Wpisy 596 724 – 596 823
12 listopada 2011 19:25 → 12 listopada 2011 19:58, 100 wpisów
596455.dowody są??? czy zaś jakieś bzdur posuwanie w celu uwypuklenia swoich "zalet"? no i siebie oczywiście???
596455. Robal_36 2011-11-12 (18:20)
p. Pikuś
poczekaj na klaręK, hewkę, onęę, paskudę, zauroczoną, kameliową, albo annamarię ... zapomniałem o kimś ?
dowody na co ? czy te niki nie "występowały" na stronie ?
p. Pikuś
poczekaj na klaręK, hewkę, onęę, paskudę, zauroczoną, kameliową, albo annamarię ... zapomniałem o kimś ?
dowody na co ? czy te niki nie "występowały" na stronie ?
Drodzy Państwo, czy ja tam napisałem coś więcej niż napisałem ?
odfruwam
odfruwam
a co Ty o Państwu gadasz ... masz coś do tych nicków czy jak?????
już któryś raz o nich wspominasz,a ja nijak za cholerę nie mogę zrozumieć w jakim celu ...
madzia....
doinformuj się robal na drugi raz,a nie strzelasz z ślepych naboi - jak to było w przypadki chociażby mag..
boli mnie głowa,o kurde boli mnie głowa,
boli mnie głowa,boli mnie głowa
boli mnie głowa,boli mnie głowa
i tylko na głupca wyszedłeś,bo prawda okazała się inna od tej,którą przedstawiałeś do spółki z kolegą M
androo
jak gała bedzie przebiera i przyjdzie u ciebie
---------
http://tubomania.t.u.pic.centerblog.net/3b723db0.png
----------
jak gała bedzie przebiera i przyjdzie u ciebie
---------
http://tubomania.t.u.pic.centerblog.net/3b723db0.png
----------
kathy
może Ty podpowiesz ? W kontekście sytuacji, wymieniam "awanturne" niki i wyskakuje ...
Może Ty widzisz jakiś związek, którego ja nie widzę ?
może Ty podpowiesz ? W kontekście sytuacji, wymieniam "awanturne" niki i wyskakuje ...
Może Ty widzisz jakiś związek, którego ja nie widzę ?
zastanawiam się dlaczego akurat tych - bo powtarzasz się ciągle,a awanturnych nicków tutaj nie brakowało jak i nie brakuje ...
androo...
dociekliwa i dlatego pytam ..
może zapomniałam zapytać czy mogę "zapytać" i czy dostąpię zaszczytu Twojej odp.????
może zapomniałam zapytać czy mogę "zapytać" i czy dostąpię zaszczytu Twojej odp.????
androo...on gała bedzie