Wpisy 589 427 – 589 526
8 listopada 2011 19:00 → 8 listopada 2011 20:39, 100 wpisów
miałam ściągę na nodze i przezroczyste rajtuzy - jaką wtopę zaliczyłam gdy wychodziłam z klasy a pan od fizyki zauważył tą kartkę pod rajtuzami na mojej nodze,bo się zsunęła ...
patenty były zawsze - słuchawki w uszach długie włosy i sweter z golfem by kabelków nie było widać w erze kaset magnetofonowych ...
ja idę na typowania bo się dzisiaj nie mogę wyrobić
andruś widzę,że bardzo lubisz tą parkę
andruś widzę,że bardzo lubisz tą parkę
ja zawsze sciągi miałem gotowe nawet u takiego nauczyciela gdzie za cholere by sie sciagnac nie dało ale kombinowałem i sie udawało
albo jak w podstawówce schowałem sie ja i 2 lepków w klasie jak wychodziliśmy na przerwe ale mi sie tak siku zachciło ze do kwiatka nalałem i siki w podstawku zostały a jaki aromat był po paru ciepłych dniacj
pamietam sala nr 10 geograficzna
pamietam sala nr 10 geograficzna
albo jak udawałem jak koledzy graja w statki ja na głos np b7 i zaraz odpowiadałem pali sie a pan np kowalski i iksiński nie grajcie w statki oni w smiech i mowią ze nie graja ja za pare minut znou kowal d4 i odp trafiony profesor ich wyprosił z lekcji
w siatke to ja nie grałem bo nie lubie tego,zawsze jak miała byc siatka to mowiłem nie gram i siadałem na ławca nawet jak mnie nauczyciel prosił zebym grał to nie
z chicharitem wyjśc na spacer po Panią,wykąpać sie ,ogolic i do łóżka w tv obejrze los jak dotrwam
2 druzyny i sie kuło uderzając kogoś z przeciwnej druzyny piłką taka gra w dwa ognie
nie andromeda póżno wróciłem i już drugi raz nie wychodziłem nie chciało mi się ale kupona wysłałem zanim wróciłem do domu
witajcie wskakuję tu niczym woda do studni
nie ma mowy pobudka , lepiej
54 zeta wypłacone jajka kupione
lila dopiero teraz sie zjaawiasz?jak ja na M jak morderstwo musze isc
lila
lilka że bije to widac, slychac i CZUĆ ej
lila..
hahha lila ja mam podobnie
kwa kwa moskwa
kwa kwa moskwa
lila no tak jakos wyszlo glupie rymy
nie ma spania nie ma ruchania
nie ma spania nie ma ruchania
tu jest istny cyrk na kolach 24/24 z przerwa na oszustow
witaj synu cos slabo cie slysze, srales dzis?
powinien powstac jakis program... "orgia non stop" mamy 1 miejsce