Wpisy 585 502 – 585 601
6 listopada 2011 15:58 → 6 listopada 2011 18:14, 100 wpisów
69
78 nie padnie jeszcze przez kilka dni
69 się budzi
sam9 nie pochodze z tego miasta, mieszkam na szczescie gdzie indziej
sam9 nie pochodze z tego miasta, mieszkam na szczescie gdzie indziej
sam9 ta jasne, ale jeszcze niestety sobie pośpi
sam9 jak dobierac liczby w keno,cholera
spotkanie ?
annamaria, kameliowa, onaa, dobrosław, hewka, paskuda, zauroczona, klarak i mag.. - ciekawe czy by było dużo więcej niż dwie niezwykle życzliwe panie
A przy okazji -
pozdrowienia dla wpada 69 i ja
anatol - jak i tamta Ci nie dała - tak i ta nie da
ale - będziesz miał o czym myśleć
annamaria, kameliowa, onaa, dobrosław, hewka, paskuda, zauroczona, klarak i mag.. - ciekawe czy by było dużo więcej niż dwie niezwykle życzliwe panie
A przy okazji -
pozdrowienia dla wpada 69 i ja
może być i 10 i 78 ..
a tak ogółem widział ktoś mag..
szkoda,ze ktoś taki odszedł ze stronki przez głupie,publiczne insynuacje odnośnie tej osoby ...
a tak ogółem widział ktoś mag..
szkoda,ze ktoś taki odszedł ze stronki przez głupie,publiczne insynuacje odnośnie tej osoby ...
robal 69 leci
dzisiaj wysyp dwojek, 02,12,22,32,52,62 i to z plusem
majoreczka,ja dobieram po obserwacji losowań,już Ci pisałem"wybieram liczby i obserwuję o których godzinach one wpadają i ile ich wchodzi"Pilnuj godzin
Robal_36 >>> dowody kolego dowody .. nim zaczniesz szczekać .. co klaraK Ci podpasywała olała Cię .. i teraz się odgrywasz jesteś doprawdy tak żałosny jak i reszta tej WASZEJ ELITY...
i od mojej osoby to wiesz co ...
i od mojej osoby to wiesz co ...
madzia77 ja nie naleze do zadnej elity i jesli o mnie mowisz, ze jestem zalosna to daruj sobie, bo ja nie oceniam ludzi,kotyrch nie znam
hatkor mowie ze padly o 14stej...
sam9, ale bierzesz te powtarzajace sie?
hatkor mowie ze padly o 14stej...
sam9, ale bierzesz te powtarzajace sie?
i w wielu przypadkach odnośnie nicków masz złe informacje - pewnie nie sprawdzone - tylko usłyszane ... hehe
majoreczka >>> czy ja cos pisałam do Ciebie
robal >>> jesteś głupi czy udajesz tylko????
majoreczka >>> czy ja cos pisałam do Ciebie
robal >>> jesteś głupi czy udajesz tylko????
a teraz robal jeśli łaska policz swoje owieczki ... bo,że je masz to ktoś to sprawdził (nie ja) ...
co tu się wyrabia przy niedzieli
sam9 nie badz taki,wygrac moze kazdy, skoro patrzysz na gdzine losowan to znaczy, ze sugerujesz sie padajacymi wtedy liczbami?
majoreczka tak,jeżeli padają moje liczby,w kilku kolejnych losowaniach w ciągu godziny,to w przeciągu kolejnych trzech godzin nie pada ani jedna
a rozumiem, czyli ja jak sobie spojrze na te godziny to moge sobie wybrac te ktore sie czesto powtarzaja np.o 12stej i wtym momencie je puscic dobrze rozumuje?
Gram na 7/7,10/10 Trafiam przy 7/7 4/7,5/7 6/7 raz miałem 7/7
Przy 10/10 trafiam 5/10,6/10,raz trafiłem 8/10
Przy 10/10 trafiam 5/10,6/10,raz trafiłem 8/10
sam9 super ale nie kumam, bo nie powiesz, czy wybrales sobie czestotliwe liczby i chodliwe w danej porze na przyklad
majoreczka,liczby wybieram sam i nimi gram cały czas,obserwując
losowania i godziny,czytaj posty dokładniej,to zrozumiesz.Powodzenia
losowania i godziny,czytaj posty dokładniej,to zrozumiesz.Powodzenia
sam9 dziekuje za wskazowki
czym kierowalbys sie przy grze 2/2
czym kierowalbys sie przy grze 2/2
witaj Dariusz
Darek mieć takie wyczucie do DL to super sprawa
majoreczka,niegram w Keno na niskie progi,więc nie podam Ci reguły jak grać
amour tak jest oky.
majoreczka no cóż ktoś ma szczęście tu ktoś gdzie indziej
majoreczka no cóż ktoś ma szczęście tu ktoś gdzie indziej
amour jak tam żyjesz? wygrałeś coś? widzę nowa laska w profilu ta mi się nie podoba
hehehehe hartge nie jest zła nie wygrałem nic, nie wysyłałem nic ostatnio
PASKO - jak się uaktualnie bazę wyników w multiparis, juz raz ją zrobiłam, a teraz coś nie widze przycisku aktualizuj
Dzień dobry.. .
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
Ulala.. . Witaj.. .
.......................................................................
.......................................................................
Ulala. .
.................................................................
.................................................................
Ulala.. .Jeden to za mało.. .
Powinno być tak, x 100.. .
..............................................................................
Powinno być tak, x 100.. .
..............................................................................
jaki wulgarny - a może i dam ....
i cóż Ci do tego .... raz dałam - mogę i drugi raz mu dać ...
ale z pewnością nie komuś takiemu jak Ty pfuj ....
jaki wulgarny - a może i dam ....
i cóż Ci do tego .... raz dałam - mogę i drugi raz mu dać ...
ale z pewnością nie komuś takiemu jak Ty pfuj ....
Ulala.. .
Musze napisać tu sprostowanie bo zostałem zarzucony mailami. Piszac niezyczliwe osoby nie miałem na myśli ze ktos jest niezyczliwy ogolnie tylko ze jest niezyczliwy w stosunku do madzi77. Oczywiscie to dziala w 2 strony i widze ze madzia77 jest rowniez niezyczliwa w stosunku do kilku osob czego nie da sie ukryc. Generalnie mialem na mysli to aby osoby wrogie w stosunku do siebie nie wyciagaly swoich zatargow powstalych poza strona multipasko tj. na gg itp. tutaj na stronie, robiac z niej czasami arene do prania brudow i udowadniania kto jest niby czarna owca.
Proponuje jeszcze zapoznać się KTO
robi arenę do prania.... swoich brudów - to naprawdę NIE jest trudne
robi arenę do prania.... swoich brudów - to naprawdę NIE jest trudne
Znalezione we wczorajszej gazecie.. .
" Wysłala 33 000 kuponów Lotto i nic nie wygrala.....
" Wysłala 33 000 kuponów Lotto i nic nie wygrala.....
pewnie nie trudno znaleźć kto "zagroził" pierwszy wywaleniem prywaty na arenie portalu - można znaleźć to w poważnym temacie w razie coś służę wklejką... Nie ja pierwsza zagroziłam o ujawnieniu prywatnej korespondencji na portalu ... ja nie mam w tym interesu,ale zdaje się,że ktoś ma w tym interes - lub swoistą przyjemność ...
Pasko
proszę podliczyć MOJE owieczki -
585530. madzia77 2011-11-06 (16:16)
a teraz robal jeśli łaska policz swoje owieczki ... bo,że je masz to ktoś to sprawdził (nie ja) ...
-
Nie siedzisz chłopaku przed moimi kompami i nie widzisz KTO pisze, ale możesz sprawdziś - iloma nickami się tu loguję ze swoich adresów
Potraktujmy to jako taki test na prawdomówność pewnych PASKUDNYCH insynuacji
proszę podliczyć MOJE owieczki -
585530. madzia77 2011-11-06 (16:16)
-
Nie siedzisz chłopaku przed moimi kompami i nie widzisz KTO pisze, ale możesz sprawdziś - iloma nickami się tu loguję ze swoich adresów
Potraktujmy to jako taki test na prawdomówność pewnych PASKUDNYCH insynuacji
585432.
"Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa."
Owszem Bywa.
Każdy skutek ma swoją przyczynę.Czy jesteś na tyle zaniedbany czy mało rozgarnięty,że nie widzisz przyczyn? A skutek oceniasz właśnie tak?
Nieżyczliwych "jej" osób - czy by być w stanie przypomnieć sobie i policzyć ile Ta Twoja faworytka konfliktów wygenerowała na Twojej stronie pod Twoim czujnym okiem? A teraz jakby bardziej zasadnym pytaniem czy również i nie za cichym przyzwoleniem?
Rozpatrując sprawę w takim aspekcie łatwiej zrozumieć pewnie Twoje zachowania jak również całkowity ich brak wtedy kiedy były oczekiwane.
Jako informatyk jesteś zapewne dobry w tym co robisz.
W roli admina- w mojej ocenie 51% do d.u.p.y
I proszę mnie nie odprowadzać.
Wiem,gdzie są drzwi.
Pozostałym dziękuję za te ponad trzy lata.
Pozdrawiam.
"Ja jako administrator strony również mam pozytywne odczucia co do madzi77, a że wdarła się w dyskusje z nieżyczliwymi jej osobami, to już tak czasem bywa."
Owszem Bywa.
Każdy skutek ma swoją przyczynę.Czy jesteś na tyle zaniedbany czy mało rozgarnięty,że nie widzisz przyczyn? A skutek oceniasz właśnie tak?
Nieżyczliwych "jej" osób - czy by być w stanie przypomnieć sobie i policzyć ile Ta Twoja faworytka konfliktów wygenerowała na Twojej stronie pod Twoim czujnym okiem? A teraz jakby bardziej zasadnym pytaniem czy również i nie za cichym przyzwoleniem?
Rozpatrując sprawę w takim aspekcie łatwiej zrozumieć pewnie Twoje zachowania jak również całkowity ich brak wtedy kiedy były oczekiwane.
Jako informatyk jesteś zapewne dobry w tym co robisz.
W roli admina- w mojej ocenie 51% do d.u.p.y
I proszę mnie nie odprowadzać.
Wiem,gdzie są drzwi.
Pozostałym dziękuję za te ponad trzy lata.
Pozdrawiam.
Monet >>> a czy ja jedna miałam tutaj tylko konflikty - dlaczego ciągle koncentrujesz się tylko na mojej osobie ...
Ludzie,ludzie-cuda w tej budzie.
sprawa przecież nie tyczy się Ciebie - zresztą od początku nie tyczyła, Ty sam wszedłeś miedzy mnie a swoją "faworytką" pięknaja ... nie rozumiem jednak dlaczego tak Cię ten konflikt zaabsorbował???? Było tutaj bez liku innych konfliktów,a Ty akurat zaangażowałeś się w ten ... ??????????????
Pasko
z moich adresów IP - ile nicków się logowało - powtarzam pytanie?
z moich adresów IP - ile nicków się logowało - powtarzam pytanie?
wystarczy wpisac w Google tak.
wysłała 32 tysiace kuponów i nie wygrala
wysłała 32 tysiace kuponów i nie wygrala
a zapomniałam też Monet ... miałeś też coś do Fobi1 jak coś nie tak napisała do piekneja i z tego tez powodu jak sadzę odeszła ...
Robal_36 >>> nie rżnij głupa,bo mi już na nerwy działasz - można mieć 100 - 200 sieci i tyle samo IP lub bramka proxy ...
Wszystko to jest opisane w Gazecie Radomskiej.. .