Wpisy 597 776 – 597 875
13 listopada 2011 10:46 → 13 listopada 2011 11:28, 100 wpisów
łąka chyba nie jest potrzebna czlowiekowi? Raczej zwierzetom
Monet to prawda koty mają własne zdanie i chodą swoimi ścieżkami
Ja nie nie w centrum... ja mam dom z bardzo dużym ogrodem i nie daleko 'łomeczke'
Ja nie nie w centrum... ja mam dom z bardzo dużym ogrodem i nie daleko 'łomeczke'
a ja wole zamast ulicą iść przez łonke..cisza spokój..koty można spotkać nie martwić sie ze Cie coś przejedzie
Ja bym podał..
Ale zaraz zjawi sie moja fanka i napisze żem dooopa nie typer..
Ale zaraz zjawi sie moja fanka i napisze żem dooopa nie typer..
Multi jest chyba jedna gra na świecie gdzie zwrot podstawowej "wygrane" jest niższy niż wniesiony wkład.
dzien dobry ALL
i od razu znikam..
i od razu znikam..
spook
androo
androo
spook ....tak mam nie laptopa , teraz drugiej kompa stacjonarne musze sprawdzia w płycie główne
spook ... laptop kiedyś rozbierałem wszytkie obudowe oczysci kurzu ale było ciezko naprawia
witam przedstawicieli TOTALIZATORA S... i mam od razu do was prośbę moglibyście tych liczb o jedno oczko nie przesuwać bo kuwa zaczyna mnie to wk....ac
spook...hmm zainstalowałeś karta graficzna inna wersja , wiem nie działa grania
Jak wygrane? Czy u Was też tak trafnie jak i u mnie 0/6 w lotto, 0/5 w mini
i pościli w lotto same parzyste oprócz 35 3x5=15 data losowania nastepnego
spook....wczoraj byłem , jedna majoreczka sporoo troche uraziła mnie
w***....a mnie ci goscie z T.. S.. I MYSLA ZE SIE NIKT NIE KAPNIE
krzysio744 > nie przejmuj kobieta nie warto;
Krzysio > nie karta; problem świetlówka w ekranie
Krzysio > nie karta; problem świetlówka w ekranie
Monet głowa do góry, nie zawsze człowiek jest przegranym. Ja się nie przejmuję i tak jeszcze się odkujemy
spook....aha tak dokładnie świetlówka , a jaki kolor było swieci , czerwone czy białe !!!! , kiedy wymieniłem uzywane swietlówki samsung
spook ...zaraz pokaze foto
znowu literowa
pieprzyć to nie mam szcżęścia do radiowych klawiatur. Albo elektoniki za dużo w pobliżu i mi zakłóca.
pieprzyć to nie mam szcżęścia do radiowych klawiatur. Albo elektoniki za dużo w pobliżu i mi zakłóca.
Krzysio > tak mi dziwnie mryga jakby się miała przepalić ; przygasa na ułamek sekundy co jakiś czas
andromeda tak Ci nie wejdzie ta para to wstęp do klubu masz bez wpisowego.