Wpisy 589 375 – 589 474
8 listopada 2011 18:46 → 8 listopada 2011 19:21, 100 wpisów
ja na Polskim miałem dwie 1 i dwa minusy i mnie wzieła do odpowiedzi no to pan G jest nie przygotowany a ona do mnie czy 1 mczy minus a 3 minus to jedynka a wtedy było modne iśc na całośc to ja do niej "wybieram bramke nr 3 " a ona mi zero wpisała do dziennika
ale ja zawsze wolałem to nie isć jak był sprawdzian i dostac to 0 a potem sie nauczyc i napisac na dobra ocene lepiej to wychodziło bo na 0 tak nie patrzyli jak na 1
gałą czy masz coś na wieczór aby wspomóc kobietę z zerowymi skutkami w ts ????
raz pamiętam mieli pytac z czego tam całą klase to ja przez miesiac nie chodziłem na tą lekcje az sie wkoncu nauczyłem i 5 dostałem
krysienka oczy mnie dzis bolą bo mi do oka jakies metalowe dziadostwo wkładali
gała ty to potrafisz załamać kobietę....wybrać coś z tej siódemki ...jak maoje myślenie ostatnio jest na bakier w cyferkach
androo
kup czarne okulary jak niewidomy
i znikam
kup czarne okulary jak niewidomy
i znikam
a jak kiedys wiersz do nauczenia był, to ja go przepisąłem na kartke i tato mnie pytałe a ja sobie zeszyt stary otworzyłem przeczytałem tak zeby sie jąkac on mówi ok ucz sie dalej za pół mgodz mnie spyta ok przyszedł ja mu legancko ładnie przeczytałem on uniesz synu i koniec nauki a na drugi dzień pała z wiersza
gała...
drugi dzien za szybko stracisz pamieci
drugi dzien za szybko stracisz pamieci
ja raz wiersz przeczytałem nauczycielka miała książke otwarta na tym wierszu i czytałem ale takim dorbnym drukiem było ze sie jąkałem i 2 dostałem ale lepsze dwa niz lufe
miałam ściągę na nodze i przezroczyste rajtuzy - jaką wtopę zaliczyłam gdy wychodziłam z klasy a pan od fizyki zauważył tą kartkę pod rajtuzami na mojej nodze,bo się zsunęła ...
patenty były zawsze - słuchawki w uszach długie włosy i sweter z golfem by kabelków nie było widać w erze kaset magnetofonowych ...
ja idę na typowania bo się dzisiaj nie mogę wyrobić
andruś widzę,że bardzo lubisz tą parkę
andruś widzę,że bardzo lubisz tą parkę
ja zawsze sciągi miałem gotowe nawet u takiego nauczyciela gdzie za cholere by sie sciagnac nie dało ale kombinowałem i sie udawało
albo jak w podstawówce schowałem sie ja i 2 lepków w klasie jak wychodziliśmy na przerwe ale mi sie tak siku zachciło ze do kwiatka nalałem i siki w podstawku zostały a jaki aromat był po paru ciepłych dniacj
pamietam sala nr 10 geograficzna
pamietam sala nr 10 geograficzna
albo jak udawałem jak koledzy graja w statki ja na głos np b7 i zaraz odpowiadałem pali sie a pan np kowalski i iksiński nie grajcie w statki oni w smiech i mowią ze nie graja ja za pare minut znou kowal d4 i odp trafiony profesor ich wyprosił z lekcji
w siatke to ja nie grałem bo nie lubie tego,zawsze jak miała byc siatka to mowiłem nie gram i siadałem na ławca nawet jak mnie nauczyciel prosił zebym grał to nie
z chicharitem wyjśc na spacer po Panią,wykąpać sie ,ogolic i do łóżka w tv obejrze los jak dotrwam
2 druzyny i sie kuło uderzając kogoś z przeciwnej druzyny piłką taka gra w dwa ognie