Wpisy 598 876 – 598 975
13 listopada 2011 17:26 → 13 listopada 2011 18:13, 100 wpisów
pani sara ...twój chłopak podaje pewniaki liczby niz ja
androo... dobranoc
pani sara ....pokaz foto w profilu , całe facety chcą love you
Damianie swoje kuponiki już wysłałam trzymaj za mnie kciuki, mocno, bardzo mocno
zapisałem ale jak wysle to z innego nika jednorazowo nieznam CIEBIE jest na ukończeniu cierpliwości
pani sara ...no kiedyś wstawiasz normalne foto , nie tyłka zboczuchu , ja tez moge
i znikam....
i znikam....
Damianie mam nadzieję, że będziesz również pod ogromnym wrażeniem dzisiejszych moich wygranych
pani sara..
ja tak zboczuch , pani tez ....i znikam...
ja tak zboczuch , pani tez ....i znikam...
sara , no dobra razem zgoda
sara....jeszcze nie znikaj pani ,ja zaraz pokaze foto z kobitem
dobra juz ide tam w kuchni
Sylwia ja CI idzie w zdrapkach? Ja ostatnio zakupiłem bitwę morską ale nic
teraz mało gram w zdrapki, w Aniołku miałam 20zł, koniczynce 100zł w bitwie lipa...
Hartge
zerknij na tą zdrapkę - jeśli jeszcze ją masz - 100 pól odkrywasz 24 ... porównaj... tak tylko obrazowo, już bez kwot...
zerknij na tą zdrapkę - jeśli jeszcze ją masz - 100 pól odkrywasz 24 ... porównaj... tak tylko obrazowo, już bez kwot...
mala
ta chłopak z gitarą - jak to tam dalej leci?Hartge - dokłądnie... Bella - ta to coś tam pewnie szarpnie, ale właśnie - ktoś ma farta w zdrapki, ktoś w inne gry
ta chłopak z gitarą - jak to tam dalej leci?Hartge - dokłądnie... Bella - ta to coś tam pewnie szarpnie, ale właśnie - ktoś ma farta w zdrapki, ktoś w inne gry
o p ł a c a l n o ś ć
to trudny temat Hartge...
mała557 pewnie się nasłuchałaś ?
to trudny temat Hartge...
mała557 pewnie się nasłuchałaś ?
Hartge te <prosi> to do mnie ? hehe
Nie wygłupiaj się
każdy może mieć trochę inny punkt widzenia, inne oczekiwania, czy inne możliwości gry, pomijając już fart - dlatego trudny
Nie wygłupiaj się
każdy może mieć trochę inny punkt widzenia, inne oczekiwania, czy inne możliwości gry, pomijając już fart - dlatego trudny