Wpisy 5 672 813 – 5 672 913
7 października 2026 18:24 → 7 października 2026 20:52, 100 wpisów
musicie wierzyc w projekt wspierac rozwoj a moze znajdzie sie swiety graal
kto wierzy w projekt juz dzis kupuje kawe za 100 zl tak czy nie
jesli cos bedzie czesciej wygrywalo niz przegrywalo to sie zauwazy, i na tym to polega mniej wlozyc niz wyjac
@5 672 811 Kawasaki: ja znam sporo znajomych co tak zyja, ze nie pracuja rodzice ich utrzymuja
to jest pokolenie z lat 80, ktore nie odnalazlo sie w dzisiejszych czasach, mlodzi ich wyprzedzili, nie maja nawet prawa do emerytury
nie zalezy mi na byciu staruchem zyje tu i teraz pelnia zycia przy kawusi
jak sie wk moge wsiazc na kawasaki i sie rozwalic, zyjesz prawdziwie gdy zyjesz pelnia zycia a nie boisz sie ciagle o jutro, rodzina poumiera predzej ode mnie a samemu nie bedzie mi sie chcialo siedziec, mozna zle skonczyc taka cena za zycie
ale narazie nie ma co sie smucic zdrowko jest, zawsze jak masz urodziny pokonujesz wszystkich w historii swiata ktorzy nie doszlo do takiego wieku, to sa grube miliony ludzi
no obok mojego grobu jest jeden kolo co urodzil sie pozniej i zmarl wczesniej niz ja mial 41 lat
jak bedziesz za bogaty to bedzie zal umierac, ja dlatego chce byc biedny
@5 672 838 Kawasaki: kasa jest dodatkiem do zycia
kazdy czas przeleci mam wuja 96 co mowi ze to malo i za szybko zlecialo
no geny dobra co jeszcze robi? miod stawia w wodzie i rano pije duze ilosci
40 lat nie zrobie moze z 10 20 wiosenek dlatego juz nie mam czasu na prace no ni mam
jak mam zyc 20 lat np to mi sie nie oplaca marnowac 1 dnia w pracy
zyjesz wedlug wlasnych zasad, jak uwazasz ze ci starczy kasy na te 20 lat to tak
znam kogos kto 15 lat pracowal tutaj i dostal 300 zl emerytury niedawno
cos tam laczo emerytury jak brakuje lat w 1 kraju ale nie wnikam
od 1999 roku jak pracowales wczesniej zus ci doliczy kapital poczatkowy
jeszcze by mnie wykorzystywala fizycznie a potem po prysznicu romans
poza tym nie znosze tych zapachow krow swin, daj spokoj za darmo bym tam nie pojechal
wies dla mnie dzisiaj to zacofanie teraz sa fabryki a nie gospodarstwa wiejskie
ze zalozmy mamy mieso z walsnych swin, kur itp mleko na sniadanie, jajka wlasne a fuj
nie ide na wies nawet jak bamber ze 100 ha i jedynaczka, chyba ze jej kupi ladne m w miescie
na wsi jest problem jest za duzo tlenu w powietrzu tam laseczki szybko sie starzejo
jedna rodzinka chciala mnie zesfatac z wiesniaczka to sie nie dalem
co ja tam bym robil, doil krowy, oral pole nie wiem, moze wegiel przezucal rabal drewno a nic z tego nie mial, kasy by nie bylo
przynajmniej jak mieszkam przy miescie to pomimo tego ze nie ma hajsu tutaj i pracy, to fizycznie nie musze tyrac
przyleciliby jacys kosmici dla rozrywki a nawet asteroida nie chce walnac
trzeba isc na wiadomosci moze jakies ruski chociaz tu wjado o tego nie chcemy
zycie ludzkie moze nie miec wiekszego sensu tylko przekazanie zycia dalej i papatki
Przed chwilą w grze Keno padło 3 x 8/8 (30 000 zł). Zobacz szczegóły
Dzisiaj prezydent Rosji Władimir Putin obchodzi 74. urodziny. List urodzinowy wysłał mu przywódca Korei Północnej Kim Dzong Un.W zeszłym roku natomiast życzenia urodzinowe Putinowi złożyli m.in.: prezydent Republiki Białorusi Alaksandr Łukaszenka, prezydent Turcji Recep Tayyip Erdogan, premier Izraela Benjamin Netanjahu czy prezydent Azerbejdżanu Ilham Alijew. W Polsce falę oburzenia wywołało natomiast to, że życzenia złożyła też partia KORWIN.
@5 672 877 Angierski: a ja z checiom wyprowadzil bym sie na wies
@5 672 904 Tupaj: ja raczej miasto wiecej sie dzieje, wiecej miejsc fajnych
@5 672 906 Angierski: koguta nie mozna trzymac uwielbiam jak pieja
zmykam ide sie polozyc 36 km przejechalem rower smiga jak trzeba choc ma 7 biegow
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą w grze Keno padło 100 x 7/8 (30 000 zł). Zobacz szczegóły