Wpisy 584 217 – 584 316
5 listopada 2011 20:26 → 5 listopada 2011 20:49, 100 wpisów
no np patrzac od 1 listopada 1 i 39 oczywiscie mowie na podstawie 2 liczb a takich jest wiecej a kazdy obstawia przewaznie zimne typu 78 25 los
andruśka.....nie wiesz czasem dlaczego podkreśla mi każdy wyraz jak piszę?? Zaraz mnie jasna krew zaleje
ja wiem ale zobaczcie sobie przyklad cieplych w testerze np taka dyszke 1,25,28,35,39,41,57,65,66,74
od 1 listopada a tak jaest w kazdym miesiacu tylko ze wiadomo ze cieple sie zmieniaja
ja
tak naprawiam
Hallo Lila witajze kochaniutkabylam z Florka na "wybiegu"{{diabelek
http://www.youtube.com/watch?v=ShN8UIk5-mw
http://www.youtube.com/watch?v=ShN8UIk5-mw
krzychu...dzisiaj trochę się zamotałam i ściągnęłam google.Niby wszystko gra ale teraz jak piszę na stronkę to wszystkie wyrazy podkresla mi na czerwono no
mi tez podkresla to slownik ale my tego nie widzimy na czacie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 224 000
Lila dziwne ...a od dawna? jakiś dziwny słownik Ci sie może włączył i wszystko uznaje za złą pisownie hmm
ulexxa..ja też niedawno wróciłam,myślałam że szału dostanę.Wiara na prawdę dostaję na baniak
mi podkreśla blędy na czerwono czy jak ę nie wpiszesz czy Ł..ale nie wszystkie wyrazy...coś w ustawieniach masz jakiś dziwny słownik hmmm
krzychu...wcześniej tez miałam że,podkreślał mi wyrazy z błędami ale teraz podkreśla falą wszystkie
Lila to slownik to norma mi tez podkresla np jak nie zrobie ą lub ę albo cos przekrece nie przejmuj sie
andruśka...dzisiaj tak namieszałam że,głowa małanajpierw ściągnęłam firefoxa,potem z niego google chrome i teraz mam właśnie jak mam
krzychu...ale ja nic nie przekręcam i mi wszystkie wyrazy podkreśla menda na czerwono
ulexxa...ja wiem że,nokciu śmiga jak po lysej kobyle po kompie ale go nie ma
mi tez podkresla ale np w tym co pisalem to ,,mi,, nie podkresla a ,,tez,, podkresla
puk , puk , puk
dobry wieczór
przyniosłem skrzynke
prosze się częstować
dobry wieczór
przyniosłem skrzynke
prosze się częstować
krzychu...nawet wyraz NIE mi podkreśla.Dosłownie wszystko no,co tu dużo pisać.
Lila napewno nie podkresla wszystkich na czerwono napisz Lila ale z duzej litery i nie podkresli podaje przyklad
nie tez mi podkresla heh ale napisz ,,Lila,, nie podkresli to slownik
krzychu a gdzie w google chrome mozna zmienić ustawienia słownika?
krzychu wszystko podkreśla.Nawet jak napiszę chyba jestem hmmmm .Teraz to co do Ciebie piszę jest wszystko podkreślone
krzychu.....nie dobijaj mniewcześniej w tamtym google nic mi nie podkreslało,kompletnie nic a teraz wszystko
to napisz ,,Lila,, i powiedz czy podkreslilo ale z duzej L :d
mnie ni..podkreśliło tylko " kąbinuje " reszta dobrze , jak nie daję polskich znaków to podkreśla
krzychu...wcześniej pisałam lila czy Lila nie podkreślało nic i to mi pasowało
Andromeda szczerze powiem ze w google chrom to niewiem bo sam uzywam opery i jakos najlepiej mi przypasowala
ulexxa...chyba go zgłoszę do programyu Ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Lila tez a sam fakt lila jesli podkresli Ci wyraz to kliknij na niego prawym przyciskiem myszki otworza sie propozycje slownika Wiec tym sie nie przejmuj
ulexxa..lepiej nie bo jak ja Tobie zapodam słownik to takiego w żadnej księgarni jeszcze nie mają
hehe az tak zle chyba nie ja za malolata to bylem zdemoralizowany kilkanascie spraw w sadzie wiec mnie nic nie zdziwi
krzychu...aaaaa jeszcze jedno.Wtedy napisane było jak cos kopiowałam to pisało po Polsku KOPIUJ PRZEJDŹ gdzieś tam a teraz po angielsku
a teraz przyszlo mi w totka grac
a moze zmienilas poprostu jezyk przegladarki wejdz w ustawienia lub preferencje i tam powinien byc jezyk do wyboru
a napisz ,,fuck,, i zobacz czy podkresli wlasnie tak jak Andromeda mowi ;D
heh ja kiedys robilem chinskiego kompa czarna magia :d
Lila a mowilas ze nie znasz
a bidisz to angielski mu sprzyja
czyli tak jak mowilem ustawienia badz preferencje i tam gdzies musza byc ustawienia wybory jezyczka