Wpisy 589 327 – 589 426
8 listopada 2011 18:27 → 8 listopada 2011 19:00, 100 wpisów
sara,,, juz nic nie mam wiecej pytan
i od razu uciekam daleko
i od razu uciekam daleko
madzia zrobiłem tak raz w niedziele jak ludzie wracali z kościoła,mały kajtek byłem ale gośc mnie przyuwarzył i nadepnoł najpierw na żyłke a potem siegnoł po portfel ,wtedy to ja byłem bardzo zdziwiony -Witaj
a jak kiedys zamiast do szkoły poszedłem na wagary z łepkami,postanowilośmy isc na grzyby do lasu .teczki jebneliśmy w krzaki i poszlismy do lasu,natrzaskałem troszke grzybów wracalismy to wziołem teczke i poszedłem do domu i mówie mamie ze nie byłem w szkole tylko na grzybach a mamuśka zadowolona jak tralala
sara,,dawno byłem wawa ,poznan , ja wolę do szczecina
Gała to super masz Mame...a grzybki na zupke to sie ucieszyła....
tez wagarowałam czasem ale nad rzeczkę z koleżankami czmychałyśmy
wolę nie pisać co robiłam na wagarach ... z pewnością pierwsze próby z używkami ...
no popalaliśmy sobie - popijaliśmy ... wtedy to ciekawe było, uciekaliśmy przed nauczycielami ...
dawno ze szkoły oboje ludzie uciekają na wagarach
i znikam chata i koniec
i znikam chata i koniec
Gała chodziłysmy nad rzeczke nie popalać ale pogapić sie jak chłopaki ze starzej klasy łowią rybki
mu kiedys z ost lekcji wszyscy mielismy s***zielic i tak zrobiliśmy,ale ja z kolega poszlismu na cole i wrócilismy do szkołe na lekcje bo wiedzieliśmy ze i tak sioe nie odbedzie i nioe było bo 2 osoby na lekcji zwolnili nas a reszta zjeby dostała a my sciewme jebnelismy ze nauczyciel nas widział c obyło nie prawda
albo na wagarach ognisko napaliliśmy i wjebaliśmy pół małej reklamówki naboi ale stzrelały a na ziemi sie wyleżałem
mysmy tez uciekali i chowali sie zawsze w kapliczce az dyretkorka przejdze......i w krzaki robić bazy
a jak prace dyplomową z łepkiem oddawałem a ja pijanymasakra
nauczyciel do mnie Pan był wczoraj niedysponowany ale jakos sie udało zdawac
nauczyciel do mnie Pan był wczoraj niedysponowany ale jakos sie udało zdawac
gała dawno byłem w szkole ,jeden raz spróbowałem ucieka na wagara i tak kuzwa zostałem zachowanie nagany
jest co wspominać - w szkole średniej w różnych stanach chodziło się na lekcje ... a najśmieszniejsze,ze rozumiałam wtedy nawet chemię i fizykę - zwłaszcza jak Pan opowiadał o "ruchu ciał" ...
nie na kacyko oddawałem prace dyplomowa pijany,a na drugi dzien mi nauczuciel powiedział ze byłem nie dysponowany
ja na Polskim miałem dwie 1 i dwa minusy i mnie wzieła do odpowiedzi no to pan G jest nie przygotowany a ona do mnie czy 1 mczy minus a 3 minus to jedynka a wtedy było modne iśc na całośc to ja do niej "wybieram bramke nr 3 " a ona mi zero wpisała do dziennika
ale ja zawsze wolałem to nie isć jak był sprawdzian i dostac to 0 a potem sie nauczyc i napisac na dobra ocene lepiej to wychodziło bo na 0 tak nie patrzyli jak na 1
gałą czy masz coś na wieczór aby wspomóc kobietę z zerowymi skutkami w ts ????
raz pamiętam mieli pytac z czego tam całą klase to ja przez miesiac nie chodziłem na tą lekcje az sie wkoncu nauczyłem i 5 dostałem
krysienka oczy mnie dzis bolą bo mi do oka jakies metalowe dziadostwo wkładali
gała ty to potrafisz załamać kobietę....wybrać coś z tej siódemki ...jak maoje myślenie ostatnio jest na bakier w cyferkach
androo
kup czarne okulary jak niewidomy
i znikam
kup czarne okulary jak niewidomy
i znikam
a jak kiedys wiersz do nauczenia był, to ja go przepisąłem na kartke i tato mnie pytałe a ja sobie zeszyt stary otworzyłem przeczytałem tak zeby sie jąkac on mówi ok ucz sie dalej za pół mgodz mnie spyta ok przyszedł ja mu legancko ładnie przeczytałem on uniesz synu i koniec nauki a na drugi dzień pała z wiersza
gała...
drugi dzien za szybko stracisz pamieci
drugi dzien za szybko stracisz pamieci
ja raz wiersz przeczytałem nauczycielka miała książke otwarta na tym wierszu i czytałem ale takim dorbnym drukiem było ze sie jąkałem i 2 dostałem ale lepsze dwa niz lufe