Wpisy 60 916 – 61 015
27 sierpnia 2009 14:22 → 27 sierpnia 2009 22:32, 100 wpisów
kto prowadzi wieczorne próbne a kto normalne?, a może niech wprowadzą cztery dziennie po co robić próbne? wszystkie obstawiamy a wieleba tak się rozpanoszy , że będzie bekał i pierdział a my będziemy to obstawiać ile pod rząd i głośność też jako bonus
kto prowadzi losowanie o 22.00??? bo nie wiem czy grać czy nie. ostatnio zagrałem wczoraj o 14.00 proszę o jak najszybsza odpowiedź.
nie chodzi o obwinianie wieleby za wszystko co złe, ale o jego zachowanie, za błazenadę. ludzie płacą pieniądze i oczekują losowania a nie cyrku. po trzecie komisja + jakiś dowód,że nie idzie to losowanie z nośnika danych nagranego wcześniej. a po tych ostatnich "cudach" to trzy dowody będą w sam raz
Jak ktoś pisze że nie wygrywa bo Wieleba prowadzi losowanie to jest to przypadek kliniczny.
Przeczytałem regulaminy - uff - i w żadnym nie ma mowy o losowaniu próbnym. W związku z tym wyniki podane podczas transmisji w internecie powinny być wiążące a to z prostego powodu. Losowanie odbyło się w terminie ustalonym przez zarząd TS. Takim terminem jest godzina 14 i 22. Zmiany podaje się w odpowiednim terminie o czym stanowi paragraf 10 ust. 3: "Zmiana ustalonego terminu losowania wyników Multi Multi podawana jest przez Zarzad TS do publicznej
wiadomosci, na co najmniej 14 dni przed jej wprowadzeniem."
Tak więc, drodzy hazardziści... TS złamał regulamin gry...
wiadomosci, na co najmniej 14 dni przed jej wprowadzeniem."
Tak więc, drodzy hazardziści... TS złamał regulamin gry...
...hej naprawde nie rozumiem o co wam chodzi z tymi losowaniami probnymi???
...przeciez zawsze byly...sa...i beda ;)
...jak by wam przez przypadek nie pokazali tego na necie to dalej byscie grali i siedzieli cicho :D
...uspokujcie sie i grajcie dalej bo jak wam zmienia losowania na losowanie bez probnego to znowu statystyki trzeba bedzie robic od nowa :(
...zastanowcie sie :D
pzdr.nara:)
...przeciez zawsze byly...sa...i beda ;)
...jak by wam przez przypadek nie pokazali tego na necie to dalej byscie grali i siedzieli cicho :D
...uspokujcie sie i grajcie dalej bo jak wam zmienia losowania na losowanie bez probnego to znowu statystyki trzeba bedzie robic od nowa :(
...zastanowcie sie :D
...hahahahah dobre sobie ;)
...rekord swiata...slyszales Pasko? :D
...rekord swiata...slyszales Pasko? :D
Do Lestka.
Zgodnie z ustawą o grach i zakładach wzajemnych homologacja i rejestracja maszyn losujących dotyczy tylko miejsca ich użytkowania, w tym wypadku TV Polsat, skąd transmitowane są losowania. Przed każdym losowaniem odbywa się tzw. próbne losowanie, czyli sprawdzenie czy maszyny działają prawidłowo.
Zgodnie z ustawą o grach i zakładach wzajemnych homologacja i rejestracja maszyn losujących dotyczy tylko miejsca ich użytkowania, w tym wypadku TV Polsat, skąd transmitowane są losowania. Przed każdym losowaniem odbywa się tzw. próbne losowanie, czyli sprawdzenie czy maszyny działają prawidłowo.
...prawda jest taka ze jest to gra losowa...gdzie wygrywa 1 a 100 przegrywa ;)
...trzeba sie tylko zawsze tam ustawic gdzie wypada wygrana :D
...trzeba sie tylko zawsze tam ustawic gdzie wypada wygrana :D
Radek74 nadal nie podałeś konkretów. Paragraf, ust. gdzie masz taki zapis bo szukam w ustawie i znaleźć nie mogę nic o losowaniach próbnych ;)
Zarząd TS wyznaczył terminy losowań i w tym terminie losowanie owszem się odbyło - poza anteną telewizyjną ale z transmisją w internecie. Regulamin gry przewiduje w przypadku zaistnienia siły wyższej losowanie może nie być przeprowadzone w tym terminie ale mecz nie jest taką siłą wyższą a losowanie się odbyło i było transmitowane na oficjalnej stronie TS.
Zarząd TS wyznaczył terminy losowań i w tym terminie losowanie owszem się odbyło - poza anteną telewizyjną ale z transmisją w internecie. Regulamin gry przewiduje w przypadku zaistnienia siły wyższej losowanie może nie być przeprowadzone w tym terminie ale mecz nie jest taką siłą wyższą a losowanie się odbyło i było transmitowane na oficjalnej stronie TS.
libczy ze dzis
godz.14
1 4 6 20 27 29 32
34 36 38 44 51 53 54
62 64 70 71 78 79 79
i tak samo w losowaniu probnęch
1 4 6 20 27 29 32
34 36 38 44 51 53 54
62 64 70 71 78 79 79
nada się do sadu
godz.14
1 4 6 20 27 29 32
34 36 38 44 51 53 54
62 64 70 71 78 79 79
i tak samo w losowaniu probnęch
1 4 6 20 27 29 32
34 36 38 44 51 53 54
62 64 70 71 78 79 79
nada się do sadu
Nie neguję wartości gier losowych bo ludzie faktycznie wygrywają. Osobiście znam szóstkowicza z 1997 roku z Piekar a pośrednio również osobę, która w zeszłym roku dziabnęła osiem baniek w Zabrzu. Wygrać faktycznie można ale to co się stało wczoraj podważyło moje zaufanie do TS. Grę regulują przepisy i wszystko powinno być jawne i czytelne. Wczoraj stała się rzecz karygodna. TS powinien solidnie się z tego wytłumaczyć. Dlaczego dwa losowania i które wyniki są poprawne, z losowania ogłoszonego przez Zarząd TS czy z po meczu...
Lestek - jeśli czytałeś ten sam regulamin co ja to musisz wiedzieć że z przebiegu losowania jest sporządzany protokół. Więc wielce szanowny kolego musiałbyś udowodnić że po losowaniu próbnym był spisany protokół i na tej podstawie liczby wylosowane stały się ważne. Co do transmisji na stronie Lotto to jak pewnie wiesz ta transmisja nie jest podstawą do wygranych a jedyną podstawą do wygranych jest komunikat TS wydawany po losowaniu. I znowu musiałbyś udowodnić że po losowaniu próbnym Zarząd TS wydał komunikat o wylosowanych liczbach i wtedy to losowanie byłoby ważne. Zadzwoń do PAP i dowiedz się jaki komunikat przesłał wczoraj wieczorem TS z wynikami i bedziesz wszystko wiedział.
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
danteV dzięki za odpowiedź. I widzisz, tutaj koło się zamyka. Widzisz, moim zdaniem komisja powinna sporządzić regulamin z losowania, które odbyło się w regulaminowym terminie czyli o 22. Nie interesuje mnie czy to było losowanie próbne czy ćwiczeniowe. Losowanie odbywa się w terminie wyznaczonym przez Zarząd TS czyli o godzinie 14 lub 22. Jeśli zarząd zadecyduje inaczej to zawiadamia o tym 14 dni wcześniej. Wczoraj nie było sił wyższych z powodu których losowanie miałoby się nie odbyć. Nie było wojny, powodzi i prąd w pomieszczeniu był, teraz już wiesz o co mi chodzi? Losowanie winno było odbyć się o 22. Takie przeprowadzono i teraz należy zbadać, dlaczego komisja nie sporządziła z niego protokołu?
...zapewne znajdzie sie aneks do regulaminu...hehe...odpowiedni ;)
Przepraszam Lestek że się czepiam ale w tym regulaminie jest tylko napisane że Zarząd ustala dni i ilość losowań. Nie ma nic wspomniane o godzinach o których bedą przeprowadzane losowania.Wiem że to dziwne - ale to jest właśnie takie zabezpieczenie na takie wypadki jak wczoraj. Regulaminy piszą prawnicy ale nie z myślą o grających tylko dla Zarządów - a wiadomo że to spółka państwowa więc z akceptacją ministra finansów nie mają raczej problemu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
a ja wam powiem ze za tym wszystkim stoi FRYZJER......heheheheh
w piłce jest chwilowo spalony więc wziął się za totka......
w piłce jest chwilowo spalony więc wziął się za totka......
Te całe pierdoły na temat Totalizatora, nie mają sensu.. Wielki zawsze może więcej. Zlikwidowali kulki w fortunie,Milenium, tipsporcie za chwilę w STS. Oni mają nas w dupie. To jest już monopol. Czas najwyższy by jakiś bukmacher internetowy wziął to w swoje ręce i mogą pójść na drzewo.
W ciula z nami lecą i śmieją się.
Kur...a dałam trójkę na 14:00
52,56,58 a było 51,56,57. Więc się porządnie wkurzyłam na tych cwelów z Totalizatora.
W ciula z nami lecą i śmieją się.
Kur...a dałam trójkę na 14:00
52,56,58 a było 51,56,57. Więc się porządnie wkurzyłam na tych cwelów z Totalizatora.
TOTALIZATOR jest jak KOŚCIÓŁ
i tu ,i tu rządzą siły nadprzyrodzone
i tu, i tu .....wierni płacą i nic z tego nie maja!!!!!!
i tu ,i tu rządzą siły nadprzyrodzone
i tu, i tu .....wierni płacą i nic z tego nie maja!!!!!!
.......a po losowaniu powinny być wypowiedziane słowa.... "widocznie Bóg tak chciał"
Witam, nawiązując do sporu o wczorajsze wieczorne losowania, to czy prowadzący przed losowaniem zaprosił na "próbne losowanie MM " czy też użył zwrotu "zapraszam na losowanie MM ", bo skoro odbyło sie na oficjalnej stronie TS i nie zostało zaznaczone w treści iż nie jest to "losowanie próbne", to sprawa chyba nie dokońca jest tak oczywista...?
Ponadto jakoś do tej pory próbne losowania nie były emitowane dla nas maluczkich, mimo iż wiadomo od dawna że takowe się przeprowadza jednakże poza publicznym dostępem.....
Ponadto jakoś do tej pory próbne losowania nie były emitowane dla nas maluczkich, mimo iż wiadomo od dawna że takowe się przeprowadza jednakże poza publicznym dostępem.....
Kto prowadzi losowanie o 22 ??
Jesli Dejmien to nie ma sensu leciec do kolektury.
Jesli Dejmien to nie ma sensu leciec do kolektury.
Podchodzi listonosz do księdza i mówi - proszę księdza czy mogę ksiedzu zadać niedyskretne pytanie? Pytaj człowieku - odpowiada ksiądz. Co by ksiądz zrobił z 2mln gdyby ksiądz wygrał w totka? Ksiądz odpowiada - oj widzisz chłopcze jak się ten kościół zapada, całą kwotę przeznaczyłbym na remont tego kościoła. Listonosz dociekliwie dopytuje - czy to prawda że księża nie kłamią? oczywiście że prawda - odpowiada ksiądz. Listonosz w końcu przechodzi do sedna - bo ja proszę księdza przyniosłem telegram od księdza biskupa że ksiedza dobrodzieja przenoszą na inna parafie. Ksiądz na to - z tym remontem to był tylko żarcik.
dzisiejsze losowanie odbędzie się ok. godz. 22.20, po zakończeniu meczu (a jeżeli będzie dogrywka, a może i karne to wtedy chyba jeszcze później)
dzisiaj pewnie do bębna DL włoża kule z MM i wypadnie 80.!!!!!! heheh
dzisiejsze losowani na 22 przełożyli na 19 ...bedzie na pierwszy programie TV
Pasko,nie lepiej żeby np.Betaway zrobił swoje losowania na stronce i problem o prawa autorskie z głowy,wiadomo że i tak ci którzy grają to przeważnie ma każdy internet.
zastanawia mnie jedna sprawa, dlaczego Fortuna zaprzestała przyjmowania zakładów na wszystkie "Liczby Świata", przecież mogli usunąć z oferty tylko polskie...
a moze chodzi o reklame za darmo!! dlatego takie jaja robia z ludzi z ta pomylka to ustawka (jak na meczach) moze to nieprzypadkowa wtopa moze chca zwiekszyc liczbe zawieranych zakladow a to najtancza metoda (reklamy)co myslicie?
Nie grajcie w tego MULTIPASKO, bo to banda złodzieji Rządzi!!!!!!
POMYLILAM SIE.Porawiam !! NIE GRAJCIE W MULTILOTKA BITO BANDA ZLODZIEJI RZADZI!!!!!!!!!!!
Jason Bourne>>>> STS,Fortuna i Milenium dostały w róznych odstępach czasu półroczne wypowiedzenia odnośnie przyjmowania zakładów na gry liczbowe.
Jak wiadomo Fortuna zaprzestała przyjmowania zakładów ok 3 miesiące temu a Milenium prawdopodobnie od dziś nie przyjmuje zakładów na kulki.
Pozostał jeszcze STS.
Można się spodziewać wkrótce że i u nich zawieszą gry na kulki.
Totomix jako "córka" TS może zostać na naszym rynku jedynym bukmacherem który będzie mógł organizować zakłady na kulki i będzie wprowadzał swoje stawki i kursy na gry w kulki.
Jeśli chodzi o powrót gier liczbowych w Fortunie to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że nigdy nie wrócą.
Informacje te posiadam od nowej kolektorki która pracuje w Fortunie.
Jest ona trochę obstukana w tych informacjach bo mówiła mi że dostała je od samej dyrekcji Fortuny w Polsce.
Jak wiadomo Fortuna zaprzestała przyjmowania zakładów ok 3 miesiące temu a Milenium prawdopodobnie od dziś nie przyjmuje zakładów na kulki.
Pozostał jeszcze STS.
Można się spodziewać wkrótce że i u nich zawieszą gry na kulki.
Totomix jako "córka" TS może zostać na naszym rynku jedynym bukmacherem który będzie mógł organizować zakłady na kulki i będzie wprowadzał swoje stawki i kursy na gry w kulki.
Jeśli chodzi o powrót gier liczbowych w Fortunie to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że nigdy nie wrócą.
Informacje te posiadam od nowej kolektorki która pracuje w Fortunie.
Jest ona trochę obstukana w tych informacjach bo mówiła mi że dostała je od samej dyrekcji Fortuny w Polsce.
CD
Także niedługo dojdzie do tego ze będziemy ZMUSZENI grać w TS na ich zasadach lub w TOTOMIXIE również na ich zasadach.
Będą mogli wtedy dowolnie obniżać kursy na trafione liczby a co za tym idzie wygrane będą mniejsze.
Czysty monopolizm jednej firmy.
I oni do tego doprowadzą wraz z MF.
Także niedługo dojdzie do tego ze będziemy ZMUSZENI grać w TS na ich zasadach lub w TOTOMIXIE również na ich zasadach.
Będą mogli wtedy dowolnie obniżać kursy na trafione liczby a co za tym idzie wygrane będą mniejsze.
Czysty monopolizm jednej firmy.
I oni do tego doprowadzą wraz z MF.
tomcio1972:
zgadza się, ale Totolotek jest przecież całkiem oddzielną spółką (która także prowadzi działalność bukmacherską), więc jak to się ma do prawa, albo wszyscy, albo...
zgadza się, ale Totolotek jest przecież całkiem oddzielną spółką (która także prowadzi działalność bukmacherską), więc jak to się ma do prawa, albo wszyscy, albo...
Milenium-robiłem zakłady na MM jeszcze dzisiaj inie wcale tak rano -Około 10oo-Pracownice są zszokowane że zabierane jest im zrodlo zarobkowania[wiadomo mają prowizje od zawieranych zakładów]I nikt nic niewie dlaczego.Same nie mają zadnej informacji.
c.d.
"Totolotek S.A. jest organizatorem zakładów wzajemnych w Polsce od 1992 roku. Działalność prowadzona jest w oparciu o „Ustawę o grach i zakładach wzajemnych” na podstawie koncesji i regulaminów gry przyznawanych przez Ministerstwo Finansów RP."
naprawdę nie wiem o co tutaj chodzi:)
"Totolotek S.A. jest organizatorem zakładów wzajemnych w Polsce od 1992 roku. Działalność prowadzona jest w oparciu o „Ustawę o grach i zakładach wzajemnych” na podstawie koncesji i regulaminów gry przyznawanych przez Ministerstwo Finansów RP."
naprawdę nie wiem o co tutaj chodzi:)
Totolotek-Tak i nikt wiecej ?Czyżby to miał byc koniec kulek w Kraju.
Jason>>> sam jestem głupi w tym wszystkim.
Mogli zabrać bukmacherom tylko gry organizowane przez TS (MM,EX,TSN)
ale doszło do tego że zabrali im wszystkie gry.
Obecnie czeska Fortuna organizuje
2 losowania dziennie gry 3z21 i 20z80.
Jeżeli te gry pozostały by u nich to bardziej opłacało by się nam grać u nich aniżeli w TS w naszego MM.
A to jest strata dochodów dla TS,dlatego jak zabronić to odrazu wszystkiego a nie tylko poszczególnych gier.
Czy ten sam los podzieli STS i TOTOMIX to napewno niebawem się dowiemy.
Dobrze mają ci co mieszkają blisko granicy z Czechami bo mogą grać dosłownie we wszystko w Fortunie.
Nawet w naszego MM.
Mogli zabrać bukmacherom tylko gry organizowane przez TS (MM,EX,TSN)
ale doszło do tego że zabrali im wszystkie gry.
Obecnie czeska Fortuna organizuje
2 losowania dziennie gry 3z21 i 20z80.
Jeżeli te gry pozostały by u nich to bardziej opłacało by się nam grać u nich aniżeli w TS w naszego MM.
A to jest strata dochodów dla TS,dlatego jak zabronić to odrazu wszystkiego a nie tylko poszczególnych gier.
Czy ten sam los podzieli STS i TOTOMIX to napewno niebawem się dowiemy.
Dobrze mają ci co mieszkają blisko granicy z Czechami bo mogą grać dosłownie we wszystko w Fortunie.
Nawet w naszego MM.
Jason>>> wejdź na stronę Fortuny
www.ifortuna.cz
i możesz robić cuda z kuponami,czyli grać sobie jak za dawnych czasów w Polsce we wszystkie gry.
Płacisz w koronach(kurs ok 0.16) i przeliczasz sobie na złotówki.
Problem polega na tym że trzeba mieszkać blisko Czech aby sobie grać.
Niestety ale nie można (jak narazie) wpłacić sobie kasy na konto i grać przez internet.
www.ifortuna.cz
i możesz robić cuda z kuponami,czyli grać sobie jak za dawnych czasów w Polsce we wszystkie gry.
Płacisz w koronach(kurs ok 0.16) i przeliczasz sobie na złotówki.
Problem polega na tym że trzeba mieszkać blisko Czech aby sobie grać.
Niestety ale nie można (jak narazie) wpłacić sobie kasy na konto i grać przez internet.
No i mamy komplet wstrzymań gier liczbowych u bukmacherów.
STS i Milenium podzieliły los Fortuny.
Pozostał jeszcze Totomix do odstrzelenia.
Jeśli im(Totomix) się uda przetrwać na rynku to możemy spodziewać się powrotu do starych kursów oferowanych przez nich,czyli trafione liczby będziemy mnożyć przez 3.2 i oczywiście zabiorą bonus bo nie będą mieli już żadnej konkurencji na rynku.
Kiedyś(bez bonusu) Totomix płacił za 6/6 ok 1932zł także niewiele od TS(1300zł).
Skończą się czsy wygrywania 380zł za trafienie 4/4.
Będziemy dostawać za to 84zł.
Już prawie im to się udało.
STS i Milenium podzieliły los Fortuny.
Pozostał jeszcze Totomix do odstrzelenia.
Jeśli im(Totomix) się uda przetrwać na rynku to możemy spodziewać się powrotu do starych kursów oferowanych przez nich,czyli trafione liczby będziemy mnożyć przez 3.2 i oczywiście zabiorą bonus bo nie będą mieli już żadnej konkurencji na rynku.
Kiedyś(bez bonusu) Totomix płacił za 6/6 ok 1932zł także niewiele od TS(1300zł).
Skończą się czsy wygrywania 380zł za trafienie 4/4.
Będziemy dostawać za to 84zł.
Już prawie im to się udało.
Witam
Losowania próbne były zawsze, natomiast puszczenie próbnego losowania na antenie mogło być zemstą Polsatu za wypowiedzenie umowy na przeprowadzanie w tej stacji losowań lotto,lub brakiem profesjonalizmu pracowników Polsatu.W amerykańskiej loterii podawane są nie tylko wyniki losowania, a także wyniki próbne losowań. Próbne losowania nie są żadną sensacją.
Losowania próbne były zawsze, natomiast puszczenie próbnego losowania na antenie mogło być zemstą Polsatu za wypowiedzenie umowy na przeprowadzanie w tej stacji losowań lotto,lub brakiem profesjonalizmu pracowników Polsatu.W amerykańskiej loterii podawane są nie tylko wyniki losowania, a także wyniki próbne losowań. Próbne losowania nie są żadną sensacją.
golden: Próbne losowanie nie było na antenie Polsatu tylko w Internecie.
Nie rozumiem czemu mają służyć próby przed losowaniem?Nie jest to przecież spektakl teatralny,w przypadku którego takie działanie jest usprawiedliwione.Być może wypadałoby zatrudnić profesjonalnych aktorów,którzy te kilka minut losowania poprowadzą z marszu.Poza tym wszelkiego rodzaju ewentualne usterki np.maszyny w trakcie losowania zwiększyłyby jego wiarygodność.
Pamiętam jak kiedyś kulki wypadły z maszyny i wówczas losowanie dokończono poza anteną. To właśnie przewiduje regulamin gry. Moim zdaniem nie powinno być żadnych prób a maszyna od losowania do losowania powinna być zaplombowana komisyjnie. Kiedyś był na ten temat artykuł w Angorze ale już nie pamiętam dokładnie co tam pisano...
Jedynym wytłumaczeniem prób przed właściwym losowaniem jest konstrukcja maszyny-kulkowdmuchiwarki,która wymaga doprowadzenia jej do odpowiedniej temperatury pracy,takiej aby powietrze wewnątrz było odpowiednio ogrzane i wybierało odpowiednie kulki.Przypomina to trochę zasadę działania rosyjskiego traktora z czasów międzywojennych.Takie tam skojarzenie.
Witam.Czy moze mi ktos powiedziec,czy jest jakis oficjalny komunikat o wstrzymaniu gry na loterie swiata w sts i czy ktos probowal dzis na takie loterie grac? kurcze to juz przeginaja ostro z mm. Niech ich szlag trafi!!!! Pozdrawiam
wróciłem własnie z toto mix....
tam narazie spokój panuje.....choć obsługa nie chciała komentować losowania .dla nich tez to porażka z tym losowaniem.
ale powiem wam jak to się skończy :
przed kamerami wystąpi rzecznik TS....
Niezrozumiałym dla nas językiem przeczyta oświadczenie napisane przez prawników....
nawinie nam taki makaron na uszy że wkońcu przyznamy ze wszystko jest ok...!!!!
i na tym się to wszystko skończy
MY spowrotem do kolektór.....a oni dalej do swoich kombinacji
tam narazie spokój panuje.....choć obsługa nie chciała komentować losowania .dla nich tez to porażka z tym losowaniem.
ale powiem wam jak to się skończy :
przed kamerami wystąpi rzecznik TS....
Niezrozumiałym dla nas językiem przeczyta oświadczenie napisane przez prawników....
nawinie nam taki makaron na uszy że wkońcu przyznamy ze wszystko jest ok...!!!!
i na tym się to wszystko skończy
MY spowrotem do kolektór.....a oni dalej do swoich kombinacji
tak czytałem wasze poranne wpisy i ogromna ilość poświęcona była WIELEBIE ......
dlatego pomyślałem że pójde za ciosem i zrobie krok dalej
moja propozycja to:
WIELEBA NA PREZYDENTA!!!!!!!!!!
hahahaha
CO WY NA TO?????
Przynajmniej będzie wesolo
Dzisiaj losowanie 22.25 Pozdro!!!!!!!!!!
Duży lotek>>> te liczby dzisiaj nie będą wylosowane; 02, 07, 16, 18, 21, 34, 37, 40, 41, 45.
W Fortunie można grać przez internet.
Warunki:
1.Trzeba pojechać do Czech do najbliższej kolektury Fortuny.
2.Zarejestrować się i utworzyć sobie
I-konto,a wtedy dostaniemy kartę,login i hasło do swojego konta.
3.Będąc na miejscu możemy zdepozytować pieniądze na swoje konto(korony czeskie).
4. Tworzymy kupony do gry na internecie i zatwierdzamy.
5.Po zatwierdzeniu kuponu pojawi nam się numer kontrolny kuponu.
6. Następnie dzwonimy pod numer telefonu podany na czeskiej stronie Fortuny i zatwierdzamy ten kupon do gry podając jego numer kontrolny.
7. W tym momencie jesteśmy w grze.
8. Jeśli skończą się srodki na koncie możemy zdeponować nowe poprzez przelew bankowy lub kartę kredytową.
9. Wypłaty wygranych możemy zlecić przez telefon a wtedy dostajemy kasę na nasze konto w Fortunie lub przelewem bankowym do Polski(wedle życzenia).
Wszystko to dowiedziałem się od przemiłej Czeszki z którą rozmawiałem przez telegon Infolini.
+420 267 218 218
Za chwilę na forum podam wszystkie informacje przetłumaczone na język polski wedle tłumaczenia google.
Wtedy stwierdzicie czy można grać czy nie przez internet.
Warunki:
1.Trzeba pojechać do Czech do najbliższej kolektury Fortuny.
2.Zarejestrować się i utworzyć sobie
I-konto,a wtedy dostaniemy kartę,login i hasło do swojego konta.
3.Będąc na miejscu możemy zdepozytować pieniądze na swoje konto(korony czeskie).
4. Tworzymy kupony do gry na internecie i zatwierdzamy.
5.Po zatwierdzeniu kuponu pojawi nam się numer kontrolny kuponu.
6. Następnie dzwonimy pod numer telefonu podany na czeskiej stronie Fortuny i zatwierdzamy ten kupon do gry podając jego numer kontrolny.
7. W tym momencie jesteśmy w grze.
8. Jeśli skończą się srodki na koncie możemy zdeponować nowe poprzez przelew bankowy lub kartę kredytową.
9. Wypłaty wygranych możemy zlecić przez telefon a wtedy dostajemy kasę na nasze konto w Fortunie lub przelewem bankowym do Polski(wedle życzenia).
Wszystko to dowiedziałem się od przemiłej Czeszki z którą rozmawiałem przez telegon Infolini.
+420 267 218 218
Za chwilę na forum podam wszystkie informacje przetłumaczone na język polski wedle tłumaczenia google.
Wtedy stwierdzicie czy można grać czy nie przez internet.
Bolti
Tak.
Nasze statystyki wyglądają jak sito:(
5,4,18,23.
61,23,2. /////Totomix.
Ja uważam,że chodzi o ;
1.mistrzostwa europy.
2.kryzys.
Totalizator sponsoruje sport,a chodzi o to żeby jak najwięcej kasy było na stadiony,zaplecze itd.A jako,że to spółka państwowa to rząd zrobi wszystko żeby wyeliminowac konkurencję.J właśnie dlatego to robią:(
No i przy okazji widac,że nasz rząd wcale tak dobrze sobie nie radzi jak mówi:/
Rok temu widziałam Wielebę w innej roli.Znajoma para wzięła ślub w czwartek tylko w obecności świadków.Wesele organizowali w sobotę w restauracji. Żeby gości nie ominęła ceremonia ślubu postanowili ją powtórzyć.Wynajęli Wielebę,żeby odegrał urzędnika USC.Jak go ludzie zobaczyli,od razu się zorientowali,że to mistyfikacja.Danielek zrobił swoje,wziął kasę,ale na weselu nie został.
Taaa... ale jak juz wybudują te stadiony to niech zawieszą tablice ale nie że to sponsorował TS ale takie coś "Ten obiekt został zbudowany dzięki grającym w TS" i np okazanie kuponów na łączną kwotę min 3 tys zł wysłanych w ciągu roku wstęp wolny na trybunie dla vipów.
Ale sie rozpędziłem..... a i w czasie meczu, dziesięć pif gratis
Ale sie rozpędziłem..... a i w czasie meczu, dziesięć pif gratis
No to się ostro dzieje z tym lotto. Zobaczymy jeszcze jak będzie z tym betway. Mam obiecane wprowadzenie na próbę typowania Dużego Lotka, a jak będzie duże zainteresowanie, to rozszerzy się na inne gry. Pytanie czy betway jako firma szwedzka, będzie w tym momencie nietykalna...
ja już dawno pisałem o tym że lotto robi przekręty w losowaniach, że nie robi nic co by uwiarygodniło przypadkowość wylosowanych liczb.
Napisałem maila do rzecznika i do wiadomości paru TV, i co? zero odpowiedzi zatem to jest grubsza aera niż wam się wydaje. Tam gdzie na dzień przepływają miliony złotych nie ma bata żeby nie robić przekrętów.
To jest Polska tu większość okrada innych przy każdej okazji bo jest na to przyzwolenie i przykład z polityki
Napisałem maila do rzecznika i do wiadomości paru TV, i co? zero odpowiedzi zatem to jest grubsza aera niż wam się wydaje. Tam gdzie na dzień przepływają miliony złotych nie ma bata żeby nie robić przekrętów.
To jest Polska tu większość okrada innych przy każdej okazji bo jest na to przyzwolenie i przykład z polityki
dziś mam ich głęboko w d . . . i grać nie będę żeby banda gamoni zarządu tej złodziejskiej firmy się woziła limuzynami, ostatnio do zarządu powołali dupka który nie popisał się szefując w innym zarządzie - wyrzucili go na zbity ryj, a w lotku przyjęli bez niczego - to teraz sobie dodajcie co to za firma skoro nieudacznicy do jej zarządu trafiają
to ten nieudacznik i opis ze strony lotto a poszukajcie sobie info o nim na necie to was z butów wywali
Paweł Łatacz - Członek Rady Nadzorczej.
Absolwent Politechniki Warszawskiej. Przez wiele lat zdobywał doświadczenie na stanowiskach kierowniczych oraz w organach nadzorczych spółek prawa handlowego.
Paweł Łatacz - Członek Rady Nadzorczej.
Absolwent Politechniki Warszawskiej. Przez wiele lat zdobywał doświadczenie na stanowiskach kierowniczych oraz w organach nadzorczych spółek prawa handlowego.
Codee, FOZ to mały pikuś przy tej mafii. Mnie w tym kraju juz nic nie zadziwi. Wiec na zwykły zdrowy rozsądek to nie ma prawa być uczciwe, jak wszystko inne co nawet wiele mniejsze kasiorki warte a okazuje się po jakims czasie że to był wielki przekręt.
Witam i co tam w lotto coś mówili w tv czy w radiu Na dzisiaj duży 4,12,15,23,25,46
Szwedzka firma bukmacherska betway zarejestrowana jest na Gibraltarze...
To jest ciekawy artykuł z 22 lipca.
Szczególnie pierwsze zdania na drugiej stronie.
http://biznes.onet.pl/budzet-traci-na-hazardzie-w-internecie,18574,1567294,1,prasa-detal
no po co mają coś robić skoro w 40 milionowym kraju mamona sama leci z lotto i nie muszą robić nic tylko nieudacznikami poobsadzać zarząd
nie chodzi o to ze sa nieudacznikami ale o to ze grzeją posadki i sami nie potrzebują zmian dlatego to idzie tak opornie
tomcio1972
one pytanko:o co chodzi z Fortuną,bo w MM kursy mają gorsze od Totomixa
pozdrawiam.
one pytanko:o co chodzi z Fortuną,bo w MM kursy mają gorsze od Totomixa
pozdrawiam.
2 4 6 20 27 30 32 33 34 36 38 44 50 53 61 64 70 71 78 80 plus 33
chyba za dużo podobnych do wczorajszego więc jeszcze pokombinują
chyba za dużo podobnych do wczorajszego więc jeszcze pokombinują
ZARAZ BĘDĄ: 1,80,32,51,59,77,71,29
a potem będą karne :-)) i takim sposobem poczekamy 40 min
Szkoda,że nie można teraz puścic.Można by to włączyc w statystyki i dopiero by było uczciwie:(