życzymy wszystkiego co zaczyna się na literkę P....
lila....jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
łysolku...lubimy cię...daj wygrać
łysolku...lubimy cię...daj wygrać
Tam prosić!
Ma dać i tyle...
Chyba że chce ze dwa ciocy w glacę dostać...
Ma dać i tyle...
Chyba że chce ze dwa ciocy w glacę dostać...
no chyba logoczne, że jak nie da naszych numerów to koniec sympatii
Witam ..hehe... wosk lejemy w wigilię Andrzeja..juz za późno ..wracam do
jocia...z tego co wiem to zawsze w Andrzejki się lało wosk,i nie tylko
lila - osiemdziesiątka na dziś jest debest
kathy - kto jest wydawcą tej książeczki - tytuł ?
kathy - kto jest wydawcą tej książeczki - tytuł ?
andro...temu napisałam numerów
numerków to ja też nie
Robalku
Andrzej Borkowski....Multi System w Multi Lotka
numerków to ja też nie
Robalku
Andrzej Borkowski....Multi System w Multi Lotka
Wigilia świętego Andrzeja, przypadająca 29 listopada, to tradycyjny wieczór wróżb.
Tego wieczora wróżby orzekały o losie, nie o zwykłym losie ale tym związanym z zamążpójściem.
Wróżby andrzejkowe były rozpowszechnione w całej chrześcijańskiej Europie. Święty Andrzej uznany jest za patrona panien chcących szybko zmienić stan cywilny. Miał on pomóc dziewczętom w odkrywaniu przyszłości. Chciały dowiedzieć się, kiedy wyjdą za mąż; poznać imię i charakter przyszłego małżonka.
Tego wieczora wróżby orzekały o losie, nie o zwykłym losie ale tym związanym z zamążpójściem.
Wróżby andrzejkowe były rozpowszechnione w całej chrześcijańskiej Europie. Święty Andrzej uznany jest za patrona panien chcących szybko zmienić stan cywilny. Miał on pomóc dziewczętom w odkrywaniu przyszłości. Chciały dowiedzieć się, kiedy wyjdą za mąż; poznać imię i charakter przyszłego małżonka.
jocia....to ja dzisiaj leje wosk....wczorajsze lanie mnie nie interere
Nie jest jasne, dlaczego noc z 29/30 listopada uznano za najlepsza dla wróżb matrymonialnych. Niektórzy upatrują się iż na wsi gdy rozpoczynała się jesień i było więcej odpoczynku, młodzi niepewni swojej przyszłości chcieli ją poznać.
W tym samym okresie, w nocy z 24 na 25 listopada przypadały Katarzynki. Wtedy to wróżyli sobie kawalerowie, kiedy poznają swoje przyszłe żony i kiedy zawrą związek małżeński. Również w noc św. Marcina z 10 na 11 listopada pytano o przyszłość. Wspólne zerwane tej nocy przez partnerów gałązki z drzew owocowych i osobno wsadzone przez nich do wody, miały zakwitnąć do Bożego Narodzenia, co wróżyło pomyślnie ich związkowi.
Robalku...łysy dzisiaj da wygrać to poszalejemy więcej
kto chętny do nie matrymonialnego lania wosku łapa w góre
kto chętny do nie matrymonialnego lania wosku łapa w góre
ale andrzejki sie obchodzi dzis tzn 30stego zawsze tak bylo hmmmmm
anruśka..mam tą końską maść.Z koniem na pudełku i śmierdzi jak ta z kotkiem.To o tą chodziło?
lila ta masc nazywa sie końska na opakowaniu pisze maść końska i jest taka czerwona w kolorze
andruśka..ja kupiłam dzisiaj taką maść z koniem na opakowaniu,jest taka niebieskawa i śmierdzi miętą.Ma czerwoną zakrętkę.Pudełko jest pół kilowe.Naklejony na niej jest koń.Przeznaczona jest dla ludzi.Objeździłam wszystkie apteki i nigdzie jej nie było i zgadnij gdzie ją kupiłam? W sklepie dla konipoważnie
ja pitole ,najgorsze będzie jak ten ktoś się nasmaruje i pogalopuje w siną dal
tak jest jej kilogoram ale ja miałam zawsze czerwoną..ja kupiłam ja w aptece..ale to pewnie ta sama tylko ma inny kolor..tak kon jest na opakowaniu...masć rozgrzewająca
andruśka..poważnie,w aptece jej nie było.Przeznaczona jest jednak dla ludzi.Podobno ma też skutki uboczne.W posmarowanym miejscy 24 godziny po wyrasta końska grzywa
Stary kupon - ten w poziomie, żółto niebieski, z okienkami A - ile liczb, B - Twoje liczby - terminal czyta, ale - ma błąd - z zaznaczoną opcją plusa na NIE - czyta jednak z plusem
andruśka...powaga,w sklepie dla koni.Jest koń na pudełkuzobaczymy co będzie jak się nia nasmaruje ten ktośmam nadzieję że,pomoże
andruśka...no własnie nie wiem czy nie rośnie.Będę się musiała go później zapytać,albo jego żony
takie coś na @ znalazłem.
I o opinie tutejszych tubylczyń proszę
PRAWDA/FAŁSZ?
10% Kobiet uprawiało sex w pierwszej godzinie swojej pierwszej randki
20% mężczyzn odbyło stosunek w jakimś zaskakującym miejscu
36% Kobiet akceptuje nagość
45% Kobiet preferuje ciemnych mężczyzn z niebieskimi oczami
45% Kobiet ma doświadczenia z seksem analnym
70% Kobiet preferuje poranny seks
80% Mężczyzn nie uczestniczyło w relacjach homoseksualnych
90% Kobiet lubi seks w lesie
99% Kobiet nigdy nie kochało się w biurze
Wnioski !?
Statystycznie rzecz biorąc
Łatwiej o stosunek analny wczesnym rankiem z nieznajomą kobietą w lesie niż o
udany seks w biurze
Czyli ...
Nie warto długo siedzieć w robocie bo i tak nic ciekawego się nie wydarzy!?
I o opinie tutejszych tubylczyń proszę
PRAWDA/FAŁSZ?
10% Kobiet uprawiało sex w pierwszej godzinie swojej pierwszej randki
20% mężczyzn odbyło stosunek w jakimś zaskakującym miejscu
36% Kobiet akceptuje nagość
45% Kobiet preferuje ciemnych mężczyzn z niebieskimi oczami
45% Kobiet ma doświadczenia z seksem analnym
70% Kobiet preferuje poranny seks
80% Mężczyzn nie uczestniczyło w relacjach homoseksualnych
90% Kobiet lubi seks w lesie
99% Kobiet nigdy nie kochało się w biurze
Wnioski !?
Statystycznie rzecz biorąc
Łatwiej o stosunek analny wczesnym rankiem z nieznajomą kobietą w lesie niż o
udany seks w biurze
Czyli ...
Nie warto długo siedzieć w robocie bo i tak nic ciekawego się nie wydarzy!?
tylko niech tam nie smaruje bo ona grzeje jak diabli..a i jak go ktoś nasmaruje to niech umyje szybko dłonie bo moze poparzyć troche taka mocna tak grzeje
andruśka....niech już tam robią co chcą i smarują co chcą,ja się wywiązałam z obietnicy ,kupiłam ją,a reszta nalezy do nich
andruśka..tam jest jeszcze napisane że,po kuracji ta maścią stawia się dziwne kroki,jak KASZTANKA Piłsudzkiego
a pamiętacie maść tygrysią?? moja babcia śp. poradziła sąsiadce, której mąż nie prowadził się zbyt dobrze, żeby mu tą maścią TAM posmarowała jak wróci po hulankach.......
oj działo się działo
oj działo się działo