Wpisy 584 317 – 584 416
5 listopada 2011 20:50 → 5 listopada 2011 21:21, 100 wpisów
czekaj zaraz sprawdze bo mam gdzies google chrome ale nie uzywam tego
witam wszystkich w ten piękny sobotni wieczór pełen nadziei i marzeń
moze sproboj tak kliknij na klucz taki narzedziowy w gornym prawym rogu
nastepnie ,,opcje,,
pozniej ,,zawansowane,,
ja pieprze ale się śmieję,chyba cała okolica mnie słyszyżebym tylko dzisiaj nie płakała
lub ,,dla zaawansowanych,,
krzychu.....jakie następnie opcje? Gdzie?kuźwa mi musisz dokładnie bo ja blondynka jestem
Lila a w co granacikiem walnęłaś
i pozniej masz takie cos jak ,,tłumacz,, i odznacz ptaszka tego przy ,,Oferuj tłumaczenie stron w innych językach,, moze pozmoze
Liladlaczego w jaro
nie plakusiaj Lila tam masz takiego ptaszka takiego nike
krzychu...tłumacz mi od początku krok po kroku bo ja nic nie wiem juz
to moze taki maly
o kurcze ok
to prawym przyciskiem myszki klikasz na ten klucz narzedziowy w gornym prawy rogu
lila na polu na którym piszesz kliknij prawym przyciskiem i tam pisze sprawdź pisownie i odhacz ptaszka
nastepnie w menu kontekstowym ktore sie rozwinie wybierasz ,,opcje,,
otworza Ci sie okno i po lewej na takim blekitnym pasku wybierasz opcje ,,dla zaawansowanych,,
nastepnie masz w oknie opcje i czwarta opcja napisana pogrubionym drukiem opcja ,,tlumacz,,
optymistka....co Ty mi pitolisz jak wszystko kuurwa jest nie po naszemu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to zmienia postac rzeczy
nie pitole tylko po odhaczeniu nie podkreśla na czerwono,przetłumacz sobie
co tu za dyskuje... A nie można Chrome zainstalować od nowa z wybranym domyślnym językiem polskim?
no wlasnie tak najprosciej
co mam sobie kuźwa przetłumaczyć? Gdyby to było po szkopsku to kij ale angielskiego nie znaju
lila no co Ty ja obrażać
albo ja mam dzisiaj zaćmienie mózgownicy albo Wy mnie nie rozumiecie
dodaj do ulubionych "tłumacz google i sobie przetłumaczysz
odinstaluj obecną przeglądarkę z której korzystasz i zainstaluj od nowa - to chwile potrwa ..
Lila to zaczynamy od początku...chodzi Ci o to że podkreśla Ci błędy na czerwono a Ty nie chcesz żeby podkreślało?
słuchaj lila, kliknąłem przypadkiem na 'płace przez allegro' jednak anulowałem tą opcję i zrobię przelew bankowy na poczcie, mogę mieć jakieś problemy?
opty....nie błędy tylko wszystko mi podkreśla na czerwono,nawet jak jest dobrze napisane.
bet5...jak kupiłes to napisz maila ze swoimi danymi i jak chcesz zapłacić i nie powinno być problemu
bet5...maila do nich oczywiście i napisz formę płatności jaka Tobie odpowiada
lila: klikasz prawym klawiszem myszy na dowolnie podkreślony wyraz, pojawi się menu i najeżdżasz myszką na 3-cią pozycję od góry, czekasz chwilę i pojawi się kolejne podmenu z językami do wyboru
lila znalazłam takie objasnienie.........."Ustaw sobie w przeglądarce przy słowniku polski a nie angielski który zazwyczaj jest włączony jako domyślny...
kupiłem w firmie wytwornice dymu, ale chodzi mi o to ze wybrałem płatność 'płace przez allegro' a potem anulowałem i wybrałem przelew bankowy na poczcie , czyli wszystko jest ok
aha... na samym dole tych języków do wyboru jest też opcja zaznaczona ptaszkiem, którą należy kliknąć żeby odznaczyć
Pasko......wiesz co ,godzina 21 a Ty do mnie o pozycjachnie da rady.Tam jest Tylko angielski United Sates i angielski
1. Klikasz na dowolnie podkreślony wyraz prawym klawiszem myszy
2. Z menu które się pojawia najeżdżasz myszką 3-cią pozycję od dołu
3. Pojawi się kolejne pod-menu, w którym będą języki do wyboru, jak również na samym dole zaznaczona ptaszkiem opcja, którą należy kliknąć, aby odznaczyć
2. Z menu które się pojawia najeżdżasz myszką 3-cią pozycję od dołu
3. Pojawi się kolejne pod-menu, w którym będą języki do wyboru, jak również na samym dole zaznaczona ptaszkiem opcja, którą należy kliknąć, aby odznaczyć
No ok, ale pod tymi językami jest też opcja zaznaczona ptaszkiem na samym dole, przy której pisze coś po angielsku, możesz ją odznaczyć
Ale nad ptaszyskiem jest też coś po angielsku z 3-ma kropkami... możesz to kliknąć i doinstalować język polski
bet5...ja zamówiłam filter zewnętrzny do akwarium i czekam juz tydzień
No i dobrze. Tutaj po wejściu na tą stronę możesz doinstalować sobie język Polski, żebyś mogła mieć sprawdzanie pisowni w tym języku.
ja wybrałem list polecony priorytetowy za 12 zł . Idę w poniedziałek wysłać może dojdzie do piątku.
Pasko....aaaa jeszcze jedno ,jak chcę coś myszką kopiować(ludziki bez podtekstów) to też pisze po angielsku Copy i inne jakieś
Lila, ale chyba jak się nie ma kasy na koncie na allegro to nie da sie zapłacić przez allegro.
bet5: da się. Opcja zapłać teraz i potem masz szereg banków do wyboru. Chyba, że Twój bank nie oferuje płatności on-line
bet5...ja nie wiem,zawsze płacę przy odbiorze 20 za kuriera,przynajmniej wiem że mnie nikt w bambus nie walnie.Kasa za towar a nie kasa,a towaru jak nie było tak nie ma