Wpisy 621 400 – 621 499
26 listopada 2011 13:33 → 26 listopada 2011 13:58, 100 wpisów
słyszałem że 3/3 wczoraj o 14:00 trafiłaś czy to prawda
nic a nic a co mialo sie stac??
wlasnie szukam Ciebie gdzie jestes i za momencik zlokalizuje i bede wszystko wiedzial
wlasnie szukam Ciebie gdzie jestes i za momencik zlokalizuje i bede wszystko wiedzial
multi multi
lila nie kombinuje jestem zaganiany kuchnia komp ,kuchnia i sprzątanie a takie wysłałem
lila to pytanie do ciebie bo zapomniałem wpisać twój nick
deki.....ja latałam od rana i sobie w końcu usiadłam bo szału można dostać
wojtas198721002
dobra znikam w te sobotnie popoludnie poszalec troszke
a Ty Liluchna sie zastanawiaj do wieczorka
a Ty Liluchna sie zastanawiaj do wieczorka
krysieńka
Witaj krysieńka
a u mnie po wczorajszym jak o 14tej trafione i troszke zarobione ...no to wieczorem dupa
Krysieńka dzisiaj widziałem że wczoraj coś trafiłaś o 14:00 a konkretnie ile liczb trafiłaś
Tomku tak jak w profilu...wybrałam sobie 10 cyferek i z tego wybrałam jeszcze 3 i wysłałam 3/3 oraz 10/10 z czego w 10 miałam 6 trafnych a 3 komplet
a i miałam jeszcze jeden z maszyny tez 3/3 ale tam trafiłam 2/3
tańcuj tańcuj okręcaj okręcajino pieca nie trącaj nie trącaj...dobry piec jest na zimę , na zimę nie każdy ma pierzynę pierzynę
krysieńka to ładnie widzę że u ciebie nadchodzą owocne losowania
andruś witaj kochana...byłaś moze wczoraj na jakiejś imprezce czy może dzisiaj bo taka super roztańczona jesteś
krysieńka już ci pogratulowałem na twoim profilu ale nie byłem pewny czy wysłałaś te liczby w realu ale teraz już wiem że tak
krysiunia//nie nie..ja zawsze przed losowaniem sobie śpiewam zeby przyciągnąć dobre fluidy
Tomku nareszcie bo ile można sponsorować TS??ale i tak dobrze bo myślałam ze w tym miesiącu normalnie tylko
ja jestem tego samego zdania to co się wysyła w realu to się typuje na profilu
Tomku ja od czasu gdy ostatnio rozmawialiśmy to gratulowałeś mi 5 w 10 i zaczełam grać i jak na złość wszystko na minusie do wczoraj
Krysieńka jeszcze wyniesiemy z TS-u grube miliony złotych aż TS-u pójdzie z torbami musi nadejść taki dzień w końcu po to się gra żeby wygrać grube miliony złotych
multi_multi, na grube miliony napaleni są też koledzy prezesa... a to cieżcy przeciwnicy
Tomku i ja tak myślę że tak się stanie...nie wiem kiedy ale w końcu to nastąpi
ja dziś nie gram więc na razie jest ale jak wpadnie coś co mam w głowie to
"Wyjątkowo w niedzielę (27 bm.) w gry LOTTO zagrasz od południa" czyżby mieszali
krysienka
krysienka
majoreczka nie damy się weżniemy ich siłą
żeby dzisiaj Moreno prowadził,gość mi szczęście przynosi
andromeda
multi_multi oby się tak dało
dotam, niestety nie, koleżanką prezesa nie jestem ( a szkoda )
andromeda... u, to nie jest wesoło
krysieńka... i odbierają nam nadzieje na lepsze jutro
powodzenia Wam, ja dziś nie gram, obróbcie TS z kasy tak, żeby prezes powiedział... " o kur...wa"
tak namieszają, że się nie pozbieramy, od jutra beda leciec liczby 1,2,3,4,5,6,7....
krysieńko