Wpisy 593 252 – 593 351
10 listopada 2011 20:50 → 10 listopada 2011 21:36, 100 wpisów
krzysio....ale to cos poważnego czy od razu mam siś ze śmiech sama zakopać w ogrodzie?
lila...593107
prawda jesteś slepa
prawda jesteś slepa
czak...co z tego że Niemiecki jak się z nimi dogadać nie mogę,galerianki stoja przy wyjściu i ani wejść ani wyjść.Jak rzuciłam wołowiną to się zaraz rozstąpiły,jak krowy
dziś na ulotce czytałam ze pozytywne emocje które wywołują smiech przedłużają zycie.....wiec
krzysio...musisz mnie denerwowaćtam nic nie ma.Przynajmniej ja nie widzę tam żadnego zdjęcia
a do ślepej mi daleko,to co chcę to zauważę,spokojna Twoja rozczochrana
Lila nie wyglądasz na taką "ostrą" a raczej bardziej stateczną jesteś!
Co innego nasza Andromeda.
Chyba się nie obrazi jak powiem,że jest szybka w działaniu.
Co innego nasza Andromeda.
Chyba się nie obrazi jak powiem,że jest szybka w działaniu.
lila ...hmm
kup okulary grube szkło
kup okulary grube szkło
-----
http://www.iv.pl/images/84787734734243916669.jpg
-----
http://www.iv.pl/images/84787734734243916669.jpg
-----
czak...pozory mylą.Jestem stateczna .Za dużo się śmieję.Jak tak dalej będzie to zajady mnie zjedzą
lila...i no
dawno jak byłem mały
dawno jak byłem mały
wpadłam na chwilunię się pochwalić
dzisiaj po drodze do domku z pracy w vabanku wydrapałam-stówkę
będę po losowaniu,idę dalej prasować
dzisiaj po drodze do domku z pracy w vabanku wydrapałam-stówkę
będę po losowaniu,idę dalej prasować
krzysio...o ja pitole,proste cięcie,nie głębokie(mięsień na wierzch nie wyszedł)nawet nie trzeba było do szpitala jechać,tylko odkazić,ciasno opatrzyć i nawet śladu nie będzie
krzysio...mi w szkopach twarz pocięli,to musiałabym już dawno umrzeć.Mam mały ślad na policzku ale nie rzuca się specjalnie w oczy.
andruska...mój kuzyn też jak rabał drewno do kominka,połozył stopę na pieńku i zamiast w klocek ***yknął w palca i sobie odrąbał
2o razy włos po dzielę czak za nim coś zrobię--słabo znasz sie na kobietach prawie wcale
lila.. no tak nie trzeba jechać do szpitala , lekarz bedzie duzo razy pyta gdzie jest palca
krzysio....odkaź to jakoś,nie wiem co masz w domu,przyłóż gazik i zawiń bandażem,ale ciasno.Nie będzie śladu
Andro masz rację.
Bo faktycznie nikt nie jest w stanie
poznać kobiety do końca
Bo faktycznie nikt nie jest w stanie
poznać kobiety do końca
andruska....pracowałam wiesz gdzie i mnie napadli w nocy jak wracałam,turasy z Italieńcami.Pocięli mi polik żyletką ale dzięki Bogu nie ma prawie śladu,trzeba się przyjrzeć żeby zobaczyć.
lila ... juz nie trzeba bandaż i inne , ja czuje nie boli
jutro bedzie duzo pisać na chacie
jutro bedzie duzo pisać na chacie
andruska...nooo nie było wtedy za wesoło ale nie ma większego śladu,dzięki tamtejszym lekarzom,mogło być o wiele gorzej,mogłam byc oszpecona do końca zycia.
lila .... najpierw trzeba umyć wcześniej reka i nic stało
dobra i ide
andruśka...ale ja też kawał diabłagdybym siedziała cicho może by się nic nie stało
Witam ponownie
lila...
andro....
K***** co oni z tymi liczbami wyprawiają na bank dziś ktoś majstrował przy maszynie
Kuswa zadnych małych liczb
lila..trafiłaś coś
andro...
torsan..jasne na bank ona
torsan: Ty chyba dziś Tym swoim intensywnym myśleniem przyciągnąłeś na plusa 69
Pasko-no ba,w sumie to dawno to 69 plusem nie było kiedyś musiała być
To MORDERCZE KARTONY! Są groźne, uzbrojone i niebezpieczne. Potrafią zniszczyć nawet Hankę
Z takimi liczbami te losowanie jakieś trefne było
Zobaczymy jak się popisze maszyna o 22:00
andruąka....no wkurzyłam siętylko jak ja się wkurzam to wszyscy się śmieją