Wpisy 586 517 – 586 616
7 listopada 2011 09:55 → 7 listopada 2011 12:52, 100 wpisów
aniqa
napisałaś, że jednorazowo nie wysłałaś więcej niż trzy zakłady - muszę przyznać, że jeśli to kit, to mnie zrobiłaś w #cenzura# - uwierzyłem
DW
jeśli te "opluwanie" , to do mnie - że nie wierzyłem w wygrane to wybacz, ale nie ma szans - żebym uwierzył
podajesz takie ilości typów, na tych wszystkich stronach, że kiedyś, gdzieś znowu trafisz
dobrego dnia
napisałaś, że jednorazowo nie wysłałaś więcej niż trzy zakłady - muszę przyznać, że jeśli to kit, to mnie zrobiłaś w #cenzura# - uwierzyłem
DW
jeśli te "opluwanie" , to do mnie - że nie wierzyłem w wygrane to wybacz, ale nie ma szans - żebym uwierzył
podajesz takie ilości typów, na tych wszystkich stronach, że kiedyś, gdzieś znowu trafisz
dobrego dnia
bo ja pracuje w centrum handlowym. Ta hala byla na sprzedaz i wlasnie ktos ja kupil i dali nam czas do konca roku na wyprowadzke
No tak pod koniec roku...bo Ty masz swoją kol z tego co pisałaś na chacie...no w centrum handlowym najlepiej bo dużo ludzi...trzymam kciuki za znalezienie nowej
-----
http://ukrytakamera.wp.tv/i,Chamski-zart-przy-bankomacie,mid,904072,index.html#m904072
-----
http://ukrytakamera.wp.tv/i,Chamski-zart-przy-bankomacie,mid,904072,index.html#m904072
-----
ja powtórka 39
basia cos takiego 3-4-5-6
lila to przez ogrzewanie chyba powietrze sie suche robi czy jak
andruśka...i do tego katar jak cholera a dzisiaj do pracy trzeba jechać
czeeee dziewczynki
78 dzisiaj wylata o 14 dzwoniłam do kwatery
obiecałam dużżżżżą roz***uchę jak jej dzisiaj nie uwolnią
Gała żonkę masz naprawdę ładną
czekam na zdjęcie z dzieciątkiem na rękach
78 dzisiaj wylata o 14 dzwoniłam do kwatery
obiecałam dużżżżżą roz***uchę jak jej dzisiaj nie uwolnią
Gała żonkę masz naprawdę ładną
czekam na zdjęcie z dzieciątkiem na rękach
ja normalny
a wy kobita tak śmiejecie
a wy kobita tak śmiejecie
jestem zawsze połowy śmiechu albo nie
ja nie weme 78 znowu nie bedzie
tak cicho i nic gadają hmm
juz znikam i ide tam
juz znikam i ide tam
andruska...ale nam znowu dzisiaj wesołożebyśmy tylko nie płakałyno chyba że,ze śmiechu
jak jestem przy laptopie to sie strasznie nagrzewa bo sie chłodzenie non stop włancza a jak odejde to nie..chyba go musze do serwisu zanieść zeby przeczyścili bo sama go nie chce otwierać
andruśka...a może Ty tak na laptopa działasz.Jak siedzisz przy nim to się grzeje a jak odejdziesz to schładza
mi też się włącza chłodzenie ale dziwne że wieczorem częściejjak go trzymam na kolanach to nie.
Lila mi tez wieczorem bardziej grzeje ..tzn laptop
a na kolanach to by sie całkiem przegrzał..nie trzymam go na kolanach
a na kolanach to by sie całkiem przegrzał..nie trzymam go na kolanach