Wpisy 621 300 – 621 399
26 listopada 2011 12:37 → 26 listopada 2011 13:33, 100 wpisów
jackwar
majwoj23 a co do ciebie, to to ze wyslales mi liczby i nie trafilam to co dziwisz sie? dac z 40 liczb i miec nadzieje ze trafie z 8? jeszcze je trzeba wybrac
lila
lila
majwoj23, nie wybieralam z tych, ktore wyslales, ale mozna 10 wybrac a nie 40 na 1 zaklad, remeber
ja sie dzis nie puszczam, znudzilo mi sie tracenie kasy jak narazie
ja dostałem liczby w niedzielę po 14 zrobiłem 4 zestawy i 7 weszła mi dopiero 23 i 25 . cały czas grałem nimi bo wiedziałem że w końcu wejdą
majwoj23, od 3 lat, nie zycze sobie osmieszania mnie publicznie, bo jesli uwazasz ze sukces to 8 liczb z 40stu to pozdro
jackwar, kazdy ma swoj sposob, nie warto czasem prosic o pomoc bo jak widac jeszcze bedzie ubaw z tego czy z tamtego
każdy gra jak lubi i na tyle na ile go stać,
to jest gra losowa i ciagle pozostanie... wszyscy mamy jednakowe szanse
to jest gra losowa i ciagle pozostanie... wszyscy mamy jednakowe szanse
lila czasem sie nie da
majoreczka...co komu do domu jak chata nie jego? Nie przejmuj się ludzie grają po 30 lat i gówno mają
spoko , nie kłócić się
majoreczka ja to uważam za przypadek czy wejdą czy nie .
jajk już pisałem dziś wcześniej to wysłałem 2 dziesiątki z plusem z liczb banknotów ktorymi płaciłem
majoreczka ja to uważam za przypadek czy wejdą czy nie .
jajk już pisałem dziś wcześniej to wysłałem 2 dziesiątki z plusem z liczb banknotów ktorymi płaciłem
lila, też prawda chociaż ja wierzę, że kiedyś jakieś szczęście będzie u mnie, moja babcia gra i nieźle jej idzie
jackwar, no to powo
nil...taaaak? Nie przypominam sobiePisałam do dekiego,on wie o czym że jak trafię to osobiście wejdę na dach i komin postawię ale o fugowaniu nic sobie nie przypominam
majoreczka...to jak babci nieźle idzie to niech podrzuci Tobie kilka liczb i wtedy zagraj
lila... nie da rady, ona tylko w dużego
jak nie dzisiaj to juz nie wiem kiedy padna cyferki
3z5
7-19-47-70-76
3z5
7-19-47-70-76
<matti>...kurde przestań,bo jeszcze nigdy się tak nie czerwieniłam jak ostatnimi czasy
<matti>...jeszcze nie ale się zastanowię.Co byś powiedział za tydzień na Maderze?
witam państwa
dzisiaj szturmuję ósemeczkę:6,7,11,17,25,52,68,80
Lilcia
jak zwykle te kobitki
no nic innego mi nie pozostaje jak sie dzisiaj zdrowo
no nic innego mi nie pozostaje jak sie dzisiaj zdrowo
deki...ja mam serio coś z oczami.Jest napisane KARTA PREMIOWA a ja przeczytałam KUTA PREMIOWANA
o to sie nie martw Lilus sadze ze jestes blizej niz dalej z tego co kojaze ale to sie zweryfikuje
<matti>....ciekawe jak bliskotak,tak,zweryfikuje się ale za chwilkę mogę być dalej
Witam grono pedagogiczne