Wpisy 593 279 – 593 378
10 listopada 2011 20:59 → 10 listopada 2011 21:57, 100 wpisów
lila...i no
dawno jak byłem mały
dawno jak byłem mały
wpadłam na chwilunię się pochwalić
dzisiaj po drodze do domku z pracy w vabanku wydrapałam-stówkę
będę po losowaniu,idę dalej prasować
dzisiaj po drodze do domku z pracy w vabanku wydrapałam-stówkę
będę po losowaniu,idę dalej prasować
krzysio...o ja pitole,proste cięcie,nie głębokie(mięsień na wierzch nie wyszedł)nawet nie trzeba było do szpitala jechać,tylko odkazić,ciasno opatrzyć i nawet śladu nie będzie
krzysio...mi w szkopach twarz pocięli,to musiałabym już dawno umrzeć.Mam mały ślad na policzku ale nie rzuca się specjalnie w oczy.
andruska...mój kuzyn też jak rabał drewno do kominka,połozył stopę na pieńku i zamiast w klocek ***yknął w palca i sobie odrąbał
2o razy włos po dzielę czak za nim coś zrobię--słabo znasz sie na kobietach prawie wcale
lila.. no tak nie trzeba jechać do szpitala , lekarz bedzie duzo razy pyta gdzie jest palca
krzysio....odkaź to jakoś,nie wiem co masz w domu,przyłóż gazik i zawiń bandażem,ale ciasno.Nie będzie śladu
Andro masz rację.
Bo faktycznie nikt nie jest w stanie
poznać kobiety do końca
Bo faktycznie nikt nie jest w stanie
poznać kobiety do końca
andruska....pracowałam wiesz gdzie i mnie napadli w nocy jak wracałam,turasy z Italieńcami.Pocięli mi polik żyletką ale dzięki Bogu nie ma prawie śladu,trzeba się przyjrzeć żeby zobaczyć.
lila ... juz nie trzeba bandaż i inne , ja czuje nie boli
jutro bedzie duzo pisać na chacie
jutro bedzie duzo pisać na chacie
andruska...nooo nie było wtedy za wesoło ale nie ma większego śladu,dzięki tamtejszym lekarzom,mogło być o wiele gorzej,mogłam byc oszpecona do końca zycia.
lila .... najpierw trzeba umyć wcześniej reka i nic stało
dobra i ide
andruśka...ale ja też kawał diabłagdybym siedziała cicho może by się nic nie stało
Witam ponownie
lila...
andro....
K***** co oni z tymi liczbami wyprawiają na bank dziś ktoś majstrował przy maszynie
Kuswa zadnych małych liczb
lila..trafiłaś coś
andro...
torsan..jasne na bank ona
torsan: Ty chyba dziś Tym swoim intensywnym myśleniem przyciągnąłeś na plusa 69
Pasko-no ba,w sumie to dawno to 69 plusem nie było kiedyś musiała być
To MORDERCZE KARTONY! Są groźne, uzbrojone i niebezpieczne. Potrafią zniszczyć nawet Hankę
Z takimi liczbami te losowanie jakieś trefne było
Zobaczymy jak się popisze maszyna o 22:00
andruąka....no wkurzyłam siętylko jak ja się wkurzam to wszyscy się śmieją
lila....
profesoor
dzisiaj nie ma co pić
dzisiaj nie ma co pić
ja 11
i znikam
i znikam
cześć wszystkim
Jak to powiedział Woody Allen "Pieniądze są lepsze od ubóstwa, chociażby ze względów finansowych."
no to ostatnia szansa coby zdążyć z kuponami na dzisiejszą kasę tsa
Wracam na losowanie
Jak to powiedział Woody Allen "Pieniądze są lepsze od ubóstwa, chociażby ze względów finansowych."
no to ostatnia szansa coby zdążyć z kuponami na dzisiejszą kasę tsa
Wracam na losowanie
Robal
masz tam w szafie wóda i nalej sam w szklance
masz tam w szafie wóda i nalej sam w szklance
andruśka...to amour musi chyba dostać w dupkęszkoda że,nie chodzi w mojej wadze
andruska...od jutra pierniczę,jak ktoś przeoczy cos lub kogoś to nie nasz problemile się można użerać z tymi grupami