Wpisy 56 811 – 56 910
21 lipca 2009 22:09 → 22 lipca 2009 14:43, 100 wpisów
Witam :)
Janusz - jak to mozliwe ,że na zywo idą u Ciebie wyniki transmisji losowań?Sprzedałeś udziały ?
Pozdrawiam Willi
Janusz - jak to mozliwe ,że na zywo idą u Ciebie wyniki transmisji losowań?Sprzedałeś udziały ?
Pozdrawiam Willi
Wpadło mi tylko 65, pozostała 6 nie weszła, 3 liczby przesunięte o 1
dietmar Nie przejmuj sie, mam to samo od prawie czterech lat.
problem polega na tym jak to pokonac?
Masz jakis pomysl?
problem polega na tym jak to pokonac?
Masz jakis pomysl?
Potrzebuje informacji jak pisac poprawnie np.nie zloto tylko zeby bylo l z kreska.Czy trzeba cos wcisnac na klawiaturze,jezeli tak to co?
Żeby było ł alt i litere l ;)
1z 9 u mnie heh.dziś pierwszy zakład po prawie 8 miesiecznej przerwie.
nie ma na to sposobu koleżanko,choć ludzie trafiaja i w DL w EX i w MM ale widocznie tu ich nie ma-no bo któż by sie chwalił-zeby łeb mu urwali:)
wczesniej grałem dosc czesto.moze nie za grube pieniadze ale czesto wiec sie wydatki kumulowały i portfel zaczał swiecić pustkami:)a ze najczesciej plecy wiec musiał byc pusty:)
nie ma na to sposobu.
nie ma na to sposobu koleżanko,choć ludzie trafiaja i w DL w EX i w MM ale widocznie tu ich nie ma-no bo któż by sie chwalił-zeby łeb mu urwali:)
wczesniej grałem dosc czesto.moze nie za grube pieniadze ale czesto wiec sie wydatki kumulowały i portfel zaczał swiecić pustkami:)a ze najczesciej plecy wiec musiał byc pusty:)
nie ma na to sposobu.
Do nr.56823 - wciskasz klawisz Alt Gr i literę l =ł
puscilem 1 6 16 17 22 30 47 55 63 65 trafilem 5liczb z 10 i dwie obok ja 17 oni18 ja 22 oni23 ktos gral przede mna za 300 zloty jezeli ktos przy takiej kwocie wytypuje np 6 a nawet 7 z dziesieciu to nie ma w tym nic dziwnego
@tiger
Poszukaj na forum lottotrix może ten system cie zainteresuje
Poszukaj na forum lottotrix może ten system cie zainteresuje
Felicjano- gdzie ty masz przycisk Alt gr na klawiaturze?ja sie nie moge na mojej tego znaku dopatrzyc.Chyba macie inne klawiatury niz ja.
lamictal
dzięki za info.
szukam jakiegoś fajnego systemu na DL do fortuny(cz.) w multi mi nie idzie od momentu jak są dwa los. dziennie
a w dużym na plusie jestem
prosiłem wcześniej kilku innych forumowiczów ale bez rezultatu poza wyjątkami
dzięki za info.
szukam jakiegoś fajnego systemu na DL do fortuny(cz.) w multi mi nie idzie od momentu jak są dwa los. dziennie
a w dużym na plusie jestem
prosiłem wcześniej kilku innych forumowiczów ale bez rezultatu poza wyjątkami
nie moge grac za wieksze sumy ale widze ze kolektorzy tych co graja ostro traktuja lepiej
HIPO ale przecież wszędzie tak jest,jeśli dobry klient to traktowany lepiej...
jak ktos pusci kilkadziesiat zakladow to jest niemozliwe zeby cos kolektor z tego wypatrzyl jest im obojetne na co ludzie graja byle zostawili duzo kasy
ja tam jestem za traktowaniem ludzi jednakowo czasami czuje sie w kolekturze jak natret tak jakby mieli mnie w d .
betgu to jedno wielkie oszustwo rozlicza
kupony nieprawdziwie wedlug losowania z godziny 22 dnia 21 .o7. wygralem a oszusci z mafi bedguna podaja odwrotne wyniki zlodzieje
kupony nieprawdziwie wedlug losowania z godziny 22 dnia 21 .o7. wygralem a oszusci z mafi bedguna podaja odwrotne wyniki zlodzieje
opa jedno pytanko masz stala pensie czy od utargu procent pozdrawim
drogi OPA to zerkanie zawodowe to jest wstrętne, chodzi o to aby też się załapać na torcik, ale torcik jest raz na jakiś czas, a kolektor na podstawie tych wysyłanych robi analizę? Czy zapamięta? jak jest system np z 30 liczb i jest 60 kuponów po 15 zł każdy to coś tam wypatrzy ale małe ma szanse aby to powtórzyć(powinien być wdzięczny ,że w jego kolekturze zostawiam taką kasę ) ale jest to wkur....bo największe są szanse, że coś namiesza i potem chce układać i sprawdzać czy puścił wszystkie dobrze, To nie sprawa kolektora czy wypełniony dobrze jest kupon. Ja zawsze sprawdzam w samochodzie czy jest ok. i dopiero potem wracam do domu.
Mam jeszcze jedno pytanie , czy u Ciebie można puścić system 180 zakładów ale tak abym tylko ja widział kupony i wydruki?
dziwie sie ze kogos denerwuje ze ktos podpatrzy co wysyla ja jak gram jest mi to obojetne czy ktos zobaczy jakie stawiam liczby nie kryje sie ze swoimi kuponami
wczoraj wytypowałem 9 liczb w multi multi.Nie wiem jak to zrobiłem... Masakra
czas najwyższy, aby TS pomyślał już o zawieraniu zakładów przez internet (na początek może wzorem totomixu)
mnie od dłuższego już czasu denerwują ludzie obsługujący lottomaty, a to rozmawia z koleżanką, która właśnie przyszła na druga zmianę, a to pitupitu przez komórkę... i patrzy się na mnie jak na intruza (a mi zostało np. 5 minut do zawarcia zakładu na 14.00), a to lottomat w osiedlowym sklepie z "gorzałą", gdzie wiadomo - trzech z kolejki po wódę najpierw trzeba obsłużyć, a dopiero potem podejść do klienta, który zagra za dychę w lotto...
wiem, że się czepiam, ale jak w sobotę po piątkowej balandze idę na targowisko w momencie gdy już zamykają stragany, nigdy nie zdarzyło mi się odejść z tzw. "kwitkiem", tam po prostu dbają o swój interes i obsłużą nawet takiego spóźnionego gamonia jak ja, który kupi tylko pomidory, cebulę, ziemniaki...
pozdrawiam
mnie od dłuższego już czasu denerwują ludzie obsługujący lottomaty, a to rozmawia z koleżanką, która właśnie przyszła na druga zmianę, a to pitupitu przez komórkę... i patrzy się na mnie jak na intruza (a mi zostało np. 5 minut do zawarcia zakładu na 14.00), a to lottomat w osiedlowym sklepie z "gorzałą", gdzie wiadomo - trzech z kolejki po wódę najpierw trzeba obsłużyć, a dopiero potem podejść do klienta, który zagra za dychę w lotto...
wiem, że się czepiam, ale jak w sobotę po piątkowej balandze idę na targowisko w momencie gdy już zamykają stragany, nigdy nie zdarzyło mi się odejść z tzw. "kwitkiem", tam po prostu dbają o swój interes i obsłużą nawet takiego spóźnionego gamonia jak ja, który kupi tylko pomidory, cebulę, ziemniaki...
pozdrawiam
We wtorkowym wieczornym losowaniu we włoskim totku, Superenalotto, śledzonym w napięciu przez miliony ludzi, nie padła "szóstka", a kumulacja przed następnym, czwartkowym ciągnieniem wzrosła do 102,5 milionów euro.
Tym samym padł rekord kumulacji. Obecna przekroczyła dotychczasową najwyższą, zanotowaną w październiku zeszłego roku. Wyniosła ona wówczas 100 milionów 700 tysięcy euro.
Włochy ogarnęło prawdziwe szaleństwo "totka". Przed barami i kolekturami ustawiały się przez cały dzień ogromne kolejki amatorów fortuny.
Na łamach prasy zauważono, że łatwiej niż trafić "szóstkę" jest mieć trojaczki, które zostaną potem króliczkami Playboya.
Tym samym padł rekord kumulacji. Obecna przekroczyła dotychczasową najwyższą, zanotowaną w październiku zeszłego roku. Wyniosła ona wówczas 100 milionów 700 tysięcy euro.
Włochy ogarnęło prawdziwe szaleństwo "totka". Przed barami i kolekturami ustawiały się przez cały dzień ogromne kolejki amatorów fortuny.
Na łamach prasy zauważono, że łatwiej niż trafić "szóstkę" jest mieć trojaczki, które zostaną potem króliczkami Playboya.
gelanoa trzeba się cieszyć ze są tacy genialni kolektorzy co zapamietują setki cyferek i jeszcze odrazu je analizują :D
Witam,ARCZI to fakt...moim zdaniem jest to tylko złudzenie,chociaż różnie bywa,napiszę o tym ok.10tej,jeśli będę miał czas.
Hej ja dziś puszczam to 7,28,49,64 na 10 losowan z plusem i nic więcej ,nie mam pomysłów to załatwie to tak poczekam moze wleci ;) Cały czas sprawdzam liczby wedłóg snów jak narazie na 2 liczby wchodzi zawsze jedna na dzień.Wczoraj to było 25.Testowałam przez tydzien czasu to troche mało i nie wiem czy to zbieg okoliczności ale wchodzi.Pozdrawiam.
Jak patrzy ci na kupon to co niby zaciotuje czy co? Czy moze mniej wygrasz?
Chore i głupie to i jakże typowe dla polaczków rozumowanie.
Sorry ale mnie wku takie bredzenie.
Mnie wczoraj roztargnienie dopadło i zapomniałem zabrać zapłacony kupon 3 zakł/4 losowania z kolektury i wiem że miałem 1,18,41,63,65/8 i mam tera strasznego gula.
Trzeba wysłać nowy.
Chore i głupie to i jakże typowe dla polaczków rozumowanie.
Sorry ale mnie wku takie bredzenie.
Mnie wczoraj roztargnienie dopadło i zapomniałem zabrać zapłacony kupon 3 zakł/4 losowania z kolektury i wiem że miałem 1,18,41,63,65/8 i mam tera strasznego gula.
Trzeba wysłać nowy.
Paweł1973 - piszesz ,że miałeś wygrane 280zł,760zł...jak ? powiedz jak grasz? ja też gram na grupy , ale to są bardzo małe wygrane. Przy zakładzie na 10 skreśleń, wypadają z grupy po 4,5,6 liczb więc przy skreśleniu 6/10 to i tak 12 zł! więc skąd u ciebie takie wygrane ??? podwyższasz stawkę ? nawet z plusem to tylko 24zł ! więc zdradź jak puszczasz grupą , bo ja już powoli rezygnuje z tej metody , a ty mi trochę dałeś wiary, więc dokończ proszę.A co do udowadniania Twoich wygranych , to myślę ,że nie ma takiego obowiązku jednakże, byłoby bardzo fajnie popatrzeć na szczęśliwy kuponik i pewnie nie jednemu z nas przywróciło by wiarę w TOTOLOTKA :)
hipopotan trochę śmieszne jest to jak mówisz,że trafiłeś coś obok np.17 a było 18.Pamiętaj ,że od dziecka byłeś uczony matematyki 1,2,3,4 itd. i dlatego tak rozumujesz.W losowaniu to jest inna kulka,INNA. Mam więc dla Ciebie złą wiadomośc,tak samo miałeś daleko do 18 jak i do 34.49,78.
Zapomniany kupon jednak czekał na mnie w kolekturze i fakt było 5/8 czyli 20zł.
Co do typowania tu to mam takie spostrzeżenie, jak podam swoje typy tu i wysyłam to mam kompletne pudło jak typuje a nie wyślę to nawet nawet.
Taki pech. Kiedys (druga połowa czerwca) co szły szalenczo parki 77,80 i tak typowałem je w trójce z innymi, byłem dużo do przodu ale gdy pochwaliłem się kolesiowi od tego dnia skończyły się 77,80 (ostatnio zaczęły się pojawiać, pfu pfu żeby nie zauroczyć).
A teraz podobna sprawa z zakresem od 70 do 80 też ostatnio ucichły po podobnej przechwałce. Moze to przypadek ktoś powie, ale ja mam tak w całym życiu.
A więc typuje to co nie wysyłam.
2,10,13,20,28,35,41,52,69,78
Co do typowania tu to mam takie spostrzeżenie, jak podam swoje typy tu i wysyłam to mam kompletne pudło jak typuje a nie wyślę to nawet nawet.
Taki pech. Kiedys (druga połowa czerwca) co szły szalenczo parki 77,80 i tak typowałem je w trójce z innymi, byłem dużo do przodu ale gdy pochwaliłem się kolesiowi od tego dnia skończyły się 77,80 (ostatnio zaczęły się pojawiać, pfu pfu żeby nie zauroczyć).
A teraz podobna sprawa z zakresem od 70 do 80 też ostatnio ucichły po podobnej przechwałce. Moze to przypadek ktoś powie, ale ja mam tak w całym życiu.
A więc typuje to co nie wysyłam.
2,10,13,20,28,35,41,52,69,78
do Jana40;jak mnie szukasz to pisz na GG moj numer 16141216
eeelllaaa to wchodzi a sen musi byc obrazem no wyrażny a sennik wróżki no nie zbyt ok choć w miare dobry musi być ok a sen no kogoś kto spokojnie śpi i śni POZDROWIENIA
Bardzo dużo kolektorów jest zatrudnionych w sklepach,marketach,stacjach paliw,"bardzo dużo "zarabiają,(u nas przeważnie najniższą krajową).Przeważnie świeżo upieczeni kolektorzy lub ci co zarabiają 1000-1500 ,dla nich jeśli ktoś gra za 100,200 czy 500zł to jest szok,dlatego się oni tak dziwią...
tedy ja sprawdzam ogólnie sen do przykładu jak sni się ślub to sprawdzam ślub a nie ze pani młoda suknia itd bo te liczby mi nie wchodzą.Brałam to sobie z przymróżeniem oka ale jak widze ze wchodzi to bede sprawdzac dalej.Tydzień to za mało na wnioski.Pozdrawiam.
Na dziś MM :
05
49
58
10,37
21,39,52,70
14,68
19
03,07,13,73
40,74,79
27,34,35,38,44,55,57,64
15,17,36,47,66,76,78
05
49
58
10,37
21,39,52,70
14,68
19
03,07,13,73
40,74,79
27,34,35,38,44,55,57,64
15,17,36,47,66,76,78
OPA dlaczego podajesz aż tyle liczb ? mam sobie wybrać z nich ? czy oco cho ?
Od niedawna jestem gościem na tej stronie i bardzo mi się podoba. Gratulacje Pasko! W multilotka grałem przez jakieś 3-4 lata od pierwszego losowania, później kilka lat przerwy a od roku znowu zacząłem grać.Przez ten pierwszy okres naprawdę osiągałem niezłe wyniki, niestety będąc studentem grałem za stawkę podstawową wtedy 1 zeta. Z moich większych wygranych to: 7/7, 6/6, 5/5, 8/10, 7/8 i sporo innych. Obecnie grałem na dość wysokie stawki i mój bilans to: 5/5 - 2 razy, 6/7 - 3 razy, 5/6 - 3 razy. Moje spostrzeżenia : jeżeli chcemy wygrać w mm trzeba być konsekwentnym. Ja gram na stałe liczby i dopóki nie padnie interesująca mnie wygrana pod żadnym pozorem nie zmieniam liczb (nawet jeżeli liczba pada przez 5 kolejnych losowań).I jeszcze jedno przed grą wolną kasę dzielę na minimum 20 losowań. Bo nie ukrywajmy rzadko zdarza się, że wygrywamy w pierwszym losowaniu. Życzę wszystkim powodzenia w typowaniu!!!!
Jacek74_T całkiem niezłe osiągnięcia brawo :)
no i witamy na multipasko.pl :)
no i witamy na multipasko.pl :)
Zauważyłem z wpisu 56860 ,że z tych liczb w poziomach obserwując i odrzucając liczby te które wylosują w najbliższych losowaniach MM,jeśli zostanie w którymś rzędzie 5 liczb,w najbliższym czasie padnie 3/5 lub nawet 4/5,popatrzcie...
Wydają się niezłe. Ale ja oprócz moich standardowych liczb zakreślę coś z 40 i 50. Chyba wyślę następującą 5: 44,50,55,57,72
Bo to są roczniki naszej całej rodziny i od czasu nowego multi nic nie wchodzi...
heh.. jak tu spokojnie na forum od pewnego czasu :)) tez macie take wrazenie?
Chyba sie upre tak jak Jacek i bede gral tymi samomay liczbami (nigdy tak niegralem) i pewnie na 7 skreslen :) dzieki za wpis JAcek :) bo juz mnie od pewnego czasu kusilo tak grac, a drugi zaklad bedzie na 3 liczby (bo jak do tej pory tak najwiecej mi siadalo) 3/3 = 54 zl.
a jak np bede mial tą "upartą" siódemkę liczb i np w którymś losowaniu trafie dwie liczby to je zmieniac czy nadal nimi grac?
Zelus ja tak zaczełam grac od dzisiaj pusciłam i niech się kreci.Jacek ma co do jednego racje jak padnie liczba i pada wkółko to nie zmieniac jej w swoim zestawe ja tak już pare razy poległam bo ta liczba i tak dalej latała a ja ją wywaliłam bo jak padła 5 dni z rzedu to juz mi sie widziało że postoi.jak np teraz 65,66 parka kto by pomyślał ze tyle razy padnie z rzędu dlatego warto trzymac liczby które padły.
Zestaw na 14 00:
13 17 19 25 40 64 41
13 16 19 25 40 63 2
12 15 18 24 41 62 1
13 16 19 25 40 41 2
Moze tym razem.
13 17 19 25 40 64 41
13 16 19 25 40 63 2
12 15 18 24 41 62 1
13 16 19 25 40 41 2
Moze tym razem.
Zelus ja nie mam pojęcia ja pusciłam czwórke.Ale jak puszczam tak normalnie w toku to 10tki albo 7miki.
Ciekawe jaki wpływ na dzisiejsze losowania multi multi będzie miało najdłuższe zaćmienie słońca w tym stuleciu? / u nas niestety nie było widoczne, a szkoda/ ;)
juz 4 razy poszla parka 9 23 9 skacze sobie jak pasikonik na chybiku wydrukowali mi dzisiaj 23 ale czy ono pojdie po raz 6 bylem w kolekturze gdzie sa dwie spokojne mlode kobiety bede szedl dzisiaj na 40 i 50 bo ostatnio poszly tylko po 1 sztuce
nie zdazylem sie zalogowac na 14 ale bym stawial duzo40tek i50tek
niedawno widzialem wystawiony kupon liczby ze ktos wygral 750zl ale jak z ciekawosci sie spytalem jaka byla szczesliwa liczba to sie okazalo ze wystawiony jest przegrany los to co sie stalo z wygranym
na 14.00:
11,21,36,39,59,61,66
11,21,36,39,59,61,66
Kto prowadzi losowanie za te 3 minuty? chyba nie Daniel....bo moje 7 kuponów legnie w gruzach...:(
mam pytanie do opa jak sa wygrane zdapki to sa trzy takie same litery a w jednej kolekturze widzialem wygrana wystawiona zdrapke a litery byly rozne czy taka zdrapka byla autentyczna?
nie zdśżyłam na stronce zatypowac ale wyslałam 3/3 i trafiło się:))dobre i 54zl:)
HIPOPOTAM !!!!!!
hipopotan trochę śmieszne jest to jak mówisz,że trafiłeś coś obok np.17 a było 18.Pamiętaj ,że od dziecka byłeś uczony matematyki 1,2,3,4 itd. i dlatego tak rozumujesz.W losowaniu to jest inna kulka,INNA. Mam więc dla Ciebie złą wiadomośc,tak samo miałeś daleko do 18 jak i do 34.49,7
hipopotan trochę śmieszne jest to jak mówisz,że trafiłeś coś obok np.17 a było 18.Pamiętaj ,że od dziecka byłeś uczony matematyki 1,2,3,4 itd. i dlatego tak rozumujesz.W losowaniu to jest inna kulka,INNA. Mam więc dla Ciebie złą wiadomośc,tak samo miałeś daleko do 18 jak i do 34.49,7
co w tym smiesznego ze komputer losuje bardzo czesto liczby o jeden obok jak gracz proponuje ci kupic sobie gre keno na pc zacznij stawiac liczby i zobaczysz jak zacznie zachowywac sie komputer
Anna :-)
dziekuje opa bo ja jak cos trafialem na zdrapce raz 100zl to zawsze litery litery byly identyczne zastanawiam sie dlaczego wygrane w zdrapkach sa teraz mniejsze 10lat temu niektore wygrane byly po 500 tysiecy
HIPO jak są identyczne litery to jest mała wygrana do 50 czy 100 zł...
przeciez pisze ze to jest gra na komputer jak zaczynasz obstawiac liczby to komputer wybiera te obok ciebie na tej zasadzie oparte sa wszystkie gry gra na komputer a nie gra w internecie
ja widzialem wygrana zdrapke 500zl i litery byly te same ale raz wystawiono 2000 i juz litery byly rozne i sie dziwilem
prosta zasada kiedy liczby padaja obok to oddzialywuje to na grajacych ze byli blisko celu typowy marketing tak jak w skepie robia ceny 2,99 zamiast 3 rzeby zachecic kilentow a z matematyki nie chce sie chwalic ale bylem jednum z najlepszych w klasie
Ja jak widzę cenę np.2,99 to jest 3,może i to jest chwyt marketingowy ale nie na mnie,bo ja zawsze zaokrąglam,nawet jeśli jest 90gr to dla mnie już jest 1 zł...
ciekawi mnie ile lotto zbiera kasy z multi i ile z tego przeznacza na wygrane bo jezeli niewiele to szanse wygranej sa nikle wszyscy wiedza ze automaty na miescie sa podkrecane aby przynosic maksymalne zyski teraz jest era informatyki a lotto zatrudnia na pewno dobrych informatykow
OPA
Trafiłem kiedyś w 2006 r 9/10 na pamiątkę sobie zostawiłem :)
http://zapodaj.net/6e60613bd819.jpg.html
Trafiłem kiedyś w 2006 r 9/10 na pamiątkę sobie zostawiłem :)
http://zapodaj.net/6e60613bd819.jpg.html
Przychodzi gość zagrać w MM z plusem,zagrał za 45zł i narzeka,że pieniędzy mało,bo dom drugi kupił i już 150.000zł wsadził w remont i za mało...kurde jakie to życie ciężkie.