Wpisy 610 845 – 610 944
19 listopada 2011 19:13 → 19 listopada 2011 19:31, 100 wpisów
Fajnie gdyby coś się wreszcie bardziej ruszyło bo mam mały plan ale nie wiem czy coś z niego wyjdzie
gała ja i sny erotyczneja raczej jeżdże pociągami albo widzę w snach różne drzewa owocowe
gała ja i sny erotyczneja raczej jeżdże pociągami albo widzę w snach różne drzewa owocowe
nic nie idzie śnić o liczbach
znikam ..
znikam ..
Gała.A nie oglądasz niemieckiej ligi?
ja tylko chcę śnić
nie zboczuchu
nie zboczuchu
gała pewnie ,ze możesz wiedzieć...planuję zbierać pieniążki wygrane w totka do czasu zanim pojawi się dzieciątko i będę miała później łatwiej jak je rozplanować ...lub coś w tym stylu...no i im więcej uzbieram tym lepiej
emerytka nie jakos mnie nie pociąga wole naszą Polska ale najbardziej Angielską lubie,jutro do światyni jade na WIDZEW
krysia ja miałem podobnie jak wygram 20 zł lub wiecej to połowe do portfela a drugą połowe do koperty miałem juz 82 zł i dałem swojej Ancysi na małe prezenty
andro0...
a co tam w KRzyżu słychac/???ostatnio paczke wysyłałem do cioci do Krzyża
Gała .Ja też nie oglądam,ale mój mąż ogląda.I mimo woli słyszę
co się tam dzieje.
co się tam dzieje.
ja w zeszłym miesiącu uzbierałam ponad 400 zł...ale niestety część poszła na wizyty u lekarza i na paliwo ja robię tak że przez 2 tygodnie zbieram kupony które wygrałam cokolwiek i zdrapki też i idę po "wypłatę" i tak robię od września...
Witam
andruśka....
krysiulka...
Malinka.....
krzysio.....zboczuszku
emerytka....
andruśka....
krysiulka...
Malinka.....
krzysio.....zboczuszku
emerytka....
lila...
Krzysio.Podobała Ci się panienka z 6-cioma palcami u stóp/
krysia no nie czytałem bo pisałem ale juz przeczytałem dobra metoda ale ja bym nie wytrzymał chyba
Gała.Bluzga,i to głośno.
gała jakbyś powiedział cioci to z pewnością by załatwił i by wyświetlili w kinie ...ja poszłabym z pewnością obejrzeć ten film
Witaj Lila.
Już chyba przerobiona na torebki.
Już chyba przerobiona na torebki.
juz znikam...teraz juz wyłączam kompa PC
emerytka
emerytka
gała teraz gdy tak siedzę w domu mam mniejsze pokusy niż wcześniej i pieniążki leżą sobie schowane
u mnie teraz jeszcze odkurzam ...
Idę z moją psinką.
androo .. remont są pełno kurz
krysia kurde to jak wyzdrowiejesz to znowu kaske bedziesz wydawac,to az boje sie życzyc szybkiego powtotu do zdrowia
gała a czytałeś mój wpis 610862 ???? tam piszę dlaczego jestem na chorobowym