Wpisy 585 602 – 585 701
6 listopada 2011 18:15 → 6 listopada 2011 20:41, 100 wpisów
I mną się nie przejmuj - ja jestem ogólnie znanym obrzydliwym bezkręgowym kompletnym idiotą, ale - takie chowania łba w piasek coś załatwia ? ALE
- kto pisał na parę nicków robal, czy te dwie prawdopodobnie panie ?
- kto pisał na parę nicków robal, czy te dwie prawdopodobnie panie ?
Robal_36 >>> to Ty masz jakieś obsesje na punkcie podwójnych nicków - nie ja więc to nie mój problem,a skoro uważasz,że nazwa bezkręgowiec jest obraźliwa no cóż ...
i jeszcze coś gdzie Cię wymienione przez Ciebie nicki obraziły w rażący sposób co?
i jeszcze coś gdzie Cię wymienione przez Ciebie nicki obraziły w rażący sposób co?
zobacz co Ci wkleiłam w księdze gości - zauważyłam,ze interesujesz się Mini - podałam przydatną stronkę i to uważasz za przejaw antypatii???
Pasko
samo się nie rozwiąże - ale - swoimi dziś wpisami, jakieś -nawet c i e k a w e stanowisko przedstawiasz
rób jak chcesz
milan
i powodzenia
samo się nie rozwiąże - ale - swoimi dziś wpisami, jakieś -nawet c i e k a w e stanowisko przedstawiasz
rób jak chcesz
milan
i powodzenia
Witam wszystkich na tej stronie!
Tych spokojnych i tych zwaśnionych.
Tych spokojnych i tych zwaśnionych.
witajcie klika do was basia z lublina ja typuje takie liczby 4,15,24,61
dzien dobry
pomału jeszcze uciekamy
pomału jeszcze uciekamy
ulala
Łobuzy chcieli porwać 2,5zeta ze skarbonki ale odparłem atak,pieniążki uratowane
Przy zakupie rybek akwariowych polecam stworzenie małego haremu:niepozorny samiec i kilkanaście dorodnych samic
hipcioo
ja wole 71
ja nie chcę 78
ja nie chcę 78
hipcioo
pani androo chce spróbować tanczy
pani androo chce spróbować tanczy
Oglądałem film:goście,goście i pokazuje on,że każdy ksiązę posiada sługę niezbyt rozgarniętego,tak więc jak kobieta szuka swojego księcia musi zwracać uwagę na zachowanie sługi,bo po ślubie będą w trójkącie
mówie nie bedzie 78
jak nie spadnie zostajecie łomoty
jak nie spadnie zostajecie łomoty
hipcioo
chyba moze jest oszustwo TS włozone srodku kula metalowa za ciezka 78 nie spadnie
chyba moze jest oszustwo TS włozone srodku kula metalowa za ciezka 78 nie spadnie
lila...
lila.....
nieeee
nieeee
Kobiety przestrzegam przestańcie się odchudzać,bo wtedy mniejsza powierzchnia do całowania
lila...
mam znajomy jeszcze uciekam do Pleszewa
mam znajomy jeszcze uciekam do Pleszewa
hipcioo
ona na bata jak kiedy spakuje w samochodzie
ona na bata jak kiedy spakuje w samochodzie
krzysio...Ty mi nie pisz gdzie uciekniesz bo w Pleszewie też Cię znajdę
krzysio....ale co na bata spakuje w samochodzie? W aucie mam lolunię