Wpisy 610 945 – 611 044
19 listopada 2011 19:31 → 19 listopada 2011 19:55, 100 wpisów
krysia mówiłem kiedyś ze będzie
no czytałę az pojawi sie dzieciątko ale ze juz tak szybko to mnie zaskoczyłąs pozytywnie
no czytałę az pojawi sie dzieciątko ale ze juz tak szybko to mnie zaskoczyłąs pozytywnie
gała chyba masz rację,że to będzie chłopiec bo zachowania mam takie jak z moim pierwszym synem
jeszcze za szybko...to dopiero początek i jest tam malutka fasolka
tak tak musi byc chłopczyk mały junior multipaskowy,pewnie zacznie od zdrapek a skończy na 10/10 w mm
dzisiaj np uszykowałam sobie kilka pajdek chleba i na każdej było co innego...pomidor,jakaś szyneczka,śledzik...a na sam koniec uszykowałam sobie skibkę z kremem czekoladowym ...aż mąż nie mógł uwierzyć
krysia ja CIe znajde w Krzyżu pójde na to osiedle za kolekturą jak to tam patrząc od placu wolności i bede krzyczał KRYSIA KRYSIA
Gała zapraszam z całego i mam nadzieję,że przyjdziesz z Anią i też okaże się ,że będziesz wkrótce tatusiem
ja na chwilke zmykam ...mąż zrobił pastę jajeczna i marudzi abym już przyszła jeść
a i jeszcze mogę was prosić to jakie macie ulubione imię dla chłopca bo my z mężem mamy na razie problem..czekam na propozycje
krysia właśnie o tym miałem Ci napisać ale mówie sami dascie rade
jak juz to ADAś
jak juz to ADAś
dziekuję ale jakoś nie mam siły tam iść bo mi troszkę podchodzi po gardełko
Piotrki - mają fart,Krzyśki - są wporzo, Jurki - charakterni,
Adaśki, to okropni babiarze
no, nie wiem - powiedz, jaki ma być, to podpowiem
Adaśki, to okropni babiarze
no, nie wiem - powiedz, jaki ma być, to podpowiem
dobra idę coś przegryźć bo mąż nie daje spokoju
gała tak wiem Adasiu
gała tak wiem Adasiu
Robert - robak idziesz d o b r y m tropem {{ kciuki}}
Gała
cześć , to Ty tu jesteś ? nie zauważyłem
lila
widziałem - wsztystkich PRAWIE pozdrowiłaś
Gała
cześć , to Ty tu jesteś ? nie zauważyłem
lila
widziałem - wsztystkich PRAWIE pozdrowiłaś
kurde jakby mama dała mi inne imie to cały urok bym stracił , pewnie mami synkiem bym był , posłuszny i picuni na oczy bym jeszcze nie widział a tak ...............
Robalku...nie widziałam Cię na czacie więc myślałam że,Ciebie nie ma